Tabii gecinmeyebilirsinizArkadaslar ben hamdolsun gayet varlikli bir ailede buyudum diyebilirim. Simdi kalbimin isindigi bir talibim oldu kendisi elektrik elektronik muhendisligi bolumu mezunu ve staj yapiyor. Evlendigimiz zaman ailesinin destek olacak durumu yok ben bu kisiyle evlendigim zaman maddi sikinti yasar miyim? Lutfen yanlis anlamayin sonucta herseyi tartmam gerekmez mi İstanbul gibi bir yerde yasiyorum ayrica
Kesinlikle hak veriyorumAyy gene küstah küstah cevaplar dolmuş iki dakkada.Kadın bu adamla evlenip aç açıkta kalsa bu sefer de niye dengin olan birini bulmadın suç sende diyecektiniz ne tuhaf insanlar var burda.Para bi evlilikte çok şey demek ve tabii ki çok önemli, o faturalar 2 ay ödenmesin aşk meşk kalıyo mu evinizde acaba, atıp tutmak ne kolay.
Konu sahibi, iş ve para olayı şans işidir.Binlerce lira kazanan lise mezunları olduğu gibi aç mühendis de çok.Normal şartlarda sevgilin iyi bi bölümden mezun ve iyi para kazanabilir ama tabi şansı ve azmi varsa.Biraz bekleyip gör bence.
Sen bence gelir testi yaptır evlenmeden. Adamların mesleği ile geçim doğru orantılı değil maalesef ülkemizde :)
Bunun hayat boyu bir garantisi varsa söyleyin biz de bilelim. Parasının hesabını bile bilmeyen ne insanlar gördük, 3 kuruşa muhtaç kaldı.
Işi gücü olmayan birine 17 yaşında kaçsa, ilk paragrafta soylediklerinizi söylerdik evet. Ama zaten okulunu bitirmiş, meslek sahibi biriyle evleniyor, bu anlamda yapmasi gerekeni yapmis. Aç kalır mıyım korkusundan çok, anlasabilir miyim seviyor muyum diye düşünmesi lazım.
Arkadaslar ben hamdolsun gayet varlikli bir ailede buyudum diyebilirim. Simdi kalbimin isindigi bir talibim oldu kendisi elektrik elektronik muhendisligi bolumu mezunu ve staj yapiyor. Evlendigimiz zaman ailesinin destek olacak durumu yok ben bu kisiyle evlendigim zaman maddi sikinti yasar miyim? Lutfen yanlis anlamayin sonucta herseyi tartmam gerekmez mi İstanbul gibi bir yerde yasiyorum ayrica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?