Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

Senin falın çok aydınlık canım iki kişi iki ayrı yerden yola çıkıyor ama bunlar uzak yerler değil sonra aynı yola gidiyorlar sanki yol olarak değilde hayatında yenilik yeni bir dönem olarak düşündüm ben çok temiz mutluluk verici bir olay yaşça senden büyük bir erkek baban yada deden olabilir bir kısmeti var bu kişinin onu seninle paylaşacak seni seven biri var sende seviyorsun bu kişiyi yada seveceksin sıkıldığın üzüldüğün bir konuda ferahlama yaşayacaksın çevrende dedikoducu insanlar var gözleri fesat sanki bu insanların hanenin içinde bir aydınlık var birisiyle görüşme buluşma gibi bir olay yaşayacaksın

cnm Ben onun Adina cekmistim kartlari benim icin degil :)))

canım hava grubu bir adamla anlaşmazlık çıkmış. bütün iletişimi sen mi sırtlanıyorsun. yani sen mi aramak istiyorsun.bu artık sende yük haline gelmiş. bir de su grubundan bir adam daha var. onunla dengeli giden arkadaşlık gibi birşey var. bazı şeylere baştan başlama yeni bir adım atmak istiyorsun fakat olmuyor. şuanda uygun zaman değil. toprak grubu senden büyük bir adam daha var. baban falan olabilir. yaşı büyük birisi. gelecekte maddi ve aşk konularında bir bekleme sürecin olabilir. istediğin karşılığı hemen alamaya bilirsin canım.

canım onun senin için değilde onun adına da aynı yorumlar geçerli. yalnız falda bir kadın göremedim. hep erkek kartları vardı. aslında sevgiline kart çektirsen daha sağlıklı olur. :)

selam jadocum.ben sınavdan çıktım bugün( zordu bilmiyorum geçer miyim.bana kalsa geçmek istiyoruum tabi ama keşke öyle olsaydı

kahe falıma bakmak isteyen olur mu acaba henüz içim aşamasındayımda ön bilgi olarak yazayım dedim

merhaba canım hoşgeldin fal bakıyormusun

bakmıyorum canım

bilmiyorum caanım.çok mutsuzum bi anda içim çöktü resmen geçemicem diye.hayırlısı tabi ama çok istiyorum geçmek

inşallah geçersin canım sınav sonrası böyle hissetmen normal. cevaplar ne zaman yayınlanacak bakarsın için rahatlar

bakmıyorum canım

inşallah geçersin canım sınav sonrası böyle hissetmen normal. cevaplar ne zaman yayınlanacak bakarsın için rahatlar

osym artık cevapalarıda yayınlamıcakmış ya sorma jado:)) herşey bana ters gidiyo resmeeen:) birde bi site gördüm gurup daha doğrusu orda işte hani büyük çoğunluğun işaretlediği şıkları yazıyolar ya öyle yazmışlar.hatırladıklarıma baktım yarısı yanlış.dumur oldum tabi ben dedim geçemicem kesin.hayır bu ingilizceyi bu kadar zor yapmak zorundalar mı sanki ööf

o niyeymiş ki acep??
hayırlısı canım inşallah güzel olur ama olmazsa da onda da bi güzellik vardır elbet demekten başka çaremiz yok

o niyeymiş ki acep??
hayırlısı canım inşallah güzel olur ama olmazsa da onda da bi güzellik vardır elbet demekten başka çaremiz yok

osym'nin her zaman ki saçmalıkları işte.öyle canım teşekkür ederim sanada hayırlısı.olursa zaten olur benim o kadar yanlışım olsada olmasada daha yeni kendime geliyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…