Evliliğinizde mutluluk olacak ve her evlilikte olduğu gibi ufak sorunlarda yaşayacaksınız.Pişmanlığı daha çok sen yaşayacaksın gibi konuda maddi anlamda olacak.Senin işin yerine oturmuş artık ama nisanlının iş konusunda biraz sıkıntıları olabilir.Senin söylediklerin onu incitir ve aranızdaki kavgaya sebep olur.Sosyal anlamda birbirinize uyumlusnuz uyumlu olmadığınız 1-2 konudan fazla bisi yok.Sen bu ara düğün yaklaştıkca sorgulamaya başlamışsın kendini.Karamsarlıkların var.Fakat bunları atlatman gerekiyor yoksa ilişkine ve aile hayatınada yansıyacak.Aranızda özellikle birisi evliliğinn biran önce gerçekleşmesinden yana cocuk sahibi bile olmak istiyor.Karşılıklı iki kalp birbirine kavuşuyor simdiki durumunda seni seçim yapmaya zorlayan bir davranış olmuş.Çabuk karar vermen gerekiyor.Neyi seçersen seç sen zaferi kazanacaksın.stresli dönemdesiniz bu süreçteki olacak her tartışma sizi olgunlaştırır.Nişanlının sana olan sevgisi evlenince dahada artacak bu arada ilgisi artabilir
bana niye bakmadın tienenbenim için hem sınavı geçicek miyim hemde eski sevgilime bakar mısın ki? ben akrep o koç
canım bekliyorum..
düşüncelerin çok karışık gibi geldi .
canım bekliyorum..
düşüncelerin çok karışık gibi geldi .
hayatındaki biri sorun çıkarıyor gibi sanki yorulmuşsun.
biriyle çıkmışsın vücütlarınız beraber kafanızda birbirinize bakıyor bu sorun çıkaran kişi de yanınızda sizi izliyor çok etkili hayatınızda.
etrafındaki insan ikişkilerinde karmaşa gördüm hep.
hanede de dertleriniz var bir kısmı gidecek çok yakın zamanda.
eve gelen giden çok olabilir bu dönem.
bana da bakabilir misin canım hangi falları bakıyorsun sen :)
sen çok karışıksın canım kafan allak bullak olmuş iyice dertlerine dert ekliyosun resmen.bi yolun çok temiz seni biraz ferahlatıcak bi yer burası.biriyle barışıcaksın sen el sıkışman var yada bi işin olucak öyle bişey.yakın zamanda bu olay.seni kıskanan saçını toplayan iri biraz bi bayan var.senle erkek arkadaşına(müstakbel kocana) hep arkadan bakıyo hep böyle olsaydım modunda yada bilmiyorum.içine oturmuş bişeyler var özellikle 2 şey var gibi ama onlar geçmiyo hazmedemiyosun çünkü sen o yüzden geçemiyo.küçük küçük bir sürü haberin var ama bunlar kötü haberler değil hani seviniceğin azıcık içine su serpicek haberler.ailede birinin gözü var sende bak.aile ortamı karışık hep tartışmalı.sen aileyle ilgili bi durumda istediğini kabul ettiriyosun inatla valla ve çok mutlu oluyosun bu olayı kabul ettikleri için
sağol canım evliliğim ile ilgili birşey çıkmamış mı?
ben sadece kahve bakabiliyorum
sen çok karışıksın canım kafan allak bullak olmuş iyice dertlerine dert ekliyosun resmen.bi yolun çok temiz seni biraz ferahlatıcak bi yer burası.biriyle barışıcaksın sen el sıkışman var yada bi işin olucak öyle bişey.yakın zamanda bu olay.seni kıskanan saçını toplayan iri biraz bi bayan var.senle erkek arkadaşına(müstakbel kocana) hep arkadan bakıyo hep böyle olsaydım modunda yada bilmiyorum.içine oturmuş bişeyler var özellikle 2 şey var gibi ama onlar geçmiyo hazmedemiyosun çünkü sen o yüzden geçemiyo.küçük küçük bir sürü haberin var ama bunlar kötü haberler değil hani seviniceğin azıcık içine su serpicek haberler.ailede birinin gözü var sende bak.aile ortamı karışık hep tartışmalı.sen aileyle ilgili bi durumda istediğini kabul ettiriyosun inatla valla ve çok mutlu oluyosun bu olayı kabul ettikleri için
bakmayı denedim canım ama bu kadarına bile zor bakabildim çünkü resimler net çıkmamış :/ ben de yükleyeceğim şimdi :)
canım istersen falıma bakabilirsin sorun değil
kızlar yeni falım bir el atıverin ben de kahvenize bakarım
sıkıntılarını yavaş yavaş atmaya başlıyosun artık.birinin aracılığıyla olucak bi konuşman var.bu konuşcağın kişi hfif uzun yüzlü saçlarının önü kabarık dik gibi.çok yakın zamanda gelen bi haberle bu konuşma olucak.karamsarssın ama aile içinde çok güzel bi haber gelicek canım maddi açıdan falan bi haber olabilir bu.
tarif ettiğin kişi eskisi alla alla hadi bakalım inşallah :)
tamam :) yeni fal da koymuştum ama görmedin sanırım birazdan yine eklerim ona bakarsın olur mu?
evet canım bir öneüme bakabilsem, bakıcam ama.
şu an ilişkim yok bitti acaba o mu yeni biri mi bu adam?
inşallah olmaz maddi kayıp ya:/
evet bir anahtar düşüncesi var bakalım
teşekkür ediyorum çok ağzına sağlık :)
adigecim hoşgeldin buralardamısın kahve içip koysam falıma bakarmısın
görmedim canım ya ama taze resmler gelecekse ona bakarım daha iyi
sana karşı sevgi besleyen bir adam gördm sana çok güçlü bir sevgsi var içinde ama yenisi mi esksi mi onu bilemiyorum canım. ona alakalı yorabileceğim birşey çıkmadı ne yazık ki ...
buralardayım canım koy da bakarım. bende senden bir tarot istiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?