Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

teşekkür ederim canım benim

Eklentiler

• $01082010341.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $01082010342.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $01082010343.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $01082010344.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $01082010345.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $01082010346.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $01082010347.webp
    12 KB · Görüntüleme: 30
  • $01082010348.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $01082010349.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $01082010350.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 30

canım bekliyorum..

sen çok karışıksın canım kafan allak bullak olmuş iyice dertlerine dert ekliyosun resmen.bi yolun çok temiz seni biraz ferahlatıcak bi yer burası.biriyle barışıcaksın sen el sıkışman var yada bi işin olucak öyle bişey.yakın zamanda bu olay.seni kıskanan saçını toplayan iri biraz bi bayan var.senle erkek arkadaşına(müstakbel kocana) hep arkadan bakıyo hep böyle olsaydım modunda yada bilmiyorum.içine oturmuş bişeyler var özellikle 2 şey var gibi ama onlar geçmiyo hazmedemiyosun çünkü sen o yüzden geçemiyo.küçük küçük bir sürü haberin var ama bunlar kötü haberler değil hani seviniceğin azıcık içine su serpicek haberler.ailede birinin gözü var sende bak.aile ortamı karışık hep tartışmalı.sen aileyle ilgili bi durumda istediğini kabul ettiriyosun inatla valla ve çok mutlu oluyosun bu olayı kabul ettikleri için

canım bekliyorum..
düşüncelerin çok karışık gibi geldi .
hayatındaki biri sorun çıkarıyor gibi sanki yorulmuşsun.
biriyle çıkmışsın vücütlarınız beraber kafanızda birbirinize bakıyor bu sorun çıkaran kişi de yanınızda sizi izliyor çok etkili hayatınızda.
etrafındaki insan ikişkilerinde karmaşa gördüm hep.
hanede de dertleriniz var bir kısmı gidecek çok yakın zamanda.
eve gelen giden çok olabilir bu dönem.

bana da bakabilir misin canım hangi falları bakıyorsun sen :)

sağol canım evliliğim ile ilgili birşey çıkmamış mı?
ben sadece kahve bakabiliyorum

sağol canım benim sen yükle bana haber ver msjla anlatırım sana gene..

babyster selam canım kahve falıma bakarmısın

kızlar yeni falım bir el atıverin ben de kahvenize bakarım

Eklentiler

• $IMAG1127.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMAG1128.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMAG1129.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMAG1130.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMAG1131.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMAG1132.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMAG1133.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMAG1134.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMAG1135.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMAG1136.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 31

canım çok sıkıntılısın.birine arkanı dönmüşsün bi türlü barışamıyosunuz gibi ama hayırlısı bu bencede.seni çok etkilicek bi haberin var bu biraz kötü ama zamanla iyiki gelmiş bu haber diceğin türde bişey.bir ayrımdasın önemli bi karar vermen gerekicek bu sıkıcak seni iyice sıkıntılara yol açıcak.senin kuyunu kazmaya çalışan biri var akrabalardan bu iri biri kapalı gibi geldi bana

kızlar yeni falım bir el atıverin ben de kahvenize bakarım

sıkıntılarını yavaş yavaş atmaya başlıyosun artık.birinin aracılığıyla olucak bi konuşman var.bu konuşcağın kişi hfif uzun yüzlü saçlarının önü kabarık dik gibi.çok yakın zamanda gelen bi haberle bu konuşma olucak.karamsarssın ama aile içinde çok güzel bi haber gelicek canım maddi açıdan falan bi haber olabilir bu.

iki yolun varmış ikisi de kapanmış. yollardan birisi bir erkek yüzünden kapanmış.o istemiycek ya da engel olacak. uzun boylu kalıplı biri bu.
çok sıkıntıların var çabalıyorsun yavaş yavaş bir yol açılıyor gibi biraz daha uğraşırsan temize ulaşabilirsin.sen düzelmeye çalışıyorsun ama bir şeyler sana engel olabilir şanssızlık mı desem ne desem sanki etrafında kara bulutlar dolaşıyor.
bir erkek düşüncelerde çıkmış çekilmiş köşesine düşünüp duruyor.
iki kadın gördüm sanırım biriyle kafa kafaya verip dertleşiceksin biri hararetli hararetli bir şeyler anlatıyor.
sana bazı haberler gelecek. kuşların yolda.
hanede de bir sıkıntınız var büyük atmak için adım atmışsınız.
bir tane göz var sizde dikkat edin.

tarif ettiğin kişi eskisi alla alla hadi bakalım inşallah :)

tamam :) yeni fal da koymuştum ama görmedin sanırım birazdan yine eklerim ona bakarsın olur mu?

görmedim canım ya ama taze resmler gelecekse ona bakarım daha iyi

sana karşı sevgi besleyen bir adam gördm sana çok güçlü bir sevgsi var içinde ama yenisi mi esksi mi onu bilemiyorum canım. ona alakalı yorabileceğim birşey çıkmadı ne yazık ki ...

adigecim hoşgeldin buralardamısın kahve içip koysam falıma bakarmısın

buralardayım canım koy da bakarım. bende senden bir tarot istiyorum ama

ben bu falda bir sürü kişi gördüm canım bu dönem sürekli birileriyle konuşman görüşmen olabilir.
biriyle konuşmak görüşmek istiyorsun sanki ama araya hep engel girmiş. bir kere bir engel girmiş birinde sen bozulup yüzünü çevirmişsin sanki.ama bence yakın zamanda ferahlıycaksın.bir kadın çıkmış uzun koyu renk gibi saçları var göğüs germiş her şeye temizde duruyor.
bir dileğin var bu kabul olacak.
ama hanenizde çok nazar var.
bir de biri hanede boyununu bükmüş gibi bir erkek bu.
birileri geldi gelecek size

en azından seven biri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…