Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
canım o yüzden dedim ya ben bembeyazım o da beyaz diye o zaman şöyle yap istersen beni beyaz onu kumral yada buğday tenli al olur mu

benim gözler görmüyo bi de iki kere okudum yazmamış mı diye
zaten seni beyaz onu kumral alıyorum canım sen daha açık olduğun için :)

erkek ailesine mi söyleyecek ilişkinizi. erkekten yana aile kartı çıktı. canım erkeğin kalp kartı senin yanında senin kalp kartın da erkeğin yanında çıktı sevginiz karşılıklı ve güvenilir. ama sende biraz gğvensizlik var gibi tüm hislerini göstermiyorsun ona. biraz gizli kalsın bazı şeyler dye düşünüyorsun sanki.

tamam canımm benimm :))))

tek kart çektim senin için "riskli yatırımlardan kaçınma yönünde bir uyarı,ekonomik sorunlar" çıktı kartın olumsuz çıkınca dedimki kardeşime jadaloza ne zaman tarot baksam çoğu hep olumsuz şeyler çıkıyor yine olumsuz çıktı dedim o da ben çekeyim o zaman dedi kardeşime çektirdim :)
"sorumlulukların altında ezildiğin için kendini güçsüz hissediyorsun.almış olduğun karar seni zorlayabilir hayatında değişimler yaşayacaksın yüklenmiş olduğun sorumlulukları kendi isteğinle kabul ettiğini unutmayarak başarıya ulaşabilirsin.

kötüyse yazma canım boşver :) tek bi kart çekimi de yapabilirsin ev ile ilgili :)

valla ya bende mi bi sorun var bilemedim ki :)
gerçi hep olumsuz düşünüyorum şu sıra ondan da olabilir. bak kardeşininki doğru çıktı teşekkür ettiğimi söylersin hatta isterse ona da bi açılım yapayım çıkmadan teşekkür mahiyetinde :)

aaa çok sevinecek kardeşim kumral erkek arkadaşı beyaz tenli canım

aaa çok sevinecek kardeşim kumral erkek arkadaşı beyaz tenli canım

kartların yarısı kaldı elimde ne kadar çok düşünüyor bu çocuk yahu her şeyi kafasına takıyor. çok mu yoruyorsun erkek arkadaşını :)
sen sadece bana şunu yapsın bana bunu yapsın diye bekliyorsun diyor kartlar. çocuk ne yapacağını şaşırmmış on yeri aynı anda düşünmeye çalışıyor :) ama sevgini de gösteriyorsun çocuğa şimdi hakkını yemeyelim :)
bu çocuğun ailevi bir sıkıntısı var sanırım ailesiyle sürekli tartışıyor. uzakta mı ailesinden? ya da ailesiyle arası pek iyi olmayabilir, aileden biraz ilgi bekliyor sanki. bazen sizin ilişkinizi de etkiliyor bu sorunlar birbirinizden uzaklaştığınız bile oluyor. ama çocuğun sevgisi yoğun öyle bir iki tartışma yüzünden seni yarı yolda bırakacak biri değil. seni biraz fazla özlüyor

çok doğru yazdıkların neredeyse hepsi doğru sağol canım iyi geceler

adigegupsecim kızkardeşime söyledim senin bana fal baktığını dedim çoğu çıktı o da heveslendi bartırmak istedi rica etsem ona da bakarmısın

Eki Görüntüle 787770 Eki Görüntüle 787771 Eki Görüntüle 787772 Eki Görüntüle 787773 Eki Görüntüle 787774 Eki Görüntüle 787775 Eki Görüntüle 787776 Eki Görüntüle 787777

jadaloz canım hala buralardamısın canın sıkılırsa kahve falıma da bakabilirsin sorun değil

sen yine de nazar okutmayı ve kurşun döktrmeyi ihmal etme canım. Allah korusun insanın basına herşey gelir o nazardan. ben sana yazmayı unutmuşum. iskambil bakarsan sevinirim canım. seviyorum ben senin iskambillerini :) henz hala daha o sinir şeyle konusmuyor olsak da baktrcak başka kmse yok ortalarda. yine onunla bana bakarsan sevinirm canım. o kumral ben beyaz tenliyim :)

hiç bir dava durumum yok ki canım. ben kardeşnin falına bakıcam birazdan sende tekrar bir tarot açarsan sevinirim

ben aldatılma sonucu bir ayrılık gördüm canım. yasamadıysan da yasaman muhtemel. kmseye o kdr güvenme bir gözn hep açık olsun derm. erkek milleti bu ne olacağı ne yapacakları pek belli olmaz. belki sen şuan ihtimal vermez yapmaz dersn ama gözünü bu kdr kapama kesnlikle. sana sunu söylym belki ders olur kulagına küpe yaparsın. benm 6 senelik sevgilim aldattı canım üstelik tam evlilik arifesnde. bnde senin gbi yapmz diyordum öğrendiğimde kabullenmk bile istemedm. ama gerçkleri görünce arkama bile bakmadan gttm. yine de umarım ki böyle birşey yaşamazsn ama yine de dkkatli ol. dediğim gbi ben sadece ne görüyorsam onu söylüyorum. nasıl ki iyi birşey görüp söylüyrsam kötüyü de söylüyorum

yok be yavrum oturup konusuyoruz evet çünkü arkds ortamında tanıstık o yuzden sürekli iletşm halindeydik. gerçi biraz limoniyiz bir kaç gündür konusmuyoruz ama aşk konularına ikimz adına hiç grmedk. geçmişten konustugumz oluyor ama "biz"le alakalı hiç bir konusma olmadı aramızda..

