Bu topiğe bkmadan edemiyorum korkuyorum fal krizlerim tutcak yinee
neden buyrun katılın aramıza :)
ben bir sardırınca baya bi kaptırıyorumdaçok ısrar ettiniz artık ben de bu topikteyim
Falınız çok güzel bir enerji verdi bana çok güzel ve aydınlık günler sizi bekliyor bir çok dileğin var ama bir tanesi çok yakında gerçekleşecek sıkıntı yaptığın olaylar olmuş ama atlatıyorsun kariyer sahibi bir insanın yardımı görünüyor hayatında biri var ve bu kişi seni seviyor kalpler karşılıklı çıkmış 3kişi çok aydınlık çıkmış isteklerine ulaşacaksın hayırlısıyla
teşekkür ederim ağzınıza sağlık
ben de bakayım yatmadan :)
Ne yazayım ilişki için bak desem oluyormu
böyle derseniz tarot çekebilirim ya da diğer falları da kopyalayım hangisini isterseniz
İsterseniz kahve falı
İsterseniz melek destesinden bir kart
İsterseniz bir soruyla tarot yorumu (tarotta iyi değilim kartı seçip kitabından okuyarak yazabiliyorum henüz)
İsterseniz iskambil falı (kendinizin ve partnerinizin ten rengini yazmanız yeterli ---sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer şeklinde---)
ten rengi verebilirim ben açık kumralım oda koyu kumral sorunlar yaşıyoruz bu ara
evet ilişkide birbirinizden az da olsa uzaklaşma olmuş. daha çok erkek tepkili sanırım sen üzerine düşüyorsun erkeğin ama erkek kendini çekmiş görünüyor. ama sevginiz üstün gelecek her şeye ve yeniden yakınlaşmanız görünüyor.
aradaki mesafeleri yok edebilmeniz için güzelce oturup konuşmanız gerekiyor görüşme kartınız çıktı. zamanla sorunlarınızın üstesinden gelebileceğinize inanmalı ve karşılıklı inadınızdan vazgeçmelisiniz.aslında erkek evliliğe hazır, kendi ailesini kurma özlemi var içinde. sen de aynnı dilekleri paylaşıyorsun ama bir sorun var arada. ailesel gördüm bu sorunu. ailedeki sorunların aşılması için de zaman gerekiyor kolay olmayacak ama. sorunlar ve mesafeler aşıldıktan sonra mutlu bir evlilik seni bekliyor. evlilik bu kişiyle mi bilemiyorum iki ayrı açılım yaptım çünkü
işte benimde en merak ettiğim konu bu hayırlısı olsun ne diyim
:) hoşgeldin diyelim o zaman
sen ne falı bakıyorsun hemen öğrenelim :)
banada cekermisin cnm bi kart bi sorum var cevabini bilmek istiyorum
geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?
sevmek böyle bişey ne yaparsın işte bulsun senin gibi seveni de öpsün başına koysun :)
ayy evet bir kuruş bile harcamak istemiyorum param kalmadı diye
gene bildin her şeyi tüm kirli çamaşırlarımı döküyorsun kız ortaya :) gelsin sevdiceğim artık :)
teşekkür ederim canım benim
sorun için evet kartı çıktı
kalbindeki sorunun cevabı evet..düşündüğün doğru
ve bil ki bu hayırlı..sadece senin için değil ilgili herkes için en hayırlısı...
ama sen önce bu yıpranışlığına hüzününe bir çare bulman lazım...
kendini manevi anlamda ihmal ettin...kendini 2. plana attın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?