gereken sabrı gösteriyorsun bence ona karşı.o kendi özgüvenine düşkün kendi keyfini düşünen birisi.çevresinde insan kalabalığı var şu sıra calıstığı ortam olabilir yada görüştüğü kişiler olarak.Pek yoğunlaşamıyor kendi aşk hayatına ve ciddi şeyleri henüz düsünmüyor gibi..emin olamadığın içinde üzülüyor gibisin.onunla bir gelecek düsünüyorsan sürekli ilgi göstermen gerekiyor ve gerçekten sabır gerekli tek uğraş gösteren sensin nedense.Onu sahipleniyor gördüm seni kıskanmayada baslamıs gibisin.ama sizinde olmayacak galiba sen evlilik düsünüyor olabilirsin isteklerine kavuşacaksın ama bu kişi o kişi değil.
aslinda uyuyacaktim ama Hadi bi el fallasalim aliskanlik oldu resmen Ya :))) sizinle fallasmaya bayiliyorum dur hemen kartlarimi yaziyorum sonra yorumlamaya basliyorum :))) uzun uzun Hemde :)
canım ne bu böyle herşey karısmış sanki. kendini hiç beklenmedik karmaşık olaylar içerinde bulacaksn ve bu olaylar neticesnde öğrendiklerin seni çok şaşırtacak. geçmişte yaşadgn bir pişmanlığın var sanırım senin. bu aklına geldikçe içten içe kndini yiyorsun hep. sen sevgilinden aldatılma sonucunda mı ayrıldın canım. biliyor msuun böyle birşey oldugunu ? sana bir haber gelecek ama biraz vadesi var ama soncuunda beklediğine de değecek benden söylemesi. sen işinden ayrılmıştın sanırım yanlış htrlamıyoesam. sana yeni bir iş kapısı görüyorum canım. senin içinde hyrlı olacak burası. eğer bu aralar yeni bir iş başvurusu yapmayı düşünüyorsam ertelem bence. fincanı da her ne için dilediysen dileğin gerçekleşecek. yalnız sende bazı insanlar hakkıda arkalarından konusmak gbi çok hoş olmayan davranısşar içinde bulunabiliyorsun bazen. kndinde farkına varıyorsun bunun. hosuna da gitmiyor keşke yapmasaydm söylemeseydm dediğin şeyler oluyor. bu davranısşlarını düzelt tatlım. yoksa bu şekilde giderse istemediğin insanları kaybedebilir çok hoş olmayan durumlar yaşayabilirsin. şuan senin aklında evlenme fikri olamyabilir belki de sevgilinde olamyabilir ama ben sana birşey söylicem bunu da yaz bir kenara. ilerde senin ilk çocugun erkek olacak canım. acaba bir başkasının mı dedm ama yok bu senin. bunu da kolay kolay görmem kimsede. birde senin etrafnda dost görünümlü nankör biri var bu bir kadn. buna dkkt et.
fallaşalım mı :)
bende de alışkanlık oldu.günlük fal muhabbeti güzel oluyor. pek umudum yok ama sizin fallar terapi gibi
Para beslisi ters
Para kralicesi
kilic beslisi
kilic altilisi
kilic sovalyesi
Para kralicesi ters
ölüm
Para dokuzlusu
kupa dokuzlusu ters
ermis ters
canım sana zahmet olmazsa bana da bakar mısın. kahve falı varsa bende onu yorumlarım. ikimizde aslan burcuyuz o kumral ben beyaz tenliyim. ama birlikte değiliz. sadece hoşlanıyorum. ama o ne hissediyor bilmiyorum
fala inanma falsiz kalma :))) acilimin canim
sevdiginle ilgili bütün umutlarini kaybetmis durumdasin artik ondan ne bir Haber ne bir hediye hic birsey beklemiyorsun diyo kartlarin... Fakat yinede bi sans umud ediyorsun direniyorsun sanssizligin icinde yine de aska Özlem duyuyorsun bi kadin var canm bi yolculuktan gelecek sana misafir ve senin kendini üzgün hissetmene neden olacak... Resmi yerden bi Adam var sana mutluluk getirecek bu Adam... Ve yeni bi baslangic var sana kavgalar sorunlar sonunda mutlu bi baslangic olacak senin icin... :))
hadi hayırlısı canım. inşallah güzel falların gerçekleşir. çok teşekkür ederim.evet artık tamamen umudumu kestim. laf olsun zaman geçsin diye baktırıyorum. o adam ayağıma kadar gelse de artık inanmam. geleceğini de hiç sanmıyorum. gelmek istese bile gururundan gelemez. korkak çünkü o. gece gece adamın kulağını çınlattım , sağır olacak yakında.
