Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
sabret canım geçicek ben sabretmelisin diye diye kendime depresyonumu unuttum.saçma bi hal aldım ama evden falan çıkmıyorum mesela hiçbişey canım istemiyo bi anda içime öküz oturuyo ama alıştım:))

işin garibi iki gündür dışardaydım eğlendim ettim bugün gezmenin acısını çeker gibi en kötü günlerimden birini geçiriyorum napsam engel olamıyorum babamın doğum günü ona rağmen suratım asık evdekiler de fark etti depresyonumu gizleyemiyorum da artık

en iyisi odana çekil milletle çok muhatap olma ben öyle yapıyorum yoksa sorarlar daha çok moralin bozulur sormalarını geçtim tek olmak depresyonda daha iyi geliyo bana.

ben senin sıkıntıları atacağını görüyorum canım. deniz kızı gibi çıkmışsın ayakların denizkızı ayağı gibi olmuş resmen şanslı bir döneme gireceksin. ama ayakların hala sıkıntıda çok az kalmış temize çıkmana.sen iki kişiden destek alacaksın bu dönemde.bir erkek gördüm bir zafer kazanıyor.kanatlanmış geliyor kuşun sanki. uzun elbise giymişsin elinde çantan bir yere gidiyorsun nişan düğün gibi bir şey mi var?. bir de uçak gördüm sanki uçakla bir yere gidebilirsin. bir erkekle tartışma görüyorum ben çok kısa saçlı. bir de valizin elinde gidiyorsun sen. ikili görüşmen var bi de bi erkekle. hanenizin ortasında kocaman bir göz çıkmış. dertli sıkıntılı bir süreç olabilir haneden. ama sende sevinç gözyaşları var.büyük V harfi çıkmış temizde. deven var bir tane ama oturmuş yani kısmetin var ama daha zamanı var.

Jadocum Gel Hadi son bi daha fallasalim madem yarina son benim yarin belki vaktim olmayabilir.. Ben esmer o biraz daha esmer canim

senin falin canim..

cnm seni cekemedigini düsündügün birisinden evliliginle ilgili Mutlu bi Haber gelecek sana... Sevdigin adamdan yana sanslisin canim sana cok sagdik düsüncelerinde Hep sen ve geleceginiz var... Para haberi gelecek ona :) ve bi misafirin var canim seni beklenmedik mutluluklara bogacak..:) hahaha kiskanclik yapmamak icin resmen direniyosun cikmis canim kiskandigin bi kadin var galiba :)))) ve dikkat et sagligini kaybedebilirsin canim :)))

evet canım daha sıkıntılarımın bitmesine biterse eğer zaman var.sınavımla ilgili bişey görüyo musun? hoş gitmem için bi yere onu geçmem lazım geçicek gibi hissediyorumda aslında malum korkuyorum ona bağladım herşeyi.eski sevgilmle konuşcaktırım belki.oda gitmek istediğim yerde ama ayrılalı 1 ayı geçti hiç konuşmadık( sosyal ağlardan ekliyiz hala.oda çok saçma ama

hayatında bir yenilik yaşıyorsun.tecrübesiz olduğun bir konuda ani bir karar vermişsin.bunun şaşkınlığı var üzerinde.şaşkınlığını etrafına belli etmemeye çalışıyorsun ama içinden geldiği gibi davranıp içsesine kulak verirsen daha hoş karşılanırsın.bu aralar maddi anlamda sıkıntı çekeceğini düşünüyorsun şimdi idare etsende yakında sıkıntı olabilir gibisinden gelir gider hesapları.toplumun genel yaşayışından kendini farklı buluyorsun.iş mi arıyorsun yine kartında kazançta para ile ilgili anlaşmalarda sorunlar çıktı.yakın zamanda bir olay yaşamışsın yıkım gibi bu sende değişiklik yapmış fikirlerinde dışardaki insanlara pek güvenmiyorsun.yakında onlardan uzaklaşıp kafanı dinleyeceğin bir yere gideceksin.bazı hayal kırıklıkların var kendini yalnız hissediyorsun ama bir taraftanda hayatımda yanlış kişi olupta mutsuz bir ilişki içinde olacağıma yalnız olurum düzgün yaşarım daha iyi diyorsun.biraz yalnızlığı seviyorsun sanki :)yakın bulduğun birinden belki bir dostun olabilir ihanet mi yaşadın?çevrende işine karışan kıskanç ateş grubunda bir erkek var.bu dikkafalı kibirli biri senin canını sıkabilir yada sıkıyor.ilerde karşına önemli fırsatlar çıkacakcak bu kaynaklardan yararlanmak istiyorsan elinden gelen her şeyi yapmalısın.sabrını emeğinle birleştirirsen kendindeki güçü hissedeceksin nasıl başardığını göreceksin.bu belki iş alanında belkide sana para getirecek başka bir alanda elde ettiğin bir güç ama aynı zamanda hayatındada şanslı mutlu bir dönemin içinde olacaksın.sevginin gücüne inanıyorsun.