gelelim senin fincanına :)
canım sen yakın bir zamanda bir sıkıntıyla karşılacaksn ama gerek karaktern gereği güçlü durusunla gerekse sukunetnle busıkıntıyı rahat karsılayacak ve sana çok da zarar vermesine izin vermeden defediceksin basından. sevgilin var mı bilemiyorum ama ben sana 2 vade içinde evlilik görüyorum ve eğer yanılmıyorsam bir de erkek bebeği çıkmış. yani ilk doğacak çocougun erkek olacak canım. bunu bir rapisa da bir de sende gördm. birinden sana bir teklif gbi birşey gelecek canım ve bu teklif seni çok güç durumlara düşürecek. belki de kndine yakın grdgn bir erekk arkdsnın seni sadece arkdsı olarak görmediğini öğreneceksn. bu aralar içinde bir sıkıntı mı desem darlanma mı bilemedm ama gerek iş yada eğitm gerekse sosyal hytnda bir duraksama yasıyorsun sen. insanlara ne dkr da güler yüzünü göstermeye calışsan da aslında hiç birşey yapmk gelmiyor sanki elinden. ama 6.his dediğimz konularda sezgilern oldukça güçlü. eğer herhangi bir konuda kndni çok bunalmış hissedersen içgüdülerini dinlemek bile seni dogru yola götürür. gönül ilişkilernde bu aralar olası bir hayal kırıklığı mevcut. ani karar vereceğin bir yolun olacak senin sonu aydınlık görünüyor. hane içinde birinin başına da bir kaza durumu gelebilir canım dikkatli olmanzda fayda var. bu iş kazası gbi birşeyde olablir.

canm adm gupse. bana sadece o şekilde de hitap edebilirsin.

hane etrafnda dolaşan akıllı ve son derece kurnaz bir insan var. bu kişiye karsı kardeşinin çok dkkatli olması lazım. çok yii düşünceleri yok kardeşine karsı. bu aralar biriyle ortak bir iş yada ne bileym ortak bir çalışma felan yapmayı düşünüyorsa da o işi biraz ertelesn yada tek basına yapabiliyorsa kndi yapsn. kardeşin bekar mı değil mi bilmiyorum ama ben ona da bir kısmet görüyorum canım ama eğer evliyse bu aile hytında eşiyle sorunları varsa düzene girecek diye yorumlayayım. etrafında kurdgu çok güzl dostluklar mevcut. bu çok hoş :) çünkü bu kişiler dost görünümlü şeytanlardan değil onun etrafında menfaat için değil onu gercekten sevip deger verdikleri için beraberler. bu konuda içi rahat olabilir. fincanın başka bir tarafında az önce bahsettiğim kötü niyetli kişi tekrar çıkmış. gerçekten bu kişi sinsi ve ona büyük zarar verebilecek gizli bir düşman. aman dkkt etsn. onu sıkıntıya sokacak bir yola çıkabilir yada çıkmak zorunda kalabilir. onu çok mutlu edecek sat temz bir haber var. haber tez zamanda gelecek. hberi getiren sanki koşar adım geliyor kardeşine dogru. kardeşin okuyor mu ? eğitimle alakalı da birşeyler gördm. iyi anlamda. iş yada eğitm hngisiyse artık o konularla alakalı da bir yolculuk mevcut

Gupse bacım bak bana da :)) Allah'ın cezası öküzüme niyet ettim

yeni fincan yükledin mi canım bu arada?

içime bir kurt düşürdün şimdi

sağol canım benim okutuyorum sürekli, kendim de okuyorum
canım sende aile özlemi var ailenden uzakta mısın? kart kesiminde de bu çıktı açılımda da. ailene odaklısın şu sıralar. evlenip aile yanından ayrılma endişesi duyuyor gibisin.
çocuk seni çok özlüyor sen de onu seviyorsun ama ikiniz de birbirinizden kaçıyorsunuz. hislerinizi birbirinize belli etmekten ödünüz kopuyor :) ya olmazsa düşüncesi ikinizde de hakim sanırım canım bu yüzden çelişkiler yaşıyorsunuz

adige sevgilimin niyetine içsem ona bakarmısın belki orada çıkar canım sıkıldı tarotta merak ettiğin bir konu varmı

jadoo günaydın. fallaşalım mı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…