hadi fallaşalım :)
f harfi kimmiş ki yaa:)) c harfinide bilemedim eskisinin adı k aslında çizgisini görememişsindir sen:)))) z yide bilemedim aman:) herşeyi salladım sınav odaklıyım zaten ya az kaldı
canım sana da yeni fal stilimle bakıyorum :)
geçmişinde çok sorun yaşamışsın aşktan yana. manevi yönden çok yıpranmışsın. kime güvendiysen hep arkandan vurmuşlar. gerçekten çok sevdiğin aile kurmak istediğin biri varmış ama ailesel faktörler araya girmiş. sorunlar yaşamışsınız. geleceğin için iki erkek gördüm canım biri açık tenli diğeri esmer. kalbin açık tenliden yana görünüyor. stresli günler yaşayacaksın ilişkinde mesafeden dlayı sıkıntı çekeceksin ama zamanla rayına oturacak. sevginiz yoğun olacak canım biraz zamana ihtiyacınız olacak birbirinize uyumunuz harika görünüyor.
kendini çok sıkıntıya sokma çıkacak ufak sorunlar karşısında.
canım sana da yeni fal stilimle bakıyorum :)
geçmişinde çok sorun yaşamışsın aşktan yana. manevi yönden çok yıpranmışsın. kime güvendiysen hep arkandan vurmuşlar. gerçekten çok sevdiğin aile kurmak istediğin biri varmış ama ailesel faktörler araya girmiş. sorunlar yaşamışsınız. geleceğin için iki erkek gördüm canım biri açık tenli diğeri esmer. kalbin açık tenliden yana görünüyor. stresli günler yaşayacaksın ilişkinde mesafeden dlayı sıkıntı çekeceksin ama zamanla rayına oturacak. sevginiz yoğun olacak canım biraz zamana ihtiyacınız olacak birbirinize uyumunuz harika görünüyor.
kendini çok sıkıntıya sokma çıkacak ufak sorunlar karşısında.
kupa dörtlüsü ters
para ası düz
kupa prensi ters
araba düz
para beşlisi düz
kılıç dokuzlusu düz
kılıç şövalyesi ters
para altılısı ters
kılıç ikilisi ters
değnek dörtlüsü düz
canım aranızda şu an mesafe mi var? mesafeden gelen bir teklif olacak sana. erkekten yana kocaman bir aşk var. sen biraz daha ailecisin sanki. annem babam izin vermezse olmaz tarzı takılıyorsun gibi geldi. seni seven esmer biri daha var canım. en az bu çocuk kadar seviyor seni. ama bu çocuğun varlığını biliyor bu yüzden sana mesafeli duruyor şu an. belki bir gün bana kalırsın düşüncesi var onda da.
bu öküzüm beni seviyor mu canım ya bugünlerde mahvetti beni hayal kırıklıklarına uğrattı...
Sana geldiğimde :))
Biraz karışık ne olacak, nasıl olacaklarla dolusun. Biraz sıkışabileceğin ve sıkılabileceğin günler gelecek. Sıkıntında akrep burcu bir kadın etkili gözüküyor yani baya baskın. Bu arada hanede sahip olduklarına karşı dikkatli olmalısın hırsızlık kayıp olayı var gibi.Bir adımın iki kişinin fikrini almasından sonra paket vermesi gibi bir durum var. Kader bağın olan biri var nişanlıydın sanırım onunla bir şeye karar vereceksiniz ama sen daha önce 3 kişilik bir topluluk oluşturup konuşup öyle ona söylüyorsun. Gelecek dönemde stresli geçecek senin için meşgulsün bitirme derdinde olduğun şeyler var ama sonu çok ferah sıkıntın akıp gidecek...
hoşbulduk canımmhoşgeldin canım aramıza :)
teşekkür ederim fal için
benim baktığım fallar ilk mesajda yazıyor canım ama daha çok iskambil baktırıyorlar. bak istersen hepsine hangisinden istersen ondan bakarım :)
Canım bana bakabilir misin bende sana kahve bakayım bugün :))Eki Görüntüle 787167 Eki Görüntüle 787177 Eki Görüntüle 787176 Eki Görüntüle 787175 Eki Görüntüle 787174 Eki Görüntüle 787173 Eki Görüntüle 787172 Eki Görüntüle 787170 Eki Görüntüle 787169 Eki Görüntüle 787168 Eki Görüntüle 787178
sen ne kdr canını sıkacak şeyler yaşasan da haytın daima iyi yönlerini alan şen şakrak bir yapıya sahipsin. bu huyunu çok sevdim. ama nasıl desem saplantılı bir şekilde bağlandıgın biri var sanırım. kara sevdaya mı düştün kız :) arada aşırı bir bağlılık görüyorum ama bu senden ona mı ondan sana mı çözemedm. aklında acaba uygulasam ypsam nasıl olur dediğin yapıp yapmamakta kararsz kaldgn bir drum var sanki gelgitlern var bu konuda ama bence aklındaki şey ehr neyse onu uygula canım. sonu aydınlık güzel duruyor. hane içine girecek olan misafirler olacak. bunlar uzun zamandır görüşemediğiniz brileri olacak ve onların ziyaretinden büyük mutluluk duyacaksın. senin de yolun var ama yakın bir zamnda değil bu. arkds ortamında yeni biriyle tanısacaksn sen ama bu sevgili olarak değil de bir dost olarak girecek senin hyatına. bir hbrn var müjdeli. seni çok sevndirecek. sen sevgilinle ayrı mıydın canım. eğer değilsen de ben kısa süreli bir ayrılık görüyorum. ama bu ayrılık seni çok etkilemicek aksine sana iyi gelecek.
