Zorlamayı bırak her talibini kk ya görücü çıkartıyor bir deevladım sen niye evlenmek için kendini zorlayıp duruyon ..
Zorlamayı bırak her talibini kk ya görücü çıkartıyor bir de
Insani his konusunda tamamen katılıyorum. Ama meslek sahibi birini bularak bu kısmı yerine getirmiş zaten. Artık biraz da duygusal tarafını düşünsün bi zahmet. Herşey para mi? Çok kazanir da savurgan olur, başkasına yedirir ailesinden saklar vs vs. Iyi kazanıyor mu diye bakarken, cömert mi, merhametli mi, beni seviyor mu diye bakmayı unutmamak lazimOna bakarsanız 5 dakka sonra bir nefes daha alabileceğinizin de garantisi yok ama hayatı bu kafada yaşamıyosunuz dimi?hepimizin gelecek için planları var sonuçta nası olsa garantisi yok diye plansız programsız allahlık yaşamıyoruz.
Parasının hesabını bilip bilmemesi karakter özelliği, hem üç kuruş para kazanıp ailesni geçindiremeyip ona rağmen o üç kuruşu da saçıp savuran var, yani mühendis diye savurgan çıkacak olması gerekmiyor.Sonuçta kimse kendi evinde gördüğünün altına düşmek istemez ve bu çok insani bi kaygı.
Arkadaslar ben hamdolsun gayet varlikli bir ailede buyudum diyebilirim. Simdi kalbimin isindigi bir talibim oldu kendisi elektrik elektronik muhendisligi bolumu mezunu ve staj yapiyor. Evlendigimiz zaman ailesinin destek olacak durumu yok ben bu kisiyle evlendigim zaman maddi sikinti yasar miyim? Lutfen yanlis anlamayin sonucta herseyi tartmam gerekmez mi İstanbul gibi bir yerde yasiyorum ayrica
ama şu var birde 30 bin kazananın yetmese bile yaşam standarti yüksek demektir. 2000 tl kazanıp kenara atan kişinin yaşam biçimi ile karşılaştıramayiz....Meslekle alakası olduğunu sanmıyorum.
Is adamiyla evlenirsin aylık 30 bin bile yetmez gecinemezsin.
Ben maaş ne kadar artarsa; harcama gider de o kadar artar diye düşünüyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?