Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
canım fal için teşekkür ederim. :)
her ölüm kartı o anlam gelmez. bazen olumluda olur. :) canım şuanda işine çok yoğunlaşmış gördüm seni. çalışkan birisin .geçmişte aranızda soğuk savaş çıkmış gibi. sivri dilli birisi var burada.neyle ilgili cesaretini kaybetmişsin bilmiyorum ama bir cesaret kaybı var. umutsuz görünüyorsun. bazı şeylerin bitmesinden korkuyorsun. gücün zayıflamış biraz.yine çok sabırsızsın. biraz sabırlı olman gerekiyor. burda hava grubu bir adamla anlaşmazlık çıkmış. geçmişte hayal kırıklığın olabilir. gelecekte bu durum düzelecek. ve daha güzel günler bekliyor seni :)

cnm Ben onun Adina cekmistim kartlari benim icin degil :)))

Canım sen bir yola gidiyorsun aynı zamanda senin dileğin var bu yolda bu Dilek olacak birisi var orada seni bekliyor bence sınavla alakalı görüşümü tekrarlıyorum başarı var bu sınavda kuruntu yapma bütün endişelerin kuruntu bence bir kariyerin başlangıcı bence falındaki sen çok başarılı olacaksın iyi yerlere geleceksin hep ileriye bak canım ilerisi çok aydınlık hem iş hemde gönül işlerin yoluna girecek

Yeni adımlar mutluluk göz yaşı ve seninle çok ilgilenen bir erkek te görüyorum bunuda ekleyin dedim

Yeni adımlar mutluluk göz yaşı ve seninle çok ilgilenen bir erkek te görüyorum bunuda ekleyin dedim

ilgilenen bi erkek yokki.eski sevgilim orda ama 1 aydan fazla oldu konuşmuyoruz.çok istiyorum arasın aramıyo.strese girdim galiba yaklaştı diye sınav canım.çok teşekkür ederim inşalalh olucak.

teşekkür ederim canımm fal için
biraz karışık çıktı canım falın. benden kaynaklı da olabilir fal bakıcak psikolojide değilim pek sırf borçlu kalmayım diye açtım fal baya karıştı
aranızda ondan daha açık tenli bir erkek çıktı. bu çocukla kalp kartlarınız yan yana karşılıklı aşk görünüyor. ciddi düşünceler çıkmış evlilik gibi ama daha çok uzun zaman gerekiyor bunun için. bir görüşemeniz olacak sevgiye dair. bir de senin düşünceleriini paylaştığın açık tenli bir bayan çıkmış canım

arkadaşlar kusura bakmayın bugün fal bakamıycam moralim pek yerinde değil. içimden gelerek bakmayınca da bişeye benzemiyor zaten baktığım fal.
iyi akşamlar herkese, iyi fallaşmalar

çok karamsarsın oturmuş kara kara düşünüyosun bu aralar.2 kişi el ele gelicek bence sevgilinle barışıcaksın sen.sen bunu çok istiyosun görünüyo zaten.2 dileğin var ikiside oluyo ama bunlardan birini keşke istemeseymişim diceksin sonradan.sana zarar vericek iyi gelmicek şu an iyi gelcek bi dilekmiş gibi görüyosun.sen hatta bu çocukla bi yere gidiceksin tatil gibidir belki.

canım çalışıyormusun bilmiyorum ama parayla ilgili bir konuda rakiplerinle çatışmışsın bazı engeller çıkmış karşına.kendini güçlü enerjik hissediyorsun.sürekli bişeyler yapmak istiyorsun.bu dönemde enerjini seni mutlu edecek şeylere harcama zamanı geldi.hayatında bazı değişiklikler olmuş bunlar olumlu değişimler.işle ilgili şeyler olabilir.fakat maddi anlamda geleceğinden kaygılısın.3-5 gün içinde bir hastalık mı geçirdiniz.bilemiyorum ama bir hastalığınız varsa buna üzülmeyin zamanla eski sağlığınıza kavuşacaksınız.belki bu sebepten çalışmalarınıza bir süre ara verdiniz? merak ettim şimdi varmı böyle bişey?bir ilişkiniz varmı bilmiyorum eğer varsa çevrenizdekiler erkek arkadaşınızın güvenilmez biri olduğunu düşünüyorlar.sizinde bu ilişkiyi bitirmeye cesaretinizin olmadığını.geçmişle ailenizle mutluydunuz geçmişe dair anılarınızı hatırladığınızda mutlu oluyorsunuz o günleri özlemle anıyorsunuz.eline yeni bir ev kurmak için fırsatlar gçecek.belki eski bir arkadaşınızla görüşeceksiniz çocukluk arkadaşı olabilir.

Sağol canım menüsküs var dizimde ameliyat oldum yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…