- 25 Aralık 2011
- 156
- 61
- 98
Arkadaşlar %100 erkek diye sattılar ama sanki dişi gibi bende 4 kuşumun cinsiyetini hala bilmiyorum rica etsem mavi, sarı ve benekli sultan düz sultan papağanlarının cinslerini öğrenebilir miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim cevabınız için :) tüh çift yapamadık :)Muhabbet kuşları daha çok küçük net birşey diyemicem ama dişi gibi duruyorlar
Ay inşallah :) teşekkür ederim cevabınız için ne Zaman belli olur peki 6 aydan sonda mı ? Yani kuşlarda kaç aydan sonra yetişkin sayılıyor ?mavı muhabbet erkek sarı olan dısı bence. sultanlar hakkında bılgım yok.
Teşekkür ederim cevabınız için sultan papağanlarım sıkıntılı hiç ötmüyorlar biri kedinin ağzından aldık diğeri ise evinden kovuldu ısırmalarından dolayı ikisinde çok ürkek ve sinirlililer :) kafes dışından çekirdek uzatınca benden alıyorlar ama o kadar başka yok :) sadece tüylerini düzeltiyorlar :)muhabbet kuşları burunlarından ayırt edilir. maviyse erkek kahverengiyse dişi. sultanlar genelde ötüşleriyle ayırt edilir.erkek olan yüksek sesle bide değişik ötüşleriyle dişilerse sakin oluşlarıyla. umarım yanlışım yoktur.
yetişkin olduklarında gözlerının dısında bır beyaz halka yanı göz akı olusacak :) suan kara kara boncuk gıbıdır :)Ay inşallah :) teşekkür ederim cevabınız için ne Zaman belli olur peki 6 aydan sonda mı ? Yani kuşlarda kaç aydan sonra yetişkin sayılıyor ?
Evet mavi sarıya göre yaklaşık 45 gün küçük :) sarı elime gelmedi diye maviyi de aldım maviyi kıskandı 2 Side elime gelmeye başladı :)))yetişkin olduklarında gözlerının dısında bır beyaz halka yanı göz akı olusacak :) suan kara kara boncuk gıbıdır :)
mavi olanın yası daha kucuk bu arada sanırım
ıkıtane olunca alısmaz dıyorlarda bızımıler cıft cıft ucuyor evın ıcınde :)Evet mavi sarıya göre yaklaşık 45 gün küçük :) sarı elime gelmedi diye maviyi de aldım maviyi kıskandı 2 Side elime gelmeye başladı :)))
Anladığım kadarıyla mavi erkek boyuna bakmadan sarının tepesine binmeye kalktı :) tabi gagalanarak geri püskürtüldü :))) mavi erkek sarı dişi olduğunu anladım teşekkür ederim cevaplarınız içinıkıtane olunca alısmaz dıyorlarda bızımıler cıft cıft ucuyor evın ıcınde :)
arkadasımdada 3 cıft vardı hep kapıları acık dururdu :) herkes kafesını bılıyo :))