Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

tarot bakabilir misin canım bana da :)

yükledim canım :)

ne demek sıkma canını herşey geçer:)

kzılar canımı çok sıkıcak birşey yaşadm az önce ve moral olarak sıfırım. fallarınza daha sonra bakarım

canlarımm buda benim falımmm)

Eklentiler

• $29082013370.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $30082013384.webp
    17 KB · Görüntüleme: 33
  • $30082013385.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $30082013386.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $30082013387.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $30082013388.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $30082013389.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $30082013390.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $30082013391.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $30082013392.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $30082013393.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $30082013394.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $30082013395.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $30082013396.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 33
inşallah kazanırsın canım.bu bebek haberi hep çıkıyorda evde evli kimse yok :) birde biz barıştık caım sağol ağzına sağlık

canlarımm buda benim falımmm)

falın çok karışıık sen çok karışıksın ailen çok karışık:) düğüne ne kadar kaldı canım az kaldı sanki ondan bunlar.sen bu adamla çok mutlu olucaksın resmen el üstünde tutuyo seni düğününüz çıkmış çok güzel bi düğün olucak.2 dileğin var farklılar ama birleşiyolar sonra biri çok hızlı oluyo.sen çok içini sıkıyosun.bi kutlamaya gidiceksin sen eğleniceksin.2li konuşmaların var belki arkadaşlarınla bişeyler paylaşıcaksındır bu sıralar sıkça.sen böyle panik olucaksın nasıl olur niye bu olmadı falan tarzı.seni çekemeyen kıskanan çok insan var sanki.bi bayan var saçı toplu hep seni dikizliyo resmen.aile içinde akrabalarda olabilir hani seni üzücek bişey duyucaksın bi dumur olup üzülceksin yakın zamanda ama geçicek sonra.çok parça parça dertlerin var özellikle aileyle ilgili ama zamanı var geçmelerinin.

dertlerini almışsın kalbinde bir tarafa toplamışsın atacaksın sen bunları. kafanı çok karışık gördüm canım bazı konularda huzursuzsun sanki kafandaki soru işaretleri geçmemiş. ikili buluşmaların var canım bir erkekle. karşı karşıya bakıyorsunuz mutlu gibisiniz.bir yolun sonunda darılırken çıkmışsınız. senin iki kısa yolun var ama ikisi de aynı yere çıkıyor.etrafında birisi var yakının bu kötü bir olay yaşayabilir erkek bu kişi ve bu olay seni de etkileyecek üzecek. haneniz çok nazar almış canım. bir şeye canınız sıkılmış. resmen kocaman bir soru işareti çıkmış bir bilinmezlik var.

demin erkek arkadaşım pizza yiyormuş fotosunu çekip gönderdi seninde nickin mozzerella canım pizza çekti

canım senin etrafında boş vaatlerde bulunan ve kaprisleriyle canını sıkan biri mi var?hassas,kolay kırılan duygusal birisin.sevginin gücüne inanıyorsun bu kırılganlığın yüzünden acı çekiyorsun.fakat şunu bilmelisin hayatında herşey senin elinde değil bazı şeyler hayatında olumsuz gidiyor diye kendini suçlamamalısın bazen bizim elimizde olmaz kaderinde vardır ne kadar istesende olaylar senin istediğin gibi gitmez.bazı girişimlerde bulunmuşsun başarısız olmuşsun yine öyle olursa diye çekincen var.bu yüzden kazanmak için farklı yolları denesem diye düşünüyorsun yani yanlış yollardan kazanmak gibi.geçen 3-5 gün içinde bir teklif almışsın bu bir ilişkin varsa bunu bir adım öteye taşımak yada daha mutlu olacağın bir gelişme olması yada bir ilişki teklifi almak olabilir.çalışıyormusun bilmiyorum ama yakında parayla ilgili emek verdiğin bir konuda emeklerinin karşılığını alamayacaksın.bir miktar kaybın olabilir.ilişkinle ilgili sorunlar yaşayabilirsin bu belki yeni bir ilişkiye başlamaktan bilmediğinden korkmandan kaynaklanabilir.yada var olan ilişkinde sevgilinin yanlış bir isteğini senin tasvip etmemenden kaynaklı olabilir.etrafındakiler senin kendinden memnun olmadığını ve hedefinin doğru olmadığını düşünüyorlar.ilerde ailenle ilgili sorunlar yaşayabilirsin bu belki onların kurallarının seni sıkması olabilir.

tarot bakabilir misin canım bana da :)

canım ya söyleseydin bir pizza kıyamam

evet kırılganım. ilişkim yok ama hoşlanan biri var sanki belki onunla alakalıdır. evet kurallar pek mutlu etmez beni sağol canım :)

yeni dünya kartı çıktı

meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyolar

ışık bolluk ve güzellik...bunu hak ettin...

ayrıca bu kart sorduğun sorunun gerçekleşmesi /veya sorduğun konuyla ilgili cevap bulman an meselesi olduğunu gösterir...

Son düzenleme:
Bende benim hoslandigim cocuk icin cektim kartlari bakalim

kilic sovalyesi ters
degnek onlusu
kupa sovalyesi
denge
joker ters
kupa sovalyesi ters
kupa altilisi ters
para krali
asiklar
para yedilisi ters

canım hava grubu bir adamla anlaşmazlık çıkmış. bütün iletişimi sen mi sırtlanıyorsun. yani sen mi aramak istiyorsun.bu artık sende yük haline gelmiş. bir de su grubundan bir adam daha var. onunla dengeli giden arkadaşlık gibi birşey var. bazı şeylere baştan başlama yeni bir adım atmak istiyorsun fakat olmuyor. şuanda uygun zaman değil. toprak grubu senden büyük bir adam daha var. baban falan olabilir. yaşı büyük birisi. gelecekte maddi ve aşk konularında bir bekleme sürecin olabilir. istediğin karşılığı hemen alamaya bilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…