Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
fincanım ben detaylı fal istiyorum 2-3 cümlelik fallar pek sıcak gelmiyo bana :) bakabilen kahve falıma bakarsa sevinirim bakamayan iskambil falan biliyorsa ondan isterim özellikle jadoooo sen bana iskambil bak ben sana deste bakıcam sorunu sor amaaa tenleri veriyorum
ben kumral sevgilim beyaz :)
kızlar karşılığında katina bakarım aşk alanında istediğin soruyu ve burçlar önemli

en iyisini yapmışsın canım. :) kendini üzdüğün yeter. şimdi hayata daha pozitif bakma zamanı. bizi kaybedenler düşünsün..

ben seni böyle sıkıntıda telaşlı gördüm.aslında çok önemli dertler değilde yeni bişeylere adım atıyosun gibi sen.bi yol ayrımındasın çok fazla düşünce var kafanda.senin erkek arkadaşın var mı? var gibi gördüm de peşinde koşturuyosun onu bak bırakma kız bunu:))senin bir yolun var yeni bi başlangıç mı desen o tarz bişey.ama bu yol temiz güzel bi yol.biraz alışmakta güçlük çekiceksin başlarda sen sonrası düzelicek.senin dileğin resmen dolmuş taşmış.canım sana başka ilgi duyan biri daha olucak akfanı karıştırmak isticek bu gittiğin nereyse artık orda ve yakın zamanda gibi.sen sevgilinden uzakta mısın? sanki bunu takıyosun ama takma bence bu çocuk seviyo seni.karamsarsın genel olarak ama bu elinde değilmiş gibi.zamanı var geçmesi için bu durumların.akrabalarından birinin bebek haberini alıcaksın.2 tane insanın nazarı var aileden sende.sen resmen ailenin yükünü taşıyo gibisin hep yardımcı olmaya çalışıyosun.

tamam canım azcıcık bi işim var halledip geliyorum bakıyorum falına :)

degmez canm inan bana kimse icin degmezzz kalibimi basarim buna... En iyisinin bile cani cehenneme inan bana kendine Gel....

yok erkek arkadaştan ayrılma olayındansa bu sınavada taktım çok ben.bu ingilizceyi geçmem lazım.sırf o orda diye gitmekte istemiyorum aslında o şehre orası okuduğum yer ve orası iyi bişey olucak yüksek lisans yapabilirsem yani mantıklı düşünüyorum.aslında buna çok taktım ben stres yaptım

Ben bi an kaptirdim hahaha :))) cok stres yapma o Zaman canm hayirlisi Ise olsun de Ben okul konusunda cok relaxim bu aralar mutlu olayimda diyorum sagligim yerinde olsun hepsi yapilir nasilsa

kızlar fala geçmeden önce söylemek istedim. tienenin baktığı fal tutuyor. süper yorum yapıyor. bence baktırın mutlaka :)

Ben bi an kaptirdim hahaha :))) cok stres yapma o Zaman canm hayirlisi Ise olsun de Ben okul konusunda cok relaxim bu aralar mutlu olayimda diyorum sagligim yerinde olsun hepsi yapilir nasilsa

hahaha çok iyi ya:)) aman erkeklere değmiyo doğru söylüyosun çok üzdü beni.ama inşallah geri arar diyede dört gözüm.şu stresle beraber 4 5 gündür aklıma geliyo aslında daha iyiydim hoş şimdide eskiye göre iyiyim tabi ama ne bileyim

jadoooo sen bana iskambil bak ben sana deste bakıcam sorunu sor amaaa tenleri veriyorum
ben kumral sevgilim beyaz :)
kızlar karşılığında katina bakarım aşk alanında istediğin soruyu ve burçlar önemli

ufak bir sorun yaşamışsınız sanırım canım. çift taraflı çıktı sorun kartınız. ikinizde de suç var demek ki :)
falın güzel çıktı canım. sen hala endişelisin sanırım biraz acabaların var gibi. tamamen kaptırmamışsın kendini. naza çekmeyi başardın galiba bu kez :) ondan yana ne kartlar çıkmış ohooo :) niyeti ciddileşmiş yaramış bu olaylar :) evlilik düşüncesi yoğunluk kazanmış daha yakın olmak istiyor sana. aile kurmak istiyor. aile kartlarınız da çift taraflı çıkmış canım ailelere mi söylemeyi düşünüyorsunuz? hadi bakalım hayırlısı :)

sorumu sorayımmm :) sevmiyorum soru işini yahu :)
evliliğimizde mutlu olacak mmıyız, pişmanlık yaşar mıyız? diyim bari :) ben aslan o yengeç

anliyorum Ben artik arardi aramazdi gecti hepsi kurtuldum evlendi Gitti :) cok zordu ama iyi oldu en azindan umudumu kestim darbeler cok agir geldi 10 ay icinde ama o oyle yaptikca Ben guclendim birakmadim kendimi bi an bile... En iyisi o hic gelmeyecek gibi yoluna devam etmek severken,cok zor biliyorum ama bazen daha fazla uzulmemek icin en iyisi

doğru söylüyosun öyle yapmaya çalışıyorum zaten canım

Tienen canm banada bakarmisin ask hayati geneline Ben yengec burcuyum yanlizim hayatimda birisi yok... Sende bana 1-36 arasi bi sayi söyle kart cekeyim ona yorum yapayim

yürü be menekşe kim tutar seni

canım çok teşekkür ederim fallarımda hep evlilik çıkıyor evlensem keşke :) ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…