Hoşbuldum. kahve, az buçuk tarot biliyorum ama kendimde en başarılı bulduğum iskambil falıdır
saol cnm basit bi soguk alginligiymis iste biraz daha iyim... Ay ne güzel alismistik seninle fallasmaya :((( yine gidiyosun neyse bi daha ki tatile artik :)
hahahaa benim isim bu dermisim simdi :)) valla kiz gelsin sevdigin bulusunda bitsin bu hasret artik mutlu olun... Darisi da bizim bekarlarin basina... Allah nazarlardan korusun canim :) bol bol dualar okut :)
kızlar ben cumartesi öğlen kendi evime dönüyorum. malum okullar açılıyor. okul açıldığı zaman fal bakmaya pek zaman bulamıyorum. yarın yine fırsat buldukça girerim fallaşırız yarından sonra pek girebileceğimi sanmıyorum. hal hatır sormak için uğrarım arada, vakit bulursam fallaşmak da isterim tabi ki :)
Hoşbuldum. kahve, az buçuk tarot biliyorum ama kendimde en başarılı bulduğum iskambil falıdır
çok çok geçmiş olsun canım sıcak havada soğuk algınlığı daha beter oluyor dikkat et kendine.
güzel oluyordu fallaşmak da işte okul olunca pek zaman ayıramıyorum eve geldiğimde yorgun oluyorum. inşallah seneye yaza gelebilirim malum düğünüm var :)
amiiiinnnnn hepimiz için :)
Eki Görüntüle 789656 Eki Görüntüle 789657 Eki Görüntüle 789658 Eki Görüntüle 789659 Eki Görüntüle 789660 Eki Görüntüle 789661
üstlerine tıklarsan az daha büyür...
sorunuz varsa alabilirim ...melek kartı için ..tşk ederim şimdiden..
Eki Görüntüle 789656 Eki Görüntüle 789657 Eki Görüntüle 789658 Eki Görüntüle 789659 Eki Görüntüle 789660 Eki Görüntüle 789661
üstlerine tıklarsan az daha büyür...
sorunuz varsa alabilirim ...melek kartı için ..tşk ederim şimdiden..
ama biz özlücez seni o ne olacak
valla ben de özlüyorum canım ama 08.00 - 17.00 arası çocuk seslerinden beyin bitmiş oluyor sabaha kadar ancak kendime geliyorum :)
canıım senin bir arkadasınla ya da başka briyle aranda dargınlık felan var sanırım ama kimse artık bu o kişiyle aranzdaki dargınlık son bulacak gibi görünüyor. bu aralar kndini gyt iyi hissediyorsun sen aksilikler bitince yüzün de gülmeye başlamış nihayet. devlet kapısında bir işin görünüyor canım ama ne oldgunu tam anlaayamadm açıkçası. karar arefesnde oldgun şeyler var uzun süredir beklemede olan artık bu konularda kararını versen iyi olur çünkü enerjin çok yüksek ve verdiğin kararlarda senin hakkında iyi olacak seni ve hytını olumlu etkileyecek. iç sıkıntıların bitmiş gördüm seni kndi sanki yeniden dogmuş gbi hissediyorsunsevdiceğinle de mutlulugunuzu gördüm. yine ve yeniden söylüyorum eline bir miktar para geçecek ve bu miras yoluyla olabilir. ( bunu sana o kdr çok söyledm ki artık yanılıyor olamam herhalde. çıksa da rahatlasak :)
bende senden iskambil rica edicem canım. o kumral ben beyaz tenliyim. yaklaşık bir haftdr konusmuyoruz. aramızda bir laftan dolayı kırgınlık oldu. sinir etti beni. şimdi ne o bir adım atıyor ne de ben. konusmuyoruz hiç. bi bakıver bakalım ne çıkıcak :)
şu an aramda dargınlık olan biri yok ama görümcem mi ki yahu anlaşamıyoruz pek :)
evet yüzüm iki gündür gülüyor çok şükürmüdür yardımcılığı sınavına girmeyi düşünüyorum sınava hazırlanabilirsem inşallah güzel olur :)
miras kalacak biri de yok ama gelen paraya hayır denir mi :) teşekkür ederim şekerim
iskambiline de bakayım hemen canım :)
canım aranızda mesafe var ama zamanla aşacaksınız bu mesafeyi. beden kartlarınız yan yana çıkmış ama kalp kartlarınız ayrı birbirinden. aslında erkeğin kalbinden geçen görüüşüp sorunları konuşmak ama cesareti mi yok desem. senin kumral bir kız arkadaşın çıkmış aranızda mesafe kartı var canım. senden uzakta olan biri olabilir çok özlemişsiniz birbirinizi. belki bi süredir çok sık haberleşemiyor olabilirsiniz ama yeniden aranızda bir yakınlaşma olacak bu arkadaşınla.
beden kartlarının yan yana çıkıp kalp kartlarının ayrı çıkması ne demek ki canım yaiyi mi kötü mü anlamadm desem :26:
kızlaar kimse yok mu hadi fallaşalım.pazar sınavım var bana bakıverin bende size bakayım.
Eki Görüntüle 789878 Eki Görüntüle 789879 Eki Görüntüle 789880 Eki Görüntüle 789881 Eki Görüntüle 789882 Eki Görüntüle 789883 Eki Görüntüle 789884 Eki Görüntüle 789885 Eki Görüntüle 789886 Eki Görüntüle 789887
ben varım canım kahvemi içiyorum şimdi
tamam canım bekliyorum.çok sıkıldımda ben depresyonun eşiğindeyim yine
buralarda mısın canım kahve içiyorum sen de içsen fallaşsak çok bunaldım ben :/
ben eşiği falan geçtim direk depresyondayım şu gün bitsin başka bişey istemiyorum
canım kahve içemem şuan işteyim. akşama desem o da çok mümkün değil bu hafta düğüncüyüz :)
canım kahve içemem şuan işteyim. akşama desem o da çok mümkün değil bu hafta düğüncüyüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?