Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

adigeciim bakar mısın falıma koydum:)

bu aralar kendini güçlü enerjik hissediyorsun hayatındaki mutsuz dönem sona eriyor.yeni gelişmeler oluyor iş yada aşk hayatında.ama senin pek hevesin yok, bişeyler olsun diye çabalamıyorsun.düşünüyorsunki bir taraftan başarılısın ama yine mutsuzsun.bir türlü sıkıntılarım bitmiyor diye düşünüyorsun.söylediğim gibi şanslı bir dönemdesin aslında sıkıntılarını birazda kendin yapıyorsun büyütüyorsun yada olmayan şeyleri eski şeyleri düşünüp kendine dert ediyorsun.aslında önüne baksan hedeflerine ulaşman için karşına fırsatlar çıkıyor.belki bu dönemde bu fırsatları farkedip artık kendi benliğine döneceksin.yakında yeni bir ilişki teklifi alacaksın.kendine güvenin artacak.belki evle ilgili bir planın varsa onu gerçekleştireceksin taşınmak yada evle ilgili tadilat gibi şeyler

tamam canım tarot açarım sana birazdan

Eki Görüntüle 786674 Eki Görüntüle 786675 Eki Görüntüle 786677 Eki Görüntüle 786678 Eki Görüntüle 786679 Eki Görüntüle 786680 Eki Görüntüle 786681 Eki Görüntüle 786682 Eki Görüntüle 786683 Eki Görüntüle 786684

eveet taşınmak istiyorum bu sınavı geçersem canım benim sağol

öncelikle yakın geçmişe göre daha iyisin dertlerini atmaya karar vermişsin ve bir rahatlaman var.biraz zaman lazım sana sadece.
düşüncelerinde karmaşa var bazı konularda kafan karışık.
bir tane haber alacaksın yakında bir erkekle ilgili.
3 vakte kadar kafandaki bir soru işareti çözümlenecek.
hanede ben bir bebek gördüm biri hamile olabilir ya da güzel yeni bir döneme gireceksiniz.
evde sıkıntılar var ama 2 tane büyük kısmetiniz var düze çıkacaksınız siz yakında. etrafınızda bikaç tane sinsi insan var.
dileğin kabul edecek gibi duruyor.bir de kocaman bir D harfi oluşmuş burda.
ikinci bir dileğin daha var o da olacak gibi duruyor.
yaşlı bir kadın gördüm onunla ilgili bir sıkıntı var sanki hastalık vs.

ben de katina istiyorum canım
ben aslan o boğa
eski sevgilimle durumlar ne olacak ya da tamamen kapandı mı kısacası aşk hayatımda neler olacak :)

sen fal koymuşsun ya dün bakana bakarım diye ben de hemen kahvemi ypıp snein falına baktım ama yoktun dün :)
koyuyorum hemen canım burdaysan :)

dün internettim de bi problemim vardı kuzummm deli etti bni. bugn burdaym 7ye kr. koy sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…