Görücü usulü evlilikler hep böyle olur bunu bilmemenizAilem kendi istedikleri biriyle görücü usulü görüşmemi istediler.biz de anlaştık güzel gidiyor.ama o il dışında ve ayda bir defa gelebiliyor.o geldiğindeyse sadece bir defa görüşmeme izin veriyorlar neymiş karşı taraf hakkımda ileri geri konuşurmuşmuş.kavga etmekten bıktım artık onlarla bu konuda.
oysaki onun ailesi o geldiğinde benimle fazla görüşmediğinde ona kızıyorlar, ilgi göster vs diyorlar.
Ayda bir gördüğüm insanla evlenmemi istiyor resmen ailem.sanki elli sene öncesindeyiz.
çözüm olarak görüştüğüm kişiye durumu anlatsam, ondan ailesine haber vermeden görüşmeyi teklif etsem bunu yanlış anlar mı sizce
İnsanlar konuşa konuşa demişler,buraya yazdığınız gibi onada anlatın işte,ailem dar görüşlü,elalem ne der sıkıntıları var ama ben seni tanımadan böyle bir karar veremem diyebilirsiniz,neden yanlış anlasın artı yanlış anlasa ne olacak neyi yanlış anlayacak ayda bir değilde 3 görüşseniz vaaayyy be ayda üç kez görüştük demekki buuuu flnmı diyecek olurmu hiç öyle şey,elin kızları neler yapıyor 10 kişiyle aynı anda görüşüp adam seçiyorlar bu söylediğiniz çok masum bile,sizden yaşça büyük biri olarak şu tavsiyeyi vereyim size bunu hiç unutmayın,konuşun aklınıza takılanı sorun,hoşunuza gitmeyeni söyleyin,istemezseniz söyleyin,rahatsız olursanız söyleyin,konuşmaktan korkmayın kendinizi özgürce ifade edin edinki karşınızdakiyle çatışmalarınız varsa en başından belli olsun,böyle ilişkilerle dolu etraf susa susa birşey çözülmez,aklınıza takılan ne varsa o dk sorun bu sizin en büyük özgürlüğünüz.Ailem kendi istedikleri biriyle görücü usulü görüşmemi istediler.biz de anlaştık güzel gidiyor.ama o il dışında ve ayda bir defa gelebiliyor.o geldiğindeyse sadece bir defa görüşmeme izin veriyorlar neymiş karşı taraf hakkımda ileri geri konuşurmuşmuş.kavga etmekten bıktım artık onlarla bu konuda.
oysaki onun ailesi o geldiğinde benimle fazla görüşmediğinde ona kızıyorlar, ilgi göster vs diyorlar.
Ayda bir gördüğüm insanla evlenmemi istiyor resmen ailem.sanki elli sene öncesindeyiz.
çözüm olarak görüştüğüm kişiye durumu anlatsam, ondan ailesine haber vermeden görüşmeyi teklif etsem bunu yanlış anlar mı sizce
Düşünün ki hayatınızda kimseyle bir şey yaşamıyorsunuz. Karşı taraf belki ne cevizler kırdı.. Bu iki insan aynı evde aynı yatak. Ay bi de sorun çıktığını düşün. Evlendin de... amaannnböyle bir ailede büyümediğim için üstten konuşmak istemiyorum da büyük bir saçmalık ailenizin isteği. ama karşı tarafa gizlice görüşelim demek de saçmalık olur. karşı tarafın ailesi devreye girip ailenizi yumuşatır belki.
ha ben olsam aileme çoktan postayı koymuştum o ayrı.
İyide adama da açıklama yapma ailene de .dışarı çıktığında görüş gel .herkese haber vercem diye niye uğraşıyorsun anlamadım.Ailem kendi istedikleri biriyle görücü usulü görüşmemi istediler.biz de anlaştık güzel gidiyor.ama o il dışında ve ayda bir defa gelebiliyor.o geldiğindeyse sadece bir defa görüşmeme izin veriyorlar neymiş karşı taraf hakkımda ileri geri konuşurmuşmuş.kavga etmekten bıktım artık onlarla bu konuda.
O görüştüğümüzü ailesene söylerken ben söylemesem, sonra anlaşılsa sıkıntı olur çünkü aileler tanıştı, arada telefonla görüşüyolarİyide adama da açıklama yapma ailene de .dışarı çıktığında görüş gel .herkese haber vercem diye niye uğraşıyorsun anlamadım.
Erkek kişisi seni begendiyse bunlar problem olmaz.biraz cesur ol.hayatinin kalanını doğrudan ilgilendiren bir olay.gerekirse çocuğa anlat zaten olumsuz karsialr seninle ilgili farklı şeyler düşünürse yanlış kişidir demek.O görüştüğümüzü ailesene söylerken ben söylemesem, sonra anlaşılsa sıkıntı olur çünkü aileler tanıştı, arada telefonla görüşüyolar
Haklı tarafınız çok ama adamı arayıp gizli görüşme talep etmek, karşıda nasıl bir dalgalanma yaratır bilemezsiniz .Ayda 1 kere görüşerek emin olamazsınız,aşk ta yok ortada, aileden birileri olsun yanınızda öyle daha sık görüşün aile tarzınıza göre tek seçenek bu gibi duruyor.Hakkınızda hayırlısı....Ailem kendi istedikleri biriyle görücü usulü görüşmemi istediler.biz de anlaştık güzel gidiyor.ama o il dışında ve ayda bir defa gelebiliyor.o geldiğindeyse sadece bir defa görüşmeme izin veriyorlar neymiş karşı taraf hakkımda ileri geri konuşurmuşmuş.kavga etmekten bıktım artık onlarla bu konuda.
Görür görmez eyliyorlarmiş eskiden.Şimdi hayatınızda 3 kez gördüğünüz biriyle nasil cima eyleyeceksiniz bana biri anlatsın
Hakikatten millet uzaya çıktı. Biz hala.... neyse.
İyice tanımadan asla evlenme. Ailen anlayış göstermiyorsa da gizli görüş öyle üç beş kere görmeyle evlilik mi olur? Karşındaki adam zaten yanlış anlayacak bir tipse hiç bulaşma sinir olurum öylelerineAilem kendi istedikleri biriyle görücü usulü görüşmemi istediler.biz de anlaştık güzel gidiyor.ama o il dışında ve ayda bir defa gelebiliyor.o geldiğindeyse sadece bir defa görüşmeme izin veriyorlar neymiş karşı taraf hakkımda ileri geri konuşurmuşmuş.kavga etmekten bıktım artık onlarla bu konuda.
Onları kapatmanın bir yolu var mı abla .ss çünkü gerçekten çoğu halloldu sıkıntı yok artıkDiğer konularına baktım da görücü ve evlilik işlerini çok kafaya takmışsın gibi duruyor.
İş güç bulmadan evlenirsen şu an yalan yanlış ailenin kurallarına göre yaşıyorsun, evlenince de kocanın kurallarına göre yaşayacaksın.
İşler ters giderse anne baban bu akılla boşanırken vs de zorluk çıkarır.
Bunu kendine neden yapıyorsun? Önceliğin atanmak olmalı, ondan sonrasında da doğru düzgün tanıyarak evleneceğin insana kendin karar vermelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?