- 10 Nisan 2014
- 43.713
- 116.231
- 798
Düşündüğü iş kolunda bir veli vardı kızımın sınıfında. İşi kapattı başka şehre gitti. Kızılaydaydı işyeri kalabalık bir yerde.yazılım öğrenseydi evden de güzel para kazanırdı amaSanmıyorum ya
Amaç para kazanmak bence
Önceleri başka iş kollarını da düşündü o çünkü
Bu güne kadar hiç böyle bir deneyimi olmamış adamın birkaç haftalık eğitimlerle bu işi kıvırabileceğini düşünmesi bana ilginç geldi.Özel günlerde ailenizin tüm kadınları saçını makyajını bu kuzene yaptırmak ister ...herkesten "sen bu işi yapmalısın" yönünde geri bildirim alır o zaman anlarım ama böylede değilse hiç kusura bakmasınHedef kadın müşteriler
Erkek istemiyor
Kalıcı oje , saç , makyaj falan düşünüyor
Yazılımı bende dedimDüşündüğü iş kolunda bir veli vardı kızımın sınıfında. İşi kapattı başka şehre gitti. Kızılaydaydı işyeri kalabalık bir yerde.yazılım öğrenseydi evden de güzel para kazanırdı ama
Yooookk kesinlikleBu güne kadar hiç böyle bir deneyimi olmamış adamın birkaç haftalık eğitimlerle bu işi kıvırabileceğini düşünmesi bana ilginç geldi.Özel günlerde ailenizin tüm kadınları saçını makyajını bu kuzene yaptırmak ister ...herkesten "sen bu işi yapmalısın" yönünde geri bildirim alır o zaman anlarım ama böylede değilse hiç kusura bakmasın
Yokk kesinlikleBu güne kadar hiç böyle bir deneyimi olmamış adamın birkaç haftalık eğitimlerle bu işi kıvırabileceğini düşünmesi bