Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
canlarımmm buda benimm falımmmm:):)

Eklentiler

• $27082013351.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $27082013352.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $27082013353.webp
    18 KB · Görüntüleme: 47
  • $27082013354.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $27082013355.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $27082013356.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $27082013357.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $27082013358.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $27082013359.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $27082013360.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $27082013361.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 34
hadi fallaşalım :)

canım sana da yeni fal stilimle bakıyorum :)
geçmişinde çok sorun yaşamışsın aşktan yana. manevi yönden çok yıpranmışsın. kime güvendiysen hep arkandan vurmuşlar. gerçekten çok sevdiğin aile kurmak istediğin biri varmış ama ailesel faktörler araya girmiş. sorunlar yaşamışsınız. geleceğin için iki erkek gördüm canım biri açık tenli diğeri esmer. kalbin açık tenliden yana görünüyor. stresli günler yaşayacaksın ilişkinde mesafeden dlayı sıkıntı çekeceksin ama zamanla rayına oturacak. sevginiz yoğun olacak canım biraz zamana ihtiyacınız olacak birbirinize uyumunuz harika görünüyor.
kendini çok sıkıntıya sokma çıkacak ufak sorunlar karşısında.

kupa dörtlüsü ters
para ası düz
kupa prensi ters
araba düz
para beşlisi düz
kılıç dokuzlusu düz
kılıç şövalyesi ters
para altılısı ters
kılıç ikilisi ters
değnek dörtlüsü düz

ben artık ayağıma kadar gelse de inanmam. beni hiç sevmedi, istemedi. yeni birisi de yok boşluktan onla ilgili fal baktırıyorum.

canım teşekkür ederim. canım sanki eski stilin daha mı güzeldi ? ona alışmış. bide eski yöntemle açar mısın ?

canım seni biraz bıkmış usanmış gördüm. elinize parasal yönden iş yönünden bir fırsatın çıkmasını istiyorsunuz fakat şuanda karşınızıa çıkmamış. mantığınla duygularını kontrol etmeye çalışıyorsun. parasal yönden geçmişte sıkıntı çekmişsiniz. yakın geleceğine dikkat et canım ruh halini iyi görmedim. bir pişmanlık gibi birşey gözüküyor. gece uykularını kaçıracak derecede olabilir bu durum. her ne kadar ilişkin tam olarak rayına oturmasa da sana gelecekte evlilik gözüküyor. bir kutlama olacak hayatınızda :)

bu öküzüm beni seviyor mu canım ya bugünlerde mahvetti beni hayal kırıklıklarına uğrattı...

Sana geldiğimde :))
Biraz karışık ne olacak, nasıl olacaklarla dolusun. Biraz sıkışabileceğin ve sıkılabileceğin günler gelecek. Sıkıntında akrep burcu bir kadın etkili gözüküyor yani baya baskın. Bu arada hanede sahip olduklarına karşı dikkatli olmalısın hırsızlık kayıp olayı var gibi.Bir adımın iki kişinin fikrini almasından sonra paket vermesi gibi bir durum var. Kader bağın olan biri var nişanlıydın sanırım onunla bir şeye karar vereceksiniz ama sen daha önce 3 kişilik bir topluluk oluşturup konuşup öyle ona söylüyorsun. Gelecek dönemde stresli geçecek senin için meşgulsün bitirme derdinde olduğun şeyler var ama sonu çok ferah sıkıntın akıp gidecek...

canım hadi fallaşalım

hoşgeldin canım aramıza :)

teşekkür ederim fal için
benim baktığım fallar ilk mesajda yazıyor canım ama daha çok iskambil baktırıyorlar. bak istersen hepsine hangisinden istersen ondan bakarım :)
hoşbulduk canımm ozaman bende iskambil falı istiyim nişanlım beyaz tenli ben buğday tenliyim

sen ne kdr canını sıkacak şeyler yaşasan da haytın daima iyi yönlerini alan şen şakrak bir yapıya sahipsin. bu huyunu çok sevdim. ama nasıl desem saplantılı bir şekilde bağlandıgın biri var sanırım. kara sevdaya mı düştün kız :) arada aşırı bir bağlılık görüyorum ama bu senden ona mı ondan sana mı çözemedm. aklında acaba uygulasam ypsam nasıl olur dediğin yapıp yapmamakta kararsz kaldgn bir drum var sanki gelgitlern var bu konuda ama bence aklındaki şey ehr neyse onu uygula canım. sonu aydınlık güzel duruyor. hane içine girecek olan misafirler olacak. bunlar uzun zamandır görüşemediğiniz brileri olacak ve onların ziyaretinden büyük mutluluk duyacaksın. senin de yolun var ama yakın bir zamnda değil bu. arkds ortamında yeni biriyle tanısacaksn sen ama bu sevgili olarak değil de bir dost olarak girecek senin hyatına. bir hbrn var müjdeli. seni çok sevndirecek. sen sevgilinle ayrı mıydın canım. eğer değilsen de ben kısa süreli bir ayrılık görüyorum. ama bu ayrılık seni çok etkilemicek aksine sana iyi gelecek.

valla ben saplantılı bir şekilde bağlı gibiyim dediğin gibi kara sevda :)) o öküz ne durumda canım

ne güzel yorumlamışsın hoşuma gitti yazdıkların.canım sevgilimden ayrıldık benim bir hatamdan dolayı ama barıştık.işimdende ayrıldık evet bir iş teklifi bekliyorum evet.aldatılma varmı ki acaba sanmıyorum ama kimse de istemediğinden öyle düşünmek istemezde tabi.sen aldatıldığımı mı gördün de öyle yazdın yoksa eminmiyim diye mi sordun canım.haber neyle ilgili acaba merak ettim.canım evlenme fikri şuan yok ama erkek çocuğun olacak diyorsun sevgilimle mi evlenicez acaba.ayyy çok merak ettim hep ilgimi çeken şeyler yazmışsın.teş.ederim bende sana tarot açıcam ancak şimdi girebildim internete ama ben seninki tutturamam heralde

Ben boğa
O kova
Sorumda şu. Bu kişi bana bişi hissediyormu emin değilim?
Hissediyorsa neden açılmıyor?
Yada bize birliktelik varmı bununla?

Bakıyorum bende şimdi

gereken sabrı gösteriyorsun bence ona karşı.o kendi özgüvenine düşkün kendi keyfini düşünen birisi.çevresinde insan kalabalığı var şu sıra calıstığı ortam olabilir yada görüştüğü kişiler olarak.Pek yoğunlaşamıyor kendi aşk hayatına ve ciddi şeyleri henüz düsünmüyor gibi..emin olamadığın içinde üzülüyor gibisin.onunla bir gelecek düsünüyorsan sürekli ilgi göstermen gerekiyor ve gerçekten sabır gerekli tek uğraş gösteren sensin nedense.Onu sahipleniyor gördüm seni kıskanmayada baslamıs gibisin.ama sizinde olmayacak galiba sen evlilik düsünüyor olabilirsin isteklerine kavuşacaksın ama bu kişi o kişi değil.

ohoo Tam tuttu kiz bu resmen Boyle oldu :))) ah bu aileler... Neyse bu kez akillandim ama bu defa karistirmam kimseyi de bu ne kadar daha sürecek aceba Ben bu kumral cocugu biran önce istiyorum Ya bakip bakip gidiyo Hep hain alcak herif cok mu utangac nedir bilmiyorum ki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…