Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
jadocum şu tenrenkli olan falıma da bakarmısın canım ben bembeyazım o da beyaz

jadocum şu tenrenkli olan falıma da bakarmısın canım ben bembeyazım o da beyaz

birbirinize karşı ilginiz aynı derecede görünüyor canım. ancak sen daha duygusal davranıyorsun biraz daha fazla üzerine düşüyorsun erkeğin. o sevgiyi dozunda seviyor ne çok mesafeli ne çok yakın. aile kurmak istiyorsun bu kişiyle. ileriye yönelik planlar yapmak istiyorsun ama bu planlar için biraz zamana ihtiyacın var.

erkek arkadaşın son zamanlarda yoğun ve yorucu bir çalışma temposu içine girmiş.iyi niyetli,duygusal anlamda tutarlı biri.sağlıklı mutlu ve başarılı.acı dolu bir kadını düşünüyor yaşça büyük birisi belki annesi falandır.gerçek aşkı bulduğunu düşünüyor.yakın geçmişte bir kısıtlanma yaşamış.bir konuda bişey yapmak istesede yapamamış.belki bir hastalıkta geçirmiş olabilir.sevgilin hırslı biri sanırım hırsları yüzünden bazı entrikaları göze alabilir.olaylara karşı kararsız kalıyor.ilişkinizde güvensizlik söz konusu olabilir mi? 2 dir kartlarda buna rastlıyorum.sanki sana güvenmiyor.uzun vadeli yaptığı planlarda olumlu sonuçlanacak.mutlu olacağı güzel bir ilişki yaşayacak.

yengeç burcu su grubu

tşk ederim canım benim. fal karanlık olunca senin elinden ne gelsin ,)

benim hayatım sıkıntı canım. çok tşk ederim falına bakıyorum bnde birazdan :)

Evliliğinizde mutluluk olacak ve her evlilikte olduğu gibi ufak sorunlarda yaşayacaksınız.Pişmanlığı daha çok sen yaşayacaksın gibi konuda maddi anlamda olacak.Senin işin yerine oturmuş artık ama nisanlının iş konusunda biraz sıkıntıları olabilir.Senin söylediklerin onu incitir ve aranızdaki kavgaya sebep olur.Sosyal anlamda birbirinize uyumlusnuz uyumlu olmadığınız 1-2 konudan fazla bisi yok.Sen bu ara düğün yaklaştıkca sorgulamaya başlamışsın kendini.Karamsarlıkların var.Fakat bunları atlatman gerekiyor yoksa ilişkine ve aile hayatınada yansıyacak.Aranızda özellikle birisi evliliğinn biran önce gerçekleşmesinden yana cocuk sahibi bile olmak istiyor.Karşılıklı iki kalp birbirine kavuşuyor simdiki durumunda seni seçim yapmaya zorlayan bir davranış olmuş.Çabuk karar vermen gerekiyor.Neyi seçersen seç sen zaferi kazanacaksın.stresli dönemdesiniz bu süreçteki olacak her tartışma sizi olgunlaştırır.Nişanlının sana olan sevgisi evlenince dahada artacak bu arada ilgisi artabilir

Tienen canm banada bakarmisin ask hayati geneline Ben yengec burcuyum yanlizim hayatimda birisi yok... Sende bana 1-36 arasi bi sayi söyle kart cekeyim ona yorum yapayim
bende yengeç burcuyum sayıyı veriyorum 24 :))

Şimdi sıra senin falında.
Senin geçmişte yaşadığın ilişkilerinde de olduğu gibi gelecek ilişkinde de güçlü isteklerin var.Başlangıcı hep devamı gelecek şekilde uzun soluklu istiyorsun.Sorumluluk sahibi ve sana uyum sağlayacak biriyle beraber olmak istiyorsun.Karşıdaki erkeği seviyorsan eğer baskılarına bile dayanacaksın ve sanki geçmişte bir ilişkinde bunları yaşamış gibisin.Maddi sorunlarda destek olacak kişiliktesin.Seni mutlu edecek iyimser bir erkek hayatına girecek.Kısa bir zaman sonra suan konustugun biriside olabilir belki bu.İş anlamında yüksek bir mevkide bu erkek.Seninle meslektaş olabilir yada seni bir işe sokabilir yardımı dokunacak.Sana hayırlı tekliflerle geliyor hem kariyer alanında hem duygusal anlamda cok yardımı olacak.

bana niye bakmadın tienen benim için hem sınavı geçicek miyim hemde eski sevgilime bakar mısın ki? ben akrep o koç

kızlar yeni falım bir bakıverin :) kahve bakarım ben de size:)

canım senin aklını sürekli eskiler kurcalıyor sanırım. ama sen bu eskilern üzerine bir sünger çekip önüne bakmalısın. senin hakkında hyrlı olan bu çünkü. bir habern var çok yakın zamanda gelecek ve seni mutlu edecek bu. yolların var canım senin. bir tanesi kapalı. sen bu yoldan gitmekten vazgeçiceksin. diğer yolun ise açık. şansın bu dönemlerde olabilğine açık maşallah. şuan bir ilişkin var mı bilmiyorum ama burda bir adam çıkmış. sana karşı çok güçlü bir sevgisi var bu kişinin. ailenden ve yakınlarından biri maddi anlamda bir kayıp yaşayabilir canım. dikkatli olmnzda fayda var. devlet kapısında bir işiniz olacak sizin. anahtar çıkmış canm. ev yada araba felan mı almayı düşünüyorsun kız.

evet canım bir öneüme bakabilsem, bakıcam ama.
şu an ilişkim yok bitti acaba o mu yeni biri mi bu adam?
inşallah olmaz maddi kayıp ya:/
evet bir anahtar düşüncesi var bakalım
teşekkür ediyorum çok ağzına sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…