Çoğu kişi bunu düşünmediği için garip geliyor sanırım?Tabi ki düşünmek hakkınız!Şuan ki maddi rahatlığınız eşinizle kuracağınız yuvada olur mu bilmem ama standart hayatı size sunabilir gibi geliyor...Arkadaslar arada cok agir yorumlar yapanlar olmus. Bu durumu merak dahi etmem suclanmis gibi gorunuyor. Maddi manevi herseyi tartmadiniz mi evlenirken merak ediyorum? Suanda kendisi calismiyor fakat aklimdan dahi gecirmemeli miyim sikinti yasar miyiz diye? Ben de calisabilirim gocunmam bundan. Ekstra ihtiyaclarimi nasil karsilar beni hangi villada oturtur hangi model araba alir diye merak etmedim siradan yeni bir evli ciftin gecinebildigi sekilde (kira, elektrik, su, aidat vs) olabilir miyiz bunu ogrenmek istedim.
olur gecinemeyebilirsin yakinen tanidigim bir muhendis ustelik bilgisayar muh 1600tl aliyordu artik ulkemizde herseyden mezun o kadar cok ki işine gelirse diye bakiyor işverenler.Arkadaslar ben hamdolsun gayet varlikli bir ailede buyudum diyebilirim. Simdi kalbimin isindigi bir talibim oldu kendisi elektrik elektronik muhendisligi bolumu mezunu ve staj yapiyor. Evlendigimiz zaman ailesinin destek olacak durumu yok ben bu kisiyle evlendigim zaman maddi sikinti yasar miyim? Lutfen yanlis anlamayin sonucta herseyi tartmam gerekmez mi İstanbul gibi bir yerde yasiyorum ayrica
Aşk la ne alaka? ? Kendisi de çalışacak bir hayat kurulacak. Şimdi bunu sorgulasa ne bir gün adam hasta olsa sakat kalsa hiç calisamasa ne olacak? Herkes çalışmalı gerisi kolayAşk böcükleri basmış burayı...
İlginç... Kadın evleneceği adamın eğitim durumunu ve maddi durumunu düşünse bir türlü düşünmese bir türlü. Evlilik sadece aşkla meşkle olmuyo...
AYNEN katılıyorumAh canım o konu meslekten çok kişinin yapısına bakar.
Adam aylık 4bin alır memurdur.
Parayı çöpe atar hiç olur.
Adam asgari ücret alır ama sorumluluk sahibidir.
Kenara bile atar mülkü olur..
Başlığı okuyunca nasıl yani dedim. Anladığım kadarıyla mantık evliliği yapacaksınız. Zira ben eşimin maaşı bana yeter mi diye hiç düşünmedim. Benden az maaş almasına rağmen konu bile olmadı bu düşüncelerimde. Evlilik bu baktınız yetişemiyor siz de bir işin ucundan tutuverirsiniz.Arkadaslar ben hamdolsun gayet varlikli bir ailede buyudum diyebilirim. Simdi kalbimin isindigi bir talibim oldu kendisi elektrik elektronik muhendisligi bolumu mezunu ve staj yapiyor. Evlendigimiz zaman ailesinin destek olacak durumu yok ben bu kisiyle evlendigim zaman maddi sikinti yasar miyim? Lutfen yanlis anlamayin sonucta herseyi tartmam gerekmez mi İstanbul gibi bir yerde yasiyorum ayrica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?