valla ben saplantılı bir şekilde bağlı gibiyim dediğin gibi kara sevda :)) o öküz ne durumda canım
çok isterim :)
soru diyince aklıma bir şey gelmiyor :) genel olabilir mi veya öyle zor oluyorsa ilişki için.
canım ne bu böyle herşey karısmış sanki. kendini hiç beklenmedik karmaşık olaylar içerinde bulacaksn ve bu olaylar neticesnde öğrendiklerin seni çok şaşırtacak. geçmişte yaşadgn bir pişmanlığın var sanırım senin. bu aklına geldikçe içten içe kndini yiyorsun hep. sen sevgilinden aldatılma sonucunda mı ayrıldın canım. biliyor msuun böyle birşey oldugunu ? sana bir haber gelecek ama biraz vadesi var ama soncuunda beklediğine de değecek benden söylemesi. sen işinden ayrılmıştın sanırım yanlış htrlamıyoesam. sana yeni bir iş kapısı görüyorum canım. senin içinde hyrlı olacak burası. eğer bu aralar yeni bir iş başvurusu yapmayı düşünüyorsam ertelem bence. fincanı da her ne için dilediysen dileğin gerçekleşecek. yalnız sende bazı insanlar hakkıda arkalarından konusmak gbi çok hoş olmayan davranısşar içinde bulunabiliyorsun bazen. kndinde farkına varıyorsun bunun. hosuna da gitmiyor keşke yapmasaydm söylemeseydm dediğin şeyler oluyor. bu davranısşlarını düzelt tatlım. yoksa bu şekilde giderse istemediğin insanları kaybedebilir çok hoş olmayan durumlar yaşayabilirsin. şuan senin aklında evlenme fikri olamyabilir belki de sevgilinde olamyabilir ama ben sana birşey söylicem bunu da yaz bir kenara. ilerde senin ilk çocugun erkek olacak canım. acaba bir başkasının mı dedm ama yok bu senin. bunu da kolay kolay görmem kimsede. birde senin etrafnda dost görünümlü nankör biri var bu bir kadn. buna dkkt et.
arkadaşlar misafirim geldi ben kaçıyorum sonra görüşürüz
gelince su yeni falindan bana da denesene canm :))) Ben bugün cok yorgunum yarina borcum olsun:))) Ben esmer o kumral :)))
Ben boğa
O kova
Sorumda şu. Bu kişi bana bişi hissediyormu emin değilim?
Hissediyorsa neden açılmıyor?
Yada bize birliktelik varmı bununla?
Bakıyorum bende şimdi
canım hayatının uzunca bir dönemi platonik aşklarla geçmiş. hayatına birilerini almak istememişsin veya istediklerinle olmamış. aslında sevgiliye aşka özlem duymuşsun ama daha zamanı olduğunu bunların sıkıntılarıyla uğraşamayacağını düşünmüşsün. sonra görümeye başladığın birileri olmuş. evlilik planları da yapmışsın. sorunlarınız olmuş zamana bırakmışsınız ama bu zaman bir türlü geçmek bilmemiş.
aileyle ilgili sorunların olmuş birz fazla söz sahibi olmak istiyorlar sanırım ilişkin konusunda. baskıcı bir aile yapısı var gibi.
bir erkek var kumral gibi hafif esmere dönük olabilir. bu kişiyle bir ilişki yaşayabilirsin. önce ufak bi sorunla başlıyor ilişki ama sonradan güzel oluyor her şey. büyük aşklar kavgayla başlar hesabı. bu kişiyle evlilik çıktı canım kartlarında. büyük bir aşk ve tutku dolu görünüyor ilişkiniz. bu kişinin sana gelmesi için biraz daha zaman var.
aile yine ön plana çıktı sorun yaşarsan aile yüzünden sorun yaşayacaksın gibi. ama sevgi ve mutluluk görünüyor genel olarak.
tuttu mu ki :)
ben de çingene tarotu istiyorumm :) ama tek sayılı değil o kısacık oluyo önceki baktıkların gibi istiyorum :)
fallaşalım mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?