banada bakar mısın canıım?
bi sayi söyle canm
oldu kiz o uyanis dün oldu... Benim kör olmayasica exin dügn resmini gördüm nasilda mutlu Adam oh karisiyla elele dedim bana noluyo derdim ne de Ben Hala bu öküz icin üzülüyorum seviyor diye umut ediyorum kendi kendime bi silkelendim kendime geldim... Artik Hayat bana güzel Gel keyfim gel
fincanım ben detaylı fal istiyorum 2-3 cümlelik fallar pek sıcak gelmiyo bana :) bakabilen kahve falıma bakarsa sevinirim bakamayan iskambil falan biliyorsa ondan isterim özellikle jadoooo sen bana iskambil bak ben sana deste bakıcam sorunu sor amaaa tenleri veriyorum
ben kumral sevgilim beyaz :)
kızlar karşılığında katina bakarım aşk alanında istediğin soruyu ve burçlar önemli
Eki Görüntüle 786269 Eki Görüntüle 786270 Eki Görüntüle 786271 Eki Görüntüle 786272 Eki Görüntüle 786273 Eki Görüntüle 786274 Eki Görüntüle 786275
5 olsun o zamaaan
fincanım ben detaylı fal istiyorum 2-3 cümlelik fallar pek sıcak gelmiyo bana :) bakabilen kahve falıma bakarsa sevinirim bakamayan iskambil falan biliyorsa ondan isterim özellikle jadoooo sen bana iskambil bak ben sana deste bakıcam sorunu sor amaaa tenleri veriyorum
kızlar karşılığında katina bakarım aşk alanında istediğin soruyu ve burçlar önemli
canim sana hirsiz karti geldi... Etrafinda dikkat etmen gereken birisi var sana iyi gelmeyen birisi... Diger anlami Ise kendi kendine bu Aralar iyi davranmiyorsun kendini cok yipratiyorsun canm
en iyisini yapmışsın canım. :) kendini üzdüğün yeter. şimdi hayata daha pozitif bakma zamanı. bizi kaybedenler düşünsün..
eveet ikincisi doğru:) yedim bitirdim kendimi kilo bile verdim:44:
degmez canm inan bana kimse icin degmezzz kalibimi basarim buna... En iyisinin bile cani cehenneme inan bana kendine Gel....
yok erkek arkadaştan ayrılma olayındansa bu sınavada taktım çok ben.bu ingilizceyi geçmem lazım.sırf o orda diye gitmekte istemiyorum aslında o şehre orası okuduğum yer ve orası iyi bişey olucak yüksek lisans yapabilirsem yani mantıklı düşünüyorum.aslında buna çok taktım ben stres yaptım
Ben bi an kaptirdim hahaha :))) cok stres yapma o Zaman canm hayirlisi Ise olsun de Ben okul konusunda cok relaxim bu aralar mutlu olayimda diyorum sagligim yerinde olsun hepsi yapilir nasilsa
jadoooo sen bana iskambil bak ben sana deste bakıcam sorunu sor amaaa tenleri veriyorum
hahaha çok iyi ya:)) aman erkeklere değmiyo doğru söylüyosun çok üzdü beni.ama inşallah geri arar diyede dört gözüm.şu stresle beraber 4 5 gündür aklıma geliyo aslında daha iyiydim hoş şimdide eskiye göre iyiyim tabi ama ne bileyim
anliyorum Ben artik arardi aramazdi gecti hepsi kurtuldum evlendi Gitti :) cok zordu ama iyi oldu en azindan umudumu kestim darbeler cok agir geldi 10 ay icinde ama o oyle yaptikca Ben guclendim birakmadim kendimi bi an bile... En iyisi o hic gelmeyecek gibi yoluna devam etmek severken,cok zor biliyorum ama bazen daha fazla uzulmemek icin en iyisi
oldu kiz o uyanis dün oldu... Benim kör olmayasica exin dügn resmini gördüm nasilda mutlu Adam oh karisiyla elele dedim bana noluyo derdim ne de Ben Hala bu öküz icin üzülüyorum seviyor diye umut ediyorum kendi kendime bi silkelendim kendime geldim... Artik Hayat bana güzel Gel keyfim gel
canım kendini yargıladığınbir olay olmuş ve kendini yargılamaktan vazgeçmişsin. bir süre geri çekmiişsin kendini ve artık geri çekilmende bitmişe benziyor. geçmişte dengeli bir ilişki varmış, ateş burcu birisi ile. yakın gelecekte bir tartışma gözküyor sana. dikkat et canım. su grubu biri ile ateş grubu biri arasında olacak bu tartışma. ateş suyu döver derler. evlilk kartı çıkmış birde su grubu ile olabilir. gelecekte tartışmadan dolayı güç kaybedebilirsin. dikkatli ol derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?