Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
saol cnm basit bi soguk alginligiymis iste biraz daha iyim... Ay ne güzel alismistik seninle fallasmaya :((( yine gidiyosun neyse bi daha ki tatile artik :)

çok çok geçmiş olsun canım sıcak havada soğuk algınlığı daha beter oluyor dikkat et kendine.
güzel oluyordu fallaşmak da işte okul olunca pek zaman ayıramıyorum eve geldiğimde yorgun oluyorum. inşallah seneye yaza gelebilirim malum düğünüm var :)

hahahaa benim isim bu dermisim simdi :)) valla kiz gelsin sevdigin bulusunda bitsin bu hasret artik mutlu olun... Darisi da bizim bekarlarin basina... Allah nazarlardan korusun canim :) bol bol dualar okut :)

amiiiinnnnn hepimiz için :)

ama biz özlücez seni o ne olacak

canıım senin bir arkadasınla ya da başka briyle aranda dargınlık felan var sanırım ama kimse artık bu o kişiyle aranzdaki dargınlık son bulacak gibi görünüyor. bu aralar kndini gyt iyi hissediyorsun sen aksilikler bitince yüzün de gülmeye başlamış nihayet. devlet kapısında bir işin görünüyor canım ama ne oldgunu tam anlaayamadm açıkçası. karar arefesnde oldgun şeyler var uzun süredir beklemede olan artık bu konularda kararını versen iyi olur çünkü enerjin çok yüksek ve verdiğin kararlarda senin hakkında iyi olacak seni ve hytını olumlu etkileyecek. iç sıkıntıların bitmiş gördüm seni kndi sanki yeniden dogmuş gbi hissediyorsun sevdiceğinle de mutlulugunuzu gördüm. yine ve yeniden söylüyorum eline bir miktar para geçecek ve bu miras yoluyla olabilir. ( bunu sana o kdr çok söyledm ki artık yanılıyor olamam herhalde. çıksa da rahatlasak :)

bende senden iskambil rica edicem canım. o kumral ben beyaz tenliyim. yaklaşık bir haftdr konusmuyoruz. aramızda bir laftan dolayı kırgınlık oldu. sinir etti beni. şimdi ne o bir adım atıyor ne de ben. konusmuyoruz hiç. bi bakıver bakalım ne çıkıcak :)

yok kiz Ben yurtdisindyim burada havalar sogudu bile 16 dereceye düstü birden yagmur soguk :)))

aman canm hayirlisi dügünün olsun seni bi gelin edelimde :)) fal kalsada olur :)

Senin bir dileğin var sanki bir kısmetle alakalı bu Dilek yakın zamanda gerçekleşecek iki kişi sırt sırta vermiş bir beklenti içerisinde beklentileriniz olacak yakında partnerinizin çok üzerine düşüyorsun bu eşini nişanlınmı bilmiyorum ama bu kişinin önü çok aydınlık güzel bir haberin var 3 kişi bir karar alıyor yada almak istiyor evin içine bir yük yada para gelecek mutlu olacağın bir döneme giriyorsun

şu an aramda dargınlık olan biri yok ama görümcem mi ki yahu anlaşamıyoruz pek :)
evet yüzüm iki gündür gülüyor çok şükür müdür yardımcılığı sınavına girmeyi düşünüyorum sınava hazırlanabilirsem inşallah güzel olur :)
miras kalacak biri de yok ama gelen paraya hayır denir mi :) teşekkür ederim şekerim

iskambiline de bakayım hemen canım :)

canım aranızda mesafe var ama zamanla aşacaksınız bu mesafeyi. beden kartlarınız yan yana çıkmış ama kalp kartlarınız ayrı birbirinden. aslında erkeğin kalbinden geçen görüüşüp sorunları konuşmak ama cesareti mi yok desem. senin kumral bir kız arkadaşın çıkmış aranızda mesafe kartı var canım. senden uzakta olan biri olabilir çok özlemişsiniz birbirinizi. belki bi süredir çok sık haberleşemiyor olabilirsiniz ama yeniden aranızda bir yakınlaşma olacak bu arkadaşınla.

beden kartlarının yan yana çıkıp kalp kartlarının ayrı çıkması ne demek ki canım ya iyi mi kötü mü anlamadm desem :26:

ben eşiği falan geçtim direk depresyondayım şu gün bitsin başka bişey istemiyorum

sabret canım geçicek ben sabretmelisin diye diye kendime depresyonumu unuttum.saçma bi hal aldım ama evden falan çıkmıyorum mesela hiçbişey canım istemiyo bi anda içime öküz oturuyo ama alıştım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…