tamam canım bekliyorum.çok sıkıldımda ben depresyonun eşiğindeyim yine
kızlaar kimse yok mu hadi fallaşalım.pazar sınavım var bana bakıverin bende size bakayım.
Eki Görüntüle 789878 Eki Görüntüle 789879 Eki Görüntüle 789880 Eki Görüntüle 789881 Eki Görüntüle 789882 Eki Görüntüle 789883 Eki Görüntüle 789884 Eki Görüntüle 789885 Eki Görüntüle 789886 Eki Görüntüle 789887
canım fal için teşekkür ederim. :)para kraliçesi düz
kılıç altılısı düz
kılıç prensi düz
değnek yedilisi ters
ölüm ters
güç ters
aziz ters
kılıç kralı ters
para prensi ters
kupa beşlisi ters
anam korktum en son ölüm kartı çıktığında babaannem vefat etti :18:
ee fallaşalım o halde :)
canım hava grubu bir adamla anlaşmazlık çıkmış. bütün iletişimi sen mi sırtlanıyorsun. yani sen mi aramak istiyorsun.bu artık sende yük haline gelmiş. bir de su grubundan bir adam daha var. onunla dengeli giden arkadaşlık gibi birşey var. bazı şeylere baştan başlama yeni bir adım atmak istiyorsun fakat olmuyor. şuanda uygun zaman değil. toprak grubu senden büyük bir adam daha var. baban falan olabilir. yaşı büyük birisi. gelecekte maddi ve aşk konularında bir bekleme sürecin olabilir. istediğin karşılığı hemen alamaya bilirsin canım.
Bümü canım falın
canım bana fallaşalım mı? ben ve o kumral. ben daha koyuyum.tarot kartı çek yorumlayım canım :)
cnm Ben onun Adina cekmistim kartlari benim icin degil :)))
kızlaar kimse yok mu hadi fallaşalım.pazar sınavım var bana bakıverin bende size bakayım.
Eki Görüntüle 789878 Eki Görüntüle 789879 Eki Görüntüle 789880 Eki Görüntüle 789881 Eki Görüntüle 789882 Eki Görüntüle 789883 Eki Görüntüle 789884 Eki Görüntüle 789885 Eki Görüntüle 789886 Eki Görüntüle 789887
Canım sen bir yola gidiyorsun aynı zamanda senin dileğin var bu yolda bu Dilek olacak birisi var orada seni bekliyor bence sınavla alakalı görüşümü tekrarlıyorum başarı var bu sınavda kuruntu yapma bütün endişelerin kuruntu bence bir kariyerin başlangıcı bence falındaki sen çok başarılı olacaksın iyi yerlere geleceksin hep ileriye bak canım ilerisi çok aydınlık hem iş hemde gönül işlerin yoluna girecek
Yeni adımlar mutluluk göz yaşı ve seninle çok ilgilenen bir erkek te görüyorum bunuda ekleyin dedim
beden kartlarının yan yana çıkıp kalp kartlarının ayrı çıkması ne demek ki canım yaiyi mi kötü mü anlamadm desem :26:
fiziksel yakınlık ama duygusal uzaklık var canım
Jadocum Gel Hadi son bi daha fallasalim madem yarina son benim yarin belki vaktim olmayabilir.. Ben esmer o biraz daha esmer canim
senin falin canim..
cnm seni cekemedigini düsündügün birisinden evliliginle ilgili Mutlu bi Haber gelecek sana... Sevdigin adamdan yana sanslisin canim sana cok sagdik düsüncelerinde Hep sen ve geleceginiz var... Para haberi gelecek ona :) ve bi misafirin var canim seni beklenmedik mutluluklara bogacak..:) hahaha kiskanclik yapmamak icin resmen direniyosun cikmis canim kiskandigin bi kadin var galiba :)))) ve dikkat et sagligini kaybedebilirsin canim :)))
ilgilenen bi erkek yokki.eski sevgilim orda ama 1 aydan fazla oldu konuşmuyoruz.çok istiyorum arasın aramıyo.strese girdim galiba yaklaştı diye sınav canım.çok teşekkür ederim inşalalh olucak.
Ama bu erkek seninle ilgileniyor görünüyor bence
canım çalışıyormusun bilmiyorum ama parayla ilgili bir konuda rakiplerinle çatışmışsın bazı engeller çıkmış karşına.kendini güçlü enerjik hissediyorsun.sürekli bişeyler yapmak istiyorsun.bu dönemde enerjini seni mutlu edecek şeylere harcama zamanı geldi.hayatında bazı değişiklikler olmuş bunlar olumlu değişimler.işle ilgili şeyler olabilir.fakat maddi anlamda geleceğinden kaygılısın.3-5 gün içinde bir hastalık mı geçirdiniz.bilemiyorum ama bir hastalığınız varsa buna üzülmeyin zamanla eski sağlığınıza kavuşacaksınız.belki bu sebepten çalışmalarınıza bir süre ara verdiniz? merak ettim şimdi varmı böyle bişey?bir ilişkiniz varmı bilmiyorum eğer varsa çevrenizdekiler erkek arkadaşınızın güvenilmez biri olduğunu düşünüyorlar.sizinde bu ilişkiyi bitirmeye cesaretinizin olmadığını.geçmişle ailenizle mutluydunuz geçmişe dair anılarınızı hatırladığınızda mutlu oluyorsunuz o günleri özlemle anıyorsunuz.eline yeni bir ev kurmak için fırsatlar gçecek.belki eski bir arkadaşınızla görüşeceksiniz çocukluk arkadaşı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?