evet canim ciddiyet istiyorum dogru... Umudumu kesmedim de cocukta bisey gelmiyo Ki belki de benim tavrimdan dolayidir :)) ama napiyim onu górùnce heyecan basiyo bi kelime konusamiyorum Ki hahaha :))))
senin falin canim
yine maddi sorunlar cikti canm para harcamamak icin direniyorsun sanki :) seni cekemeyen bi kadin var sanki takmissin bu kadina kendini kötü hissediyorsun evle ilgili bi konu sanirim bu... Evlilikle ilgili kaygilarin var canim kendini bu konuda da cok yipratmissin son zamanlarda bu konu Ile ilgili bi Haber bekliyosun canim... Para konusunda bi kavga cikmis ya da cikacak üzüleceksin.... Mutlu olacagin bi haberinde var canim sevdigin Adam Sana askla ve sansla geliyo :)
jadoobana da fal açar mısın ? ben ve o kumral . ben daha koyuyum :) tarot kartlarını yaz yorumlayım :)
reddmars canm senin falin
cnm aklin karisik bu ara epey Olay cikti biraz para umudun var canim... Evinde ya da etrafinda kendini sanssiz hisseden bi kadin var... Sevdigin adami kiskanmissin ondan seni mutlu edecek bi Haber bekliyosun... Ask ve evlilik umudun var bu ara galiba canm ve bekledigin Haber gelmedigi icin kendini üzgün hissediyorsun hatta kendini epey birakmissin diyo kartlar canim
menekşe fallaşalım mı :)
sağol canım :) yaa şu kontenjanlar bi açıklansaydı. çok korkuyorum bu sene de olmayacak diye
senin falini yazdim canim :)))) aksam gelemedim hastayim atesim cikti birazbunlarda benim kartlarim canm
para sovalyesi ters
degnek beslisi
para krali ters
seytan
para dokuzlusu ters
kader carki ters
para beslisi
denge
kupa onlusu
kupa krali ters
senin falini yazdim canim :)))) aksam gelemedim hastayim atesim cikti birazbunlarda benim kartlarim canm
para sovalyesi ters
degnek beslisi
para krali ters
seytan
para dokuzlusu ters
kader carki ters
para beslisi
denge
kupa onlusu
kupa krali ters
canım toprak gruu bir adam var onunla ilgili sorunlar çıkmış. kavga etmişsiniz sanki bir tartışma olmuş. yine toprak grubu senden yaşça büyük bir adam var ona dikkat et canım. şeytan kartı çıkmış yine. şeytan kartını sevmiyorum. sana karşı düşmanca yaklaşan biri olabilir. ya da bu adamın sana bağlılığı olabilir. kader çarkın ters gelmiş. şanssız bir döneme giriyorsun. maddi yönden sıkıntın olabilir. geleceğe yönelik aile kurma hayalin var kupa onlusu bunu söylüyor canım. su grubu bir adam çıkmış geleceğinde yalnız dikkat li ol bu adamla da bazı şeyler yolunda gitmeyebilir.
zaten biriylede yolunda gidecek biseyler ciksa nolur :)))) vazgecicem ben bu evlilik olaylarindan :)
aynen arkadaşım :) ben vazgeçtim çoktan. yalnızlığa alıştım.
eski sevgilimle ilgili bişey gördün mü canım?? evet çook sıkıntılıyım biliyosun rahatlamaya ihtiyacım var şu pazar günkü sınav geçsin de bi inşallahdileğin çok saf çok temiz canım kabul oluyor gördüğüm kadarı ile hayırlı güzel birşey dilemişsin... böyle bir eğlence düğün tarzında birşey çıkmış oraya gideceksin yakın zamanda elbisesinin alt tarafı kabarık olan biri ile karşılaşacaksın uzun zamndır görmüyorsun onu sana biri hakkında birşeyler anlatacak çok şaşıracaksın.. bir ağaç çıkmış canım sen biri hakkında bir yere ip bağlamışsın onla ilgili bir dilek tutmuşsun sanki türbe tarzı bir yerde çok skıntılı olduğun bir dönemde yapmışsın bunu.. sende onun verdiği bir skıntıda var ağırlık tarzı... yapacağım dediğin şeylerin başına büyük bir hevesle oturup 10 dk içinde boğularak kalkıyorsun... yapacağım dediğin şeyleri sürekli erteliyorsun bu üzerinde ki ağırlıktan kaynaklanıyor... dışardan eve gelmek isteyenlerin ayağını kesmişsiniz canım... şu skıntılı süreçten kurtulmana az kalmış gibi gördüm 2 ay gibi... canım haneden birini çok pişman ediyorsun ben demiştim sen bana inanmadın güvenmedin der gibi bir konuşma yapıyorsun onunla başı önüne eğiliyor çok mahçup oluyor... canım senin elinde bayrak tarzında filama gibi birşey var hedefine hızlı hızlı koşuyorsun önünde az bir engel var ama aşıyorsun amacına kavuşuyorsun... ve biraz acalecisin bazı şeylerin zamanı var sabretmeye çalış canım.. bu kadar canım üzme kendini..
eski sevgilimle ilgili bişey gördün mü canım?? evet çook sıkıntılıyım biliyosun rahatlamaya ihtiyacım var şu pazar günkü sınav geçsin de bi inşallah
geçer canım stres yapma yeter... onu görmedim canım ama bence sende onu öyle sevmiyorsun takıntı yapmışsın kendine boşver derim sana o çocuktan hayr yok canım...
bilemedim belkide takıntı ama seviyodum gibi tamda çözemedim de.sınavda olucak gibi hissediyorum ama bilmiyorum bellide olmaz sonuçta
çalışırsan olur canım bir dilek tut aklından da sayı geçir tek sayı geçir kafamı karıştırma canım sayıyıda bana söyleme 1 ile 5 arasında
​umarım artık anlarlar canım !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?