heeeee :) kaç zamandır sorcam unutuyorum hep ondan böyle çıkıyo :) ben sadece esmer diyenlere açık esmer kartı alıyorum çok esmerim diyene farklı kart alıyorum neyse düzeltelim artık :)
dur bi daha açayım :)
bak şimdi edepli bi fal çıktı
canım kalp kartlarınız bir arada çıktı. karşılıklı sevgi demek. senden yana görüşme isteği var. erkek de yakınlaşmak istiyor seninle ama geçmişinden izler taşıyor şu an. geçmişinden koptuğu sorunlarını hallettiği zman yakınlaşmak istiyor.
jadocum şu tenrenkli olan falıma da bakarmısın canım ben bembeyazım o da beyaz
ondan bakmadık mı kız bugün zaten :) kahve mi baktık sana
yok canım ya ondan bakmadın kahve falıma baktın yani ayrıl barış ayrıl barış dengem bozuldu iyice ya
hmm tamam fallaşalım o zaman bi kere daha :) sen de bu kez nişanlım için yorum yapabilir misin
açıyorum hemen falını
jadocum şu tenrenkli olan falıma da bakarmısın canım ben bembeyazım o da beyaz
nişanlının burcu ne ve grubu
yengeç burcu su grubu
Canım için ne kadar sıkılmış öyle senin. Çok ayırt edilemiyor şekiller
Saçını yukarıdan bağlayan bir bayan var saçları çok uzun değil. Oturmuş bir konuyu enine boyuna düşünüyor çözmesi için daha zaman var. İlerisi için aydınlık görünüyor ama şu an pek parlak değil.
Canım bir bebek gördüm yeni yeni yürüyen bebekler gibi, varsa eğer ailenizde falan biraz daha dikkat etmek lazım. Ateş var sanki, ateşin üzerine doğru gidiyor gibi çıkmış.
Üzerinde o kadar çok göz var ki. Seni daraltan bunaltan şeyler biraz da bundan. Senin sahip olduğun şeylere gözünü dikip bi de artistlik taslayanlar var. Ona buna konuşuyorlar her şeye söyleyecek laf buluyolar ama tüm olay kıskançlık.
Canım çok mutlu olacağın bir ilişki seni bekiyor. Ancak bunu istemeyen iki kişi var. Çakal gibi çıkmışlar. Birinde ş harfi gördüm. Bu adamla tutkulu bir aşk görünüyor canım size. Hoş anlar yaşayacaksınız her anın senin için değerli olacak.
Üç kişi var biri küçük bir çocuk kız çocuğuna benzettim. Üçü de yanyana oturmuş birini mi bekliyor birine akıl mı danışıyor öyle bişey var.
Hanenize girecek insanlar var canım. Biraz telaşlısınız sanki. Tabakta çok bişey göremedim canım
güzel şeyler söylemek isterdim ama çok kapalı çıkmış fincanın canım
önemli değil canım ben de evde değildim zaten kaç gündür giremiyordum nete.
kız yeni evim yok muydu falda :)
teşekkür ederim canım benim
öncelikle kafan çok karışık sürekli düşüncelerdesin ve bu düşüncelerin değişiyor hep.
kısa bir yolun sonunda bir erkekle buluşacaksın/ onu göreceksin biraz mutsuz ve kızgın sanki.
kafanda çözülmeyi bekleyen soru işaretleri var.
bence sen biraz şanssız biri olduğunu düşünüyorsun hayata biraz olumsuz bakıp kendini bunaltmışsın gibi geldi bana.
kabarık siyah saçlı bir kız var. bir kadını üzmüş gibi sanki annenle tartışmamı yaşadınız yaşıycaksınız acaba.
dertlerin biraz hafiflemiş gibi.
hanede gelen giden olcak birileri yollar yapıcak.biraz sıkıntılı gördüm haneyi.
ufak bir sorun yaşamışsınız sanırım canım. çift taraflı çıktı sorun kartınız. ikinizde de suç var demek ki :)
falın güzel çıktı canım. sen hala endişelisin sanırım biraz acabaların var gibi. tamamen kaptırmamışsın kendini. naza çekmeyi başardın galiba bu kez :) ondan yana ne kartlar çıkmış ohooo :) niyeti ciddileşmiş yaramış bu olaylar :) evlilik düşüncesi yoğunluk kazanmış daha yakın olmak istiyor sana. aile kurmak istiyor. aile kartlarınız da çift taraflı çıkmış canım ailelere mi söylemeyi düşünüyorsunuz? hadi bakalım hayırlısı :)
sorumu sorayımmm :) sevmiyorum soru işini yahu :)
evliliğimizde mutlu olacak mmıyız, pişmanlık yaşar mıyız? diyim bari :) ben aslan o yengeç
bende yengeç burcuyum sayıyı veriyorum 24 :))Tienen canm banada bakarmisin ask hayati geneline Ben yengec burcuyum yanlizim hayatimda birisi yok... Sende bana 1-36 arasi bi sayi söyle kart cekeyim ona yorum yapayim
bende yengeç burcuyum sayıyı veriyorum 24 :))
Şimdi sıra senin falında.
Senin geçmişte yaşadığın ilişkilerinde de olduğu gibi gelecek ilişkinde de güçlü isteklerin var.Başlangıcı hep devamı gelecek şekilde uzun soluklu istiyorsun.Sorumluluk sahibi ve sana uyum sağlayacak biriyle beraber olmak istiyorsun.Karşıdaki erkeği seviyorsan eğer baskılarına bile dayanacaksın ve sanki geçmişte bir ilişkinde bunları yaşamış gibisin.Maddi sorunlarda destek olacak kişiliktesin.Seni mutlu edecek iyimser bir erkek hayatına girecek.Kısa bir zaman sonra suan konustugun biriside olabilir belki bu.İş anlamında yüksek bir mevkide bu erkek.Seninle meslektaş olabilir yada seni bir işe sokabilir yardımı dokunacak.Sana hayırlı tekliflerle geliyor hem kariyer alanında hem duygusal anlamda cok yardımı olacak.
tşk ederim canım benim. fal karanlık olunca senin elinden ne gelsin ,)
kızlar yeni falım bir bakıverin :) kahve bakarım ben de size:)
canım senin aklını sürekli eskiler kurcalıyor sanırım. ama sen bu eskilern üzerine bir sünger çekip önüne bakmalısın. senin hakkında hyrlı olan bu çünkü. bir habern var çok yakın zamanda gelecek ve seni mutlu edecek bu. yolların var canım senin. bir tanesi kapalı. sen bu yoldan gitmekten vazgeçiceksin. diğer yolun ise açık. şansın bu dönemlerde olabilğine açık maşallah.şuan bir ilişkin var mı bilmiyorum ama burda bir adam çıkmış. sana karşı çok güçlü bir sevgisi var bu kişinin. ailenden ve yakınlarından biri maddi anlamda bir kayıp yaşayabilir canım. dikkatli olmnzda fayda var. devlet kapısında bir işiniz olacak sizin. anahtar çıkmış canm. ev yada araba felan mı almayı düşünüyorsun kız.
diğer falında söyledm ya yahu yni evni. valla bunda göremedm. yeni fallara artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?