jadoogünaydın. fallaşalım mı ?
adige sevgilimin niyetine içsem ona bakarmısın belki orada çıkar canım sıkıldı tarotta merak ettiğin bir konu varmı
sağol canım benim okutuyorum sürekli, kendim de okuyorum
canım sende aile özlemi var ailenden uzakta mısın? kart kesiminde de bu çıktı açılımda da. ailene odaklısın şu sıralar. evlenip aile yanından ayrılma endişesi duyuyor gibisin.
çocuk seni çok özlüyor sen de onu seviyorsun ama ikiniz de birbirinizden kaçıyorsunuz. hislerinizi birbirinize belli etmekten ödünüz kopuyor :) ya olmazsa düşüncesi ikinizde de hakim sanırım canım bu yüzden çelişkiler yaşıyorsunuz
redmarss sevgilimin niyetine tarot çeksem bakarmısın başkası varmı merak ediyorum
tamam canım bakarım. yalnız sevgiline ait bir nesneyi elinde tutup sol elinle kartları çekmelisin.
iç canım bugn bakarım. yalnz kendisinin içip kapatması çıkan yorumlarn dgruluğu açısından çok daha doğru olur. aşk hayatmla alakalı bakarsan sevinirim canım. hoşlandgm kişiyle olup olmayacağına bakarsan sevnrm :)
ev hayatınla ilgili bir sorunmu var ailevi bişey olabilir.o senin farkında değil sanırım kendini ona belli etmiyorsun galiba.bu kişiyle görüşmek için başka birinin sana yardım etmesi gerekiyor
bunlar çıktı canım
1 kupa 7lisi ters
2 kılıç 7lisi düz
3 kupa 5lisi ters
4 denge ters
5 tılsım 5lisi düz
6 şeytan düz
7 büyücü ters
8 değnek kralı düz
9 aşıklar düz
10 tılsım ası düz
jadoogünaydın. fallaşalım mı ?
olur canım ten falı mı istiyorsun?
ben de yazayım kartlarımı
kupa sekizlisi ters
kılıç üçlüsü ters
kupa ikilisi ters
imparatoriçe düz
kupa dokuzlusu ters
kupa kraliçesi düz
kupa beşlisi ters
adalet düz
kupa şövalyesi düz
değnek dörtlüsü düz
olur canım ten falı mı istiyorsun?
ben de yazayım kartlarımı
kupa sekizlisi ters
kılıç üçlüsü ters
kupa ikilisi ters
imparatoriçe düz
kupa dokuzlusu ters
kupa kraliçesi düz
kupa beşlisi ters
adalet düz
kupa şövalyesi düz
değnek dörtlüsü düz
canım sevgilinin bazı hayalleri var fakat bu hayalleri gerçekleştirmekten uzak görünüyor. belki hayatında bir aldanma olabilir. sorumluluklarından kaçan biri var burada. birilerini kandırmaya çalışıyor gibi. kandırmaya çalışan kişi bu durumdan büyük zarar görecek. maddi ve manevi yönden geçmişte kendini yoksul eksik hissetmiş. bazı hayal kırıklıkları olmuş hayatında ve zamanla bu durumdan kurtulacak. yakın gelecekte şeytan kartı çıkmış. bu kart biraz ürküttü beni. tam yorumlayamadım aslında. oğlak burcu bir düşmanda olabilir veyahut saplantılı bir ilişkiyi temsil ediyor da olabilir. hayallerinde gerçek aşkı bulma konusunda ümitleri var. gelecekte maddi yönden büyük bir şans çıkacak karşısına bunu değerlendirmeli. :)
canım sevgilin için çekmiştin sanırım kartları. böyle büyük açılımlarda başkası adına çekilen kartlara pek güvenemiyorum. illaki onlarla ilgili duygularımız karışıyor olabilir. bu fallara pek aldanma derim.
evet canım. ikimizde kumral ben daha koyuyum. :)
canım senin ailen evlilik konusunda baskı mı yapmaya başladılar. ya da ne bileyim evlenme zamanın geldi tarzı.
yine benzer çıktı canım. bu çocuk sana deli gibi aşık. aklı fikri sende, seninle görüşebilmek için çabalıyor. senden yana olan düşünceler de ciddi bişeyler olacaksa olsun olmayacaksa umrumda ddeğil tarzında. onun düşüncelerinde de aile kurma fikri çıktı canım
herşeyi bırakıp gitme isteğin varmış ve vazgeçmişsin. kalbini çok yaralamışlar ve bir şekilde düzelmiş gibi . şuanda yaşadığın şeylerin nedeni kıskançlık , güvensizlik gibi gözüküyor. yakın gelecekte sevgi dolu bir kadın gözüküyor ve yaşadığı hayal kırıklıklarından sonra umutsuz gözüküyor. bir tartışma yaşamışsınız sanırım bu durum senin lehine sonuçlanacak. karşında sevgi dolu bir adam hayal ediyorsun. uzak gelecek kartı bana yine evlilik diyor. bir kutlama yapacaksınız. :)
aynı ben :)
teşekkür ederim canım :)
ailem öyle bir baskı yapmıyor canım. onun aile kurma düşüncesi var mı bilmiyorum. benimle ilgili olmadığı kesin ama. ne arayan var ne soran hiç bir haber yok canım. kalp kartları nasıl çıktı ? aşk sevgi kartı var mı ?
iç canım bugn bakarım. yalnz kendisinin içip kapatması çıkan yorumlarn dgruluğu açısından çok daha doğru olur. aşk hayatmla alakalı bakarsan sevinirim canım. hoşlandgm kişiyle olup olmayacağına bakarsan sevnrm :)
adige canım ben sevgilimin niyetine fal baktırmaktan vazgeçtim bunun yanlış olduğunu düşündüm bu yüzden kendim için içtim müsait olduğunda bakarsan sevinirim
Eki Görüntüle 788077 Eki Görüntüle 788078 Eki Görüntüle 788079 Eki Görüntüle 788080 Eki Görüntüle 788081 Eki Görüntüle 788082 Eki Görüntüle 788083 Eki Görüntüle 788084
canım sen şuan bir iş için bir uğraş veriyorsun sanırım onu kazanmak için çabalıyorsun sanki. bu mücadelenin sonunda istediğini elde edeceksin canım. sonu aydınlık ve ferah. ileride kuracağın aile hayatnda hzuur olacak hep. ama ben biliyorum sen şimdi sorarsın bu çocukla mı olacak başkasıyla mı diye :) bn baştan söyliyim ben bu çocukla görmüyorum canım. kardeşine söylediğim hane etrafndaki sinsi olan kişi senin falında da çıktı canım. bu kişiye karsı dkkatli olun amacı size zarar vermek. bir de maddi bir kayıp yasayacaksınız siz. eve hırsız girebilir. iş hayatında da basarı görünüyor sana demiştim ğer bir iş görüşmen varsa hyrlı olacak ve yeni işin sana hem basarı hemde huzuru getirecek. fincanını da hangi dilek kapattıysan olumlu durmuyor benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?