görmedim canım ya ama taze resmler gelecekse ona bakarım daha iyi
sana karşı sevgi besleyen bir adam gördm sana çok güçlü bir sevgsi var içinde ama yenisi mi esksi mi onu bilemiyorum canım. ona alakalı yorabileceğim birşey çıkmadı ne yazık ki ...
buralardayım canım koy da bakarım. bende senden bir tarot istiyorum ama
geçende de görmüştüm ben bunla konuştuğunu diye hatırlıyorum da bakalım:)) banada bakar mısın canım
canım çok sıkıntılısın.birine arkanı dönmüşsün bi türlü barışamıyosunuz gibi ama hayırlısı bu bencede.seni çok etkilicek bi haberin var bu biraz kötü ama zamanla iyiki gelmiş bu haber diceğin türde bişey.bir ayrımdasın önemli bi karar vermen gerekicek bu sıkıcak seni iyice sıkıntılara yol açıcak.senin kuyunu kazmaya çalışan biri var akrabalardan bu iri biri kapalı gibi geldi bana
sana karşı sevgi besleyen bir adam gördm sana çok güçlü bir sevgsi var içinde ama yenisi mi esksi mi onu bilemiyorum canım. ona alakalı yorabileceğim birşey çıkmadı ne yazık ki ...
buralardayım canım koy da bakarım. bende senden bir tarot istiyorum ama
en azından seven biri var
adigeciim bakar mısın falıma koydum:)
eveet taşınmak istiyorum bu sınavı geçersem canım benim sağolbu aralar kendini güçlü enerjik hissediyorsun hayatındaki mutsuz dönem sona eriyor.yeni gelişmeler oluyor iş yada aşk hayatında.ama senin pek hevesin yok, bişeyler olsun diye çabalamıyorsun.düşünüyorsunki bir taraftan başarılısın ama yine mutsuzsun.bir türlü sıkıntılarım bitmiyor diye düşünüyorsun.söylediğim gibi şanslı bir dönemdesin aslında sıkıntılarını birazda kendin yapıyorsun büyütüyorsun yada olmayan şeyleri eski şeyleri düşünüp kendine dert ediyorsun.aslında önüne baksan hedeflerine ulaşman için karşına fırsatlar çıkıyor.belki bu dönemde bu fırsatları farkedip artık kendi benliğine döneceksin.yakında yeni bir ilişki teklifi alacaksın.kendine güvenin artacak.belki evle ilgili bir planın varsa onu gerçekleştireceksin taşınmak yada evle ilgili tadilat gibi şeyler
bana niye bakmadın tienenbenim için hem sınavı geçicek miyim hemde eski sevgilime bakar mısın ki? ben akrep o koç
fincanım ben detaylı fal istiyorum 2-3 cümlelik fallar pek sıcak gelmiyo bana :) bakabilen kahve falıma bakarsa sevinirim bakamayan iskambil falan biliyorsa ondan isterim özellikle jadoooo sen bana iskambil bak ben sana deste bakıcam sorunu sor amaaa tenleri veriyorum
ben kumral sevgilim beyaz :)
kızlar karşılığında katina bakarım aşk alanında istediğin soruyu ve burçlar önemli
Eki Görüntüle 786269 Eki Görüntüle 786270 Eki Görüntüle 786271 Eki Görüntüle 786272 Eki Görüntüle 786273 Eki Görüntüle 786274 Eki Görüntüle 786275
sağol canım evliliğim ile ilgili birşey çıkmamış mı?
ben sadece kahve bakabiliyorum
canım sen bana tarot açtın mı bugün kafa kamadı bendeaçmadıysan müsait zamanında açar mısın
patron yanımdan bir gtsin ilk sana bakıcam canım
sen fal koymuşsun ya dün bakana bakarım diye ben de hemen kahvemi ypıp snein falına baktım ama yoktun dün :)
koyuyorum hemen canım burdaysan :)
yok açamadım canım ben şimdi dışarı çıkıcamda gelince açarım olur mu
canım ben şimdi dışarı çıkıcamda gelince bakıcam tarot falına
dün internettim de bi problemim vardı kuzummm deli etti bni. bugn burdaym 7ye kr. koy sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?