herşeyi bırakıp gitme isteğin varmış ve vazgeçmişsin. kalbini çok yaralamışlar ve bir şekilde düzelmiş gibi . şuanda yaşadığın şeylerin nedeni kıskançlık , güvensizlik gibi gözüküyor. yakın gelecekte sevgi dolu bir kadın gözüküyor ve yaşadığı hayal kırıklıklarından sonra umutsuz gözüküyor. bir tartışma yaşamışsınız sanırım bu durum senin lehine sonuçlanacak. karşında sevgi dolu bir adam hayal ediyorsun. uzak gelecek kartı bana yine evlilik diyor. bir kutlama yapacaksınız. :)
teşekkür ederim ağzına sağlık bu hane etrafındaki sinsi kişi kadın mı erkek mi görünüyor mu
arkadaşlar bundan sonra sadece falıma bakanların falına bakıcam çünkü öbür türlü ben bakıyorum ama bana bakılacak fallar arada kaynıyor. bu durumda hiç hoş değil. sz nasıl falınıza bakılmasını istiyorsanız bende istiyorum. o yüzden gerek özelden gerekse topic üzerinden bu şekilde msjlar gelmezse artık çok sevinicem. atan arkadaslara da burdan söylym cevap dahi vermicem artık !
kim kızdırdı senii adigeciim boşveer:) kahven yok mu bulamadım varsa koy ben bakarım
dellendirdiler artıkın kuzum beni. ne zaman açsam bir sürü msj benimde falıma bak ben bakmayı bilmiyorum diye. kimi sevgilsiinden ayrılmış kimi kocasını bırakmış felan. artık kndimi kötü hissetmeye başladım. yakında jadoya dediğimi yapıp işi bırakıp falcı olcam
amaannnn neyse yeni falım yok be canım. akşama koyarm ama
Jado ben esmer o kumral canm :))) senin falinda aksama geliyo :))
menekşe fallaşalım mı ?
evde degilim cnm daha gelinnce :)))
Jado ben esmer o kumral canm :))) senin falinda aksama geliyo :))
Merhaba ben bakamıyorum ama bana karsılıksız bakabılecek bırı var mı fıncanım burda ekli
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...izlarr-bende-bakarim-size-6.html#post31700854
arkadaşlar ben hiç fal baktırmadım burada ama kahve fotolarını koysam bakacak olan yok mu en azından bir iki birşey söyleseniz çok ihtiyacım var lütfeenn
arkadaşlar ilk sayfada yazdığı gibi burada karşılıksız fal bakan yok.
canım erkeğin kalp kartı senin yanında çıktı snein kalp kartın ondn birazcık uzakta kalmış. sen umudunu kaybetmeye mi başladın bu çocukla ilgili? ya da kaçan kovalanır misali ilgilenmiyor gibi mi davranıyorsun :) çocuk biraz daha düşmüş senin üzerine. senden yana aile kurma isteği var. geçici isteklerle uğraşmaktan sıkılmışsın canım ciddiyet istiyorsun
canım erkeğin kalp kartı senin yanında çıktı snein kalp kartın ondn birazcık uzakta kalmış. sen umudunu kaybetmeye mi başladın bu çocukla ilgili? ya da kaçan kovalanır misali ilgilenmiyor gibi mi davranıyorsun :) çocuk biraz daha düşmüş senin üzerine. senden yana aile kurma isteği var. geçici isteklerle uğraşmaktan sıkılmışsın canım ciddiyet istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?