olsun be yanlizlikta guzel :))
kahve içmedin yine kııız dün bekledim o kadar:))) banada bak diyemiyorum yüzüm kalmadı bi içte bak dicem heheheh
akşam evde değildim canım içemedm yine
menekşe biz de benim adam için fal bakar mısın ? tarto çek yorumlayım sana yeniden :)
cnm senin Adamin evlilik umudu var bu yüzden kendisini üzgün hissediyo... Senden yana umudunu kaybetmis seni kaybettigini düsünüyo... Onun disinda birde para olayi olmus kavga etmis galiba birileri Ile maddi yönden ... Bi kadin daha var onu kiskaniyo cikmis
bana kim kahve bakmak ister?
ben melek artı aççarım..
melek kartı sorduğunuz sorunun durumunu ve çözümünu anlatır
selam canım benim içinde kart çekermisin
seni bir değişim bekliyor...
bil ki gelecek yenilikler herkesin hayrına olacaktır...
canım benim içinde kart çekermisin
tamam :) isim vereyim öyle bakabilirsen sevinirim o zaman :) nadide-engin :)
sen de istediğin falı söyle ben de sana bakayım bu arada :)[/QUOT ah hayat ah ahhhh
Banada bakarmısınız bende size kahve falı bakarım
bana kim kahve bakmak ister?
ben melek artı aççarım..
melek kartı sorduğunuz sorunun durumunu ve çözümünu anlatır
​umarım artık anlarlar canım !
jadoobana da fal açar mısın ? ben ve o kumral . ben daha koyuyum :) tarot kartlarını yaz yorumlayım :)
evet canim ciddiyet istiyorum dogru... Umudumu kesmedim de cocukta bisey gelmiyo Ki belki de benim tavrimdan dolayidir :)) ama napiyim onu górùnce heyecan basiyo bi kelime konusamiyorum Ki hahaha :))))
senin falin canim
yine maddi sorunlar cikti canm para harcamamak icin direniyorsun sanki :) seni cekemeyen bi kadin var sanki takmissin bu kadina kendini kötü hissediyorsun evle ilgili bi konu sanirim bu... Evlilikle ilgili kaygilarin var canim kendini bu konuda da cok yipratmissin son zamanlarda bu konu Ile ilgili bi Haber bekliyosun canim... Para konusunda bi kavga cikmis ya da cikacak üzüleceksin.... Mutlu olacagin bi haberinde var canim sevdigin Adam Sana askla ve sansla geliyo :)
senin falini yazdim canim :)))) aksam gelemedim hastayim atesim cikti birazbunlarda benim kartlarim canm
Banada bakarmısınız bende size kahve falı bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?