Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

canım bana da fal açar mısın ?
ben boğa o terazi

bizim ilişkide ne olacak. bir birliktelik gözüküyor mu ?

aslinda uyuyacaktim ama Hadi bi el fallasalim aliskanlik oldu resmen Ya :))) sizinle fallasmaya bayiliyorum dur hemen kartlarimi yaziyorum sonra yorumlamaya basliyorum :))) uzun uzun Hemde :)

bende de alışkanlık oldu. günlük fal muhabbeti güzel oluyor. pek umudum yok ama sizin fallar terapi gibi

Son düzenleme:
ayrıca bir kenara da yazdım falını

yoğun bir çalışma sonucunda senin için önemli bir şeyi tamamlamışsın.bu aileni ilgilendiren parayla ilgili bir konu.maddi imkanların bu sayede daha iyileşmiş.maddi manevi iyi hissediyorsun.bu belki bir vasiyet olabilir.belki bu davanın aleyhinde sonuçlanacağını düşünmüşsün mücadele vermişsin sonuçlanmış yada sonuçlanmak üzere bununla ilgili bir anlaşmazlıkta olabilir kafana takılan.bir de böyle bir dava yoksa :) o kadar da yorum yaptım neyse:) yakın geçmişte bir karar vermişsin bunun şaşkınlığını yaşıyorsun bu günlerde.canım ben bu dava mevzusunu tam anlamadım ama çoğu kartında çıkıyor dava aleyhindemi lehinde mi belki dava da senin bir kazancın oldu ama istediğin kadar değil tam anlamadım bunu.bu konuyla ilgili sen yine yakında girişimde bulunacaksın ama bu sefer işin içine biraz hile girebilir.bir şekilde kazanmak istiyorsun.kazanacaksında.etrafındaki kişiler hakkında tahammülsüz,dikkafalı ve sabırsız olduğunu düşünüyorlar.ilerde kendini daha özgür hissedeceğin bir yaşantın olacak.fakat harcamalarına dikkat etmelisin bu seni ilerde zorlayabilir.ilerde eski bir ilişkinle ilgili tekrar başlama gibi bir durum söz konusu olabilir bu seni mutsuz edebilir buna dikkat et.

bende de alışkanlık oldu. günlük fal muhabbeti güzel oluyor. pek umudum yok ama sizin fallar terapi gibi

fala inanma falsiz kalma :))) acilimin canim

sevdiginle ilgili bütün umutlarini kaybetmis durumdasin artik ondan ne bir Haber ne bir hediye hic birsey beklemiyorsun diyo kartlarin... Fakat yinede bi sans umud ediyorsun direniyorsun sanssizligin icinde yine de aska Özlem duyuyorsun bi kadin var canm bi yolculuktan gelecek sana misafir ve senin kendini üzgün hissetmene neden olacak... Resmi yerden bi Adam var sana mutluluk getirecek bu Adam... Ve yeni bi baslangic var sana kavgalar sorunlar sonunda mutlu bi baslangic olacak senin icin... :))

Para beslisi ters
Para kralicesi
kilic beslisi
kilic altilisi
kilic sovalyesi
Para kralicesi ters
ölüm
Para dokuzlusu
kupa dokuzlusu ters
ermis ters

geçmişte kendini maddi ve manevi yönden eksik hissetmişsin nedeni toprak grubu bir kadın gözüküyor. geçmişte kavgalarınız olmuş resmen yarış halini almışsınız. hava grubu bir adam yüzünden kendini çok yıpratmışsın ve herşeyi sineye çekip gitmeyi düşünmüşsün. para grubu bir kadın nedeni ile bir bitim gerçekleşmiş. birşey bitmiş artık hayatında ve bu sana yepyeni bir dünyanın kapılarını açacak. ölüm kartı seni ürkütmesin. şuanda güçlü bir kadın görüyorum karşımda. bu kadın elinde bir kuş tutuyor sanırım seninle ilgili güzel haberler olacak. gelecek konusunda endişelerin var. yanlış planlar yapmaktan korkuyorsun. iç sesini dinlemelisin o sana doğru yolu gösterecektir.

Son düzenleme:
canım sana zahmet olmazsa bana da bakar mısın. kahve falı varsa bende onu yorumlarım. ikimizde aslan burcuyuz o kumral ben beyaz tenliyim. ama birlikte değiliz. sadece hoşlanıyorum. ama o ne hissediyor bilmiyorum

fincanım bu :)

bu kişi seni şaşırtıyor bazen iyi bazen kötü anlamda.sizin arada konuşmalarınız oluyormu? eğer oluyorsa bazen ona dert yanıyor gibisin aşk konusuna hiç girdinizmi bilemiyorum bu kadar hoşlandığına göre girmiş olmalısın.ama ona ağlayan tarafını göstermemelisin nasıl desem üzüldüğünü yada onunla çok olmak istediğini belli etmemen gerekiyor o nedense yapısı gereği boyle cok belli edince kacıyor...onunla birseyler yasamak istiyorsan değişim yapman gerekiyor konuşmalarında.sen ilişkilerde kendini daha çok düsünen birisisin.Üzülmek sana göre değil mutlu olman gerekiyor aşkta.mantıkta sokarsın biraz iliskilerine.O dış görünüşünden etkilenmiş durumda sizin için biraz zaman gerekli ikinizde en mükemmeli isteyen tiplersiniz. :)

hadi hayırlısı canım. inşallah güzel falların gerçekleşir. çok teşekkür ederim. evet artık tamamen umudumu kestim. laf olsun zaman geçsin diye baktırıyorum. o adam ayağıma kadar gelse de artık inanmam. geleceğini de hiç sanmıyorum. gelmek istese bile gururundan gelemez. korkak çünkü o. gece gece adamın kulağını çınlattım , sağır olacak yakında.

Jadocum falin canm

Para haberi geliyo sana canm fakat bu Para geldigi gibi gidecege benziyo kendini yeyip bitirmissin sansiz hissediyorsun bu Ara kendini cok seyi takiyorsun galiba kafana cok üzgün cikti kartlarin epey stress yapmissin kendine... Bu kadin nedir kimdir bilmiyorum ama sana yine kavga bi tartisma getirecek cekemeyen birisi seni.. En azindan askindan yana sanslisin canm beklenmedik mutluluklarin var askla ilgili sevdiginide özlemissin mutluluklar cikmis aranizda... Gelmedi mi daha nisanlin canm su mutlu haberleriyle :)

aman bunlarin gururlari.. Korkakliklari hasta ediyo beni agizlari acilinca erkekler ama icrat yok Adam gibi Adam varmi aceba daha :))))

falin icinde saol canm :))

reddmars canım bugunluk bu kadar bakabildim regl döneminde pek bakamıyorum yarına inş :)

bulunduğun yerden başka bir yere gitmek için çabalıyorsun.eğer bunu başarmak istiyorsan kararlı olman gerekli bu yolda şansın açık bu belki yeni bir ilişkinin başlaması da olabilir.yalnız canım sen pek çabalamıyorsun galiba aslında dediğim gibi uğraşsan yapacaksın.senin bir sırrın var neyse senin için önemli bişey sevdiğin bişey.zengin bir hayal gücün var.hislerine güveniyorsun sezgilerin güçlü zaten fal bakıyorsun gizemlisin biraz.canım maddi konnularda tedirginsin biraz.bir süre maddi sıkıntı çekebilirim diye düşünüyorsun.yakın geçmişte sana senden yaşça büyük birinden maddi destek mi geldi baban gibi birinden mesela.yakında birmücadele içine gireceksin burada senin farkında olmadığın düşmanların olacak görüş ve iançların yüzünden haksızlıklara uğrayabilirsin eğer dikkatli olmazsan umulmadık zararlara uğrayabilirsin ama sen mücadele edeceksin.etrafındaki insanlar senin maddi durumunun iyi olduğunu düşünüyorlar.canım etrafında sana oynanan bazı oyunlar olabilir bunlar seni zorlayabilir buna dikkat et.sonunda kendine güvenen bulunduğu durumdan memnun yaratıcı ve pratik biri giriştiğin işte de başarılı olacaksın.birazda artistsin :) özgün ve bağımsız olacaksın.yalnız bu düşmanların her yerden(karttan) çıkıyor kardeş dikkat et

canım teşekkür ederim. nazar duası okutuyorum canım okuyan herkes de kötü oluyor çok nazar var diyolar. kurşun da döktürdüm ama hala pek değişim yok. beni de etkiliyor geceleri korkmaya falan başladım. gelecek bi para yok şu an ama olsa iyi olur :)
çok teşekkür ederim canım
ben sana ne falı bkayım canım :)

jado fallaşalım mı ?

ten yazmamışsın ya ondan bu şekilde açtım canım. ona yarın bakalım canım şimdi fal borçlarımı ödeyim de yatıcam

teşekkür ederim canım valla kaçıyor uykularım ama geçecek inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…