Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

ben falların yalancısıyım canım seviyodur inşallah :)
teşekkür ederim cannım fal için, bekliyorum ferah günleri

hoşbulduk canımm ozaman bende iskambil falı istiyim nişanlım beyaz tenli ben buğday tenliyim

canım çok uyumlu bir ilişkiniz var. o kadar denksiniz ki birbirinize sanki birbiriniz için yaratılmışsınız gibi. o kadar aşk dolu o kadar mutlu o kadar huzurlusunuz ki birlikteyken. birbirinize bakışlarınız yetiyor aşkınızı anlatmanıza. bu kartlarda çıkmadı ama hislerim öyle söylüyor. çok kıskanılıyorsunuz aşkınıza o kadar imreniyorlar ki. kimi zman göze bile geliyorsunuz ve sırf başkaları yüzünden ufak tartışmalar yaşayabiliyorsunuz. canım nişanlına yakın olan hafif esmer biri var erkek de olabilir bayan da bilemiyorum, bir teklifte bulunacak nişanlına. ufak bir sorun yaşayabilirsiniz bu teklifle ilgili

hehe :) iste canım isteyenin bi yüzü kara vermeyen arap :)
bana fal baktın mı merakla bekliyordum :) daha diğer sayfalara geçmedim baktıysan görmedim henüz :)

kim ki ya merak ettim ne teklifi ki :26: ayrıca evet çoğunlukla tartışmalarımız hep 3. kişiler canım
çook çok teşekkür ederim canım ne demişler fala inanma falsızda kalma eklersen kahve falı bakarım gene

teşekkür edeirm canımmmm uzun da yazmışsın mutlu oldum
paranın adı var kendi yok geliyo gidiyo sürekli :)
aama gerçekten çok şanssızım stresten yüzüm gözüm şişti artık sivilceleri hiç saymıyorum zaten
kavgaysa kavga, sıkıntı değil ederiz ya. cazgırlığa gelince üstüme yoktur
gelmedi canım daha 2 hafta falan sonra gelecek çok özledim çookk

jadaloz bana da iskambil bakarmısın bende sana tarot açarım ben bembeyazım o da beyaz canım

ikimizde kumral ben daha koyuyum . :)

illa bak mı diyon :)
bakayım hadi borcum azmış :) ama ben de isterim fal :)
sen şimdi cidden beğenmedin mi yeni stilimi, 5 kişiye baktım beşi de tuttu dedi sen de 6. kişisin sevmedim dedin :)

canım bu çocuk özlemiş seni istiyor dahası yok ahanda napıyım :) az daha zaman var şu zman bi geçsin kapına gelecek bu adam. görüşmek istiycek yeniden seninle hayatına devam etmek istediğini söyliycek bi şans daha diycek. bak ben kartların yalancısıyım ama kartların genelde böyle diyo. bu çocuk seni hala seviyo senden kopamıyo sen de ondan kopamıyosun ne kadar ona gıcık olsan da deli gibi aşıksın ona.

kartlarımı da yazayım :)
zaten senin falına bakarken misafir gelmşti tarot kartlarını rastgele çekmiştim :) bu sefer hissederek çektim bakalım ne çıkıcak

para ikilisi ters
aziz ters
kılıç onlusu ters
kılıç dörtlüsü ters
değnek üçlüsü ters
değnek şövalyesi ters
para ası düz
ermiş ters
yıldız düz
değnek beşlisi ters

hissederek de ancak bu kadar ters açaiblirdim

Son düzenleme:

bilemiyorum ne teklifi olduğunu başka kart çıkmadı canım yanında.
rica ederim canım fallaşırız gene uğra topiğimize :)
şimdi içemem kahve ama yarın mutlaka içerim o zaman fallaşırız tekrar :)

tamam kartları yaz bakayım hemencecik. sen sıkıldıkça kart yaz. ben yorumlarım . şu aralar boşum. kk da gezinip duruyorum.
arada bir de tek kartlık çekim yap gün içinde yaz. onları da yorumlarım. kartlara bir soru sor mesela ona göre çek kartları.

ahh kıyamam beni çok özlemişşş. bende onu çok özledim. sağ ol canım. fal için çok teşekkürler.

ilişkinle ilgili açtım canım yorumu yazdım ama pek olumlu şeyler çıkmadı o yüzden yazmadım istersen yazayım sen bilirsin

hehe :) iste canım isteyenin bi yüzü kara vermeyen arap :)
bana fal baktın mı merakla bekliyordum :) daha diğer sayfalara geçmedim baktıysan görmedim henüz :)

jadocumm fal yorumum canım bir erkek yüzünden canın sıkılmış senin biraz sıkıntılı gecmş gectğmz günler sanki ama sıkıntılarını atmışsın kenara falında ördek gördüm ördek güzeldir çok kısa zamanda mutlu bir evliliğin olacağını ve evlilik için yapılacak hazırlıkları gösterir kısaca mal mülk para zenginlik alametidir ayrcada :))) bir bebiş ziyaretinemi gdyorsun cok tatlı yeni doğmuş miniminicik bir bebek gördüm :))) 2 tane istediğin şeyler var canım paketlenmiş bir şeklde geliyor sana iiki istedgnde olucak kalabalıgın icindesn canım ne bu kalabalık yaa zayıf kısa saclı bir bayanlada konuşma yapıcaksın canım ne hakknda blmyorum ama kötü br konuşma değil gördklerm bunlar canım sende bana bakarmısın topiğimde falım

geçmişte senin psiklojini iyi görmemiştim . şimdi ruh halin düzeliyor. bir dönem kendini geri çekmişsin dinlenmeye almışsın. şimdi ise canlanma zamanı senin için. gelecekle ilgili hayallerin ters dönmüş. bazı güzellikleri görmüyorsun. sırtını dönmüşsün onlara. kavgalı durumunuz düzelecek her şey daha iyiye gidecek. yalnız sen hala evlilik konusunda şüphelisin. elinize büyük bir şans geçecek para ile ilgili ve tartışmalarınız azalacak.

canım hep karşılıklı karşılıklı diyorum ya her karta karşılık açmak istiyorum o da her zaman mümkün olmuyor o yüzden fal bakabileceğim zaman yazıyorum :)

teşekkür ederim canım :)
okul açılıyor evime dönüyorum herkesten uzakta ve huzurlu bir ortam beni bekliyor. evlilik konusunda kimi zaman şüpheye düşüyorum ama geçiyo :) zaten maddi sıkıntılar olmasa daha huzurlu olurduk :18:

canım teşekkür ederim :)
hazırlıklarım nerdeyse bitti bile çok şükür :)
okul açılıyor kalabalık fena halde olacak alıştırma dönemi hele ki.... :)
tamam canım bir kişi kaldı kendi topiğimde ona bakayım hemen geliyorum senin falın için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…