canım sende benim falıma bakarmısın

ee o zaman sende hoş geldin aramıza. ben kahve bakıyorum canım kahven varsa onu yorumlarım senden de iskambil isterm ama

toefla ya da ieltse falan mı gireceksin canım? ben hep geçeceksin diye hissettim kısmetli çıktın falda da, olabilir belki de başka biriyle tanışırsın belli mi olur :)

kızlar yükledim resimleri :)

Eklentiler

• $12-6211284B-635797-960.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $12-AE5A538A-451013-960.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $12-BBEC92C9-648041-960.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $12-E7ECF2B0-408599-960.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $12-F57F31D6-383443-960.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMAG1157.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMAG1158.webp
    13 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMAG1160.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMAG1161.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 48
kızlar yükledim resimleri :)

canım bu kadar sıkıcak bişey yok aslında gibi çıkmış falda da sen aşırı kuruntulusun sıkıntıdan ölüyosun.birine karşı kazandığın bi zafer var ama bunun için çabaladıktan sonra olucak.2 kişi sizin aileye mi girmek istiyo öyle bişey çıkmış.sen bunları istemiyosun ama belki sevmediğin akraba falansa.sen erkek arkadaşından ayrı mıydın canım? burda biri var sanki ama çok uzakta uzaktan izliyo seni ama konuşmuyo seninle.bu bi süre daha öyle gidicek gibi.2 tane haber alıcaksın bundan ama bu haberler öyle saçma sapan haberler aslında da yinede seviniceksin sen.evin içi ferah çıkmış.sen kafanı rahatlatmak için bi yere gidiceksin biraz sakinleşiceksin.d harfli biri çıkmış aileden saki onunla gidiceksin.

öyle mi yoksa kahvesini mi az koymuşum bilemedim aslında evet kuruntuluyum.ayrıyım canım. d yok ama bir yerlere gitsem cidden iyi olabilir ağzına sağlık :)

tarot açtım canım sana
çok çalışmışsın çabalamışsın kendi gücünle ayakta duruyorsun.tekrar mücadeleler seni bekliyor.halen çözümleyemediğin bir sorun var kafanda onu da çözeceksin.sana yardımı olacak biriyle beraber çalışacaksın çalışacaksın derken bu bir işte olabilir herhangi bir işi başarmak için çabalamakta olabilir.beraber 3 kişi çalışacaksınız 3. kişi sizin hocanız yada size yolgösteren bir kişi olabilir.beraber çabalayacaksınız ama çabanıza karşılık başardığınız iş az olacak.gireceğin sınav işle ilgili bir sınav mı canım bilmiyorum ama para getirecek konuda sen başaracaksın.bu belki sınavını kazanmaktır belkide para getirecek başka birşeyde kazanmaktır.hedefinde kararlılıkla devam edeceksin.gelecekte şansın açık.kendinle barışık kontrolü elinde tutan biri olacaksın.maddi durumun şimdikinden daha iyi olacak

canım sende benim falıma bakarmısın
Eki Görüntüle 789929 Eki Görüntüle 789930 Eki Görüntüle 789931 Eki Görüntüle 789932 Eki Görüntüle 789933 Eki Görüntüle 789934 Eki Görüntüle 789935 Eki Görüntüle 789936

bu sefer sınavı geçiceğimi görmüşsün canım valla:))) inşallah inşallah.falına geçiyorum;sıkıntılarını atmaya başlamışsın sen artık yavaş yavaş ama sana atmıyomuşsun geliyo aslında.ben bi kavuşma görüyorum canım.erkek arkadaşından ayrı mıydın sende? yakın zamanda bi kavuşma var hemde.bu kavuşma için bi yere gidiyosun gibi sen farklı şehirlerde misiniz bilmiyorum ama özür dilicek senden bekle biraz daha.sıkıntılarını atarken 3 haber duyucaksın sen yine için kararıcak ama bu sevgilinle yada ailenle ilgili haberler değil.sadece sıkıntılı olduğun için sıkıntı yapmana neden olcak şeyler aslında gereksizler.bi bebek haberi var size.2 kişinin gözü var sende canım.bide sen bu çocuğa ilk çekiriceksin sonra düzelicek herşey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…