olur tabiki :)
reddmars canım bugunluk bu kadar bakabildim regl döneminde pek bakamıyorum yarına inş :)
aman bunlarin gururlari.. Korkakliklari hasta ediyo beni agizlari acilinca erkekler ama icrat yok Adam gibi Adam varmi aceba daha :))))
falin icinde saol canm :))
rica ederim canım. :) böyleleri bize hiç bulaşmasınlar.
gönül bu iste nerde var nerde yok gidiyo cekiyo..:))) neyse hayirlisi bakalim... Yarina görüsmek üzere iyi geceler sana canim :)
canım bu ara sürekli bir telaş içindesin bir ordasn bir burda. aklında bu konularda baya bir karısmış. ikilimler arasında kalıyorsun bazen. ama bu koşuşturmalara rağmen herşeyi istediğin gibi yapıyorsun ve bu da insanların sana imrenerek bakmasına sebep oluyor. yalnız bu aralar üzernde nazar çok var tatlım. kendine bir nazar okutman senin yararına. belki batıl inanç olarak bile düşünebilirsin ama kurşn bile döktrsen olur çünkü etrafındaki insanların gözleri göz değil resmen benden söylmesi. etrafında aşırı dedikodular dönüyor senden yana. herkes bir taraftan tutmuş seni çekiştiryor hep. yanılmıyorsam geçen falında da söyledm sana. bir para var senin eline geçecek. özellikle de düğü arefesnde ilaç gibi gelecek sana bu. ban bu miras yoluyla gbi geliyor ama hayrlısı diyelm. hane içinde de maddi manevi sıkıntılar olabiliyor bazen ama bunlar hep geçici sıkıntılar canım. yakın zamanda bu darlıktan kurtulup bolluk ve bereket huzur gelecek hane içine.
canım teşekkür ederim. nazar duası okutuyorum canım okuyan herkes de kötü oluyor çok nazar var diyolar. kurşun da döktürdüm ama hala pek değişim yok. beni de etkiliyor geceleri korkmaya falan başladım. gelecek bi para yok şu an ama olsa iyi olur :)
çok teşekkür ederim canım
ben sana ne falı bkayım canım :)
ben artık ayağıma kadar gelse de inanmam.beni hiç sevmedi, istemedi. yeni birisi de yok boşluktan onla ilgili fal baktırıyorum.
canım teşekkür ederim. canım sanki eski stilin daha mı güzeldi ? ona alışmış. bide eski yöntemle açar mısın ?
canım seni biraz bıkmış usanmış gördüm. elinize parasal yönden iş yönünden bir fırsatın çıkmasını istiyorsunuz fakat şuanda karşınızıa çıkmamış. mantığınla duygularını kontrol etmeye çalışıyorsun. parasal yönden geçmişte sıkıntı çekmişsiniz. yakın geleceğine dikkat et canım ruh halini iyi görmedim. bir pişmanlık gibi birşey gözüküyor. gece uykularını kaçıracak derecede olabilir bu durum. her ne kadar ilişkin tam olarak rayına oturmasa da sana gelecekte evlilik gözüküyor. bir kutlama olacak hayatınızda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?