Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
bana fal bakanın bende falına bakarım
şimdiden bakanların ağzına sağlık..
bakamayıp baktırmak steyen varsada özelden msj atabilirler sorun değil onlarınkinede baka bilirim:):)

canım sana güle güle demek istiyorum:))
canım sana problem çıkartan biri var malesef ve sen bununla uğraşıp duruyorsun..
sabırlı olman gerekiyor sadece biraz daha dişini sıkman gerekiyor o kadar:)
canım yakın zaman da bir seyahate gideceğini görüyorum..
ve canım giymiş olduğun şık kıyafetten de özel ilişkinde ki sorunlardan kurtulacağını seziyorummm..
şu sıra biraz üzgün ve bitkin olduğun bir dönemdesin fakat atlatacaksın.
canım bir insanla bu erkek olabilir bozuşup küsme durumunuz var sanki kalp kırıklığı (hemen sorarsın eski sevgilim mi diye sen sormadan söylüyorum hayırrrr değil:))
canım birinden güzel bir hediye alabilirsin hoşlandığın biride olabilir (emin olamadım)
bak canım ya yeni bir araba alacaksın ilerleyen yıllarda sana ait olan ya da evlendiğin zaman çok güzel bir kız çocuğuna sahip olacaksın:)
sanırım birinin sana ihtiyacı var bu senin çok sevdiğin ve değer verdiğin biri senden yardım isteyecek..
ve canım ihanete uğrama ihtimalin var (eski erkek arkadaşım mı diye sorarsın bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda birşey duyacaksın ya senden sonra birinden hoşlandı ya da şuanda hayatındabiri olabilir. veyaaaaa bir kız arkadaşşınında ihaneti olabilir malesef ki)
canım aklından iki dilek geçirmişsin ben sana bunları sırası ile söyleyeyim;
1. sınavı kazanıp gitmek istediğini söylemişsin ilk dileğinde ki bunun hızlı bir şekilde kabul olduğunu görüyorum..(inşallah)
2. eski sevgilin ile ilgili olan hemen arkasından onu dilemişsin kavuşmayı oda oluyor gibi fakat zamanı var canım.. biri engel olmaya çalışacak ya da çalışıyor..
canım ailenden değer verdiğin bir kişi ile bir konuşman olacak baş başa ..

bu kadar göre bildim canımmm:)

yaa gerçekten gidiyo muyuum:)) canım ya inşallah inşallah.dileklerim doğru evet canım.o ihanet eski erkek arkadaşım değildir çünkü şüphelendiğim bi kız arkadaşım var ona yormamıştım:)) adamla görüşmüyoruz onu geçtim ezmek gibi olmasın çok tipsiz bi ona bakan bendim hehehe.resmimizi atsam sana şok geçirirsin ama aşk işte hoş o umrumda değil ya sınav odaklıyım canım çok mutlu ettin beni ya

bende kahveyi içmişim bir saat oldu ama kapatmayı unutmuşumm:):)

fala bu kadar çok kaptırma canım herşey olacağına varır ben hissettiklerimi söyledim sadece

anaam keşke unutmasaydın:)) biliyorum canım ama kötü şeyler görmendense iyi şeyler görmen azıcık umutlandırıyo psikolojimi düzeltiyo bi kaç saat sonra aynı moda dönüyorum:) inşallah olur hayırlısıysa olur zaten canım biliyorum.çok teşekkür ederim ama senin hislerin biraz fazla kuvvetli:26:

cidden kuvvetlimii şaka yapıyorsun canım:):)

cidden kuvvetlimii şaka yapıyorsun canım:):)

eveet cidden biliyosun.bak babamla sorunlarım var tek gitme olayı değil genel:) ben mesela araba istiyorum 2 yıldır falan işe girince ama yüksek lisansa ssonradan karar verdim ayrıca kız çocuğum olsunda çok istiyorum.mesela eski erkek arkadaşımla olursa pat diye olmaz kişiliği öyle.biz 5 ay konuşuup çıktık:) ve moralim bozuk sınav yüzünden ama bi ihtimal olursa kıyıdan köşeden belki olur gibi aslında.sen bunu en başından beri diyosun bana.geçersen kıyıdan diye.bende sana hatta yüksek geliyo ama bilemedim demiştim geçende hatırlarsan:))

inşallah ben yanılıyorumdurda sen kıyıdan köşeden değil en iyi sonuçla geçersin canım..

inşallah ben yanılıyorumdurda sen kıyıdan köşeden değil en iyi sonuçla geçersin canım..

yok bebeğim güzel sonuçla geçmem imkansızda bi ihtimal kıyıdan köşeden geçme ihtimalim var sadece inşallah o olur ben o olsun diye dua ediyorum hep:)) oof inşallah vallahi bi kaç güne belli olur

kızlar kahveye kahve bakıyorum buyrun resimler :)

Eklentiler

• $IMAG1164.webp
    7 KB · Görüntüleme: 70
  • $IMAG1165.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMAG1166.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMAG1167.webp
    3 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMAG1168.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 77
  • $IMAG1169.webp
    10 KB · Görüntüleme: 73
  • $IMAG1170.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 75
yok bebeğim güzel sonuçla geçmem imkansızda bi ihtimal kıyıdan köşeden geçme ihtimalim var sadece inşallah o olur ben o olsun diye dua ediyorum hep:)) oof inşallah vallahi bi kaç güne belli olur

hadi güzel haberlerini bekliyorum canım benim ilk bana söyle:):)

bana fal bakanın bende falına bakarım
şimdiden bakanların ağzına sağlık..
bakamayıp baktırmak steyen varsada özelden msj atabilirler sorun değil onlarınkinede baka bilirim:):)

çok sıkıntılısın canım. sen aslında problemleri aşmak istiyorsun ama elinde olmayan sebeplerden dolayı hep bir huzursuzluk çıkıyor rahata eremiyorsun.
sen sanki birine küsmüşsün ona arkanı dönmüşsün kalbin kırılmış gibi.
bir de bir kadın var seni izliyor merak ediyor seni acaba nasılsın diye annen varsa o olabilir diye hissettim ben bi merakta çıkmış çok seviyor seni.
ben birinin adım adım bir yere çıktığını görüyorum. bu işle ilgili gibi hissettim sen ya da çok yakınındaki biri terfi ya da işte daha feraha çıkma vs yaşayabilir.
bir de etrafında bir kadın var bazı sorunlara sebep oluyor sanki hayatında etkili ona dikkat et canım.
dileğin var o kabul olacak gibi duruyor :)

kızlar kahveye kahve bakıyorum buyrun resimler :)

senin içine oturmuş bi derdin car canım çok takıyosun bu durumu kendi kendini sıkıyosun.a harfli biri var baş harfi bence a hemde.onunla bi konuşman olucak bu erkek olmayabilir aama peşine sen bi erkekle konuşucasın belki aracıdır bu a harfli.erkekte çok uzun boylu değil saçının önleri hafif kalkık.sana geliyo konuşmak için.çok bi sonuca bağlanmıcak bence bu konuşma ama seni rahatlatıak.bence senin derdin bu taktığın çünkü geri hayatını güzel sıkıntısız görüyorum.2 dileğin var çok ayrı şeyler bunlar 2side olucak.ailede birine baş kaldırıyosun sen o baş kadlırdığın zaten sessiz sakin biri gibi.hiç sorunsuz istediğini elde ediyosun bu kkişiye karşı:)yalnız biraz bi dalgalanma var aile ortamında çok büyük sıkıntılar değil bi süre sürücek tartışmalar konuşmamalar zıt gitmeler falan önemsiz yani.bu kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…