Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
bana kim kahve bakmak ister?

ben melek artı aççarım..

melek kartı sorduğunuz sorunun durumunu ve çözümünu anlatır

menekşe biz de benim adam için fal bakar mısın ? tarto çek yorumlayım sana yeniden :)

cnm senin Adamin evlilik umudu var bu yüzden kendisini üzgün hissediyo... Senden yana umudunu kaybetmis seni kaybettigini düsünüyo... Onun disinda birde para olayi olmus kavga etmis galiba birileri Ile maddi yönden ... Bi kadin daha var onu kiskaniyo cikmis

Bende benim hoslandigim cocuk icin cektim kartlari bakalim

kilic sovalyesi ters
degnek onlusu
kupa sovalyesi
denge
joker ters
kupa sovalyesi ters
kupa altilisi ters
para krali
asiklar
para yedilisi ters

canım benim içinde kart çekermisin

​umarım artık anlarlar canım !

pek sanmıyorum canım :) ilk mesajımı alıntılayıp fal istiyorlar ben diyorum ilk mesajımda yazıyo bak kırmızı hem de diye. ama ben bilmiyorum diyerek geliyor. bir bakıyorsun iki bakıyorsun bi de çirkefleşen insanlar var kız :) sanki onlar özel yaratılmışlar herkes onlar için bişeyler yapmak zorunda gibi hissedenler var

jadoo bana da fal açar mısın ? ben ve o kumral . ben daha koyuyum :) tarot kartlarını yaz yorumlayım :)

canım sen bu çocuğu çok özlüyorsun hatta ondan gelecek teklifi bekliyorsun ama sinirinden dolayı da ters tepiyo her şey. her şey batıyo sana kendi kendine sıkıntı yapıyorsun. kartlarınız ayrı düştü bu sefer birbirinizden. ama çocuk seni seviyo sen ondan uzak durmaya çalışıyorsun

para kraliçesi düz
kılıç altılısı düz
kılıç prensi düz
değnek yedilisi ters
ölüm ters
güç ters
aziz ters
kılıç kralı ters
para prensi ters
kupa beşlisi ters

anam korktum en son ölüm kartı çıktığında babaannem vefat etti :18:

sevmek böyle bişey ne yaparsın işte bulsun senin gibi seveni de öpsün başına koysun :)

ayy evet bir kuruş bile harcamak istemiyorum param kalmadı diye
gene bildin her şeyi tüm kirli çamaşırlarımı döküyorsun kız ortaya :) gelsin sevdiceğim artık :)
teşekkür ederim canım benim

Son düzenleme:
kızlar ben cumartesi öğlen kendi evime dönüyorum. malum okullar açılıyor. okul açıldığı zaman fal bakmaya pek zaman bulamıyorum. yarın yine fırsat buldukça girerim fallaşırız yarından sonra pek girebileceğimi sanmıyorum. hal hatır sormak için uğrarım arada, vakit bulursam fallaşmak da isterim tabi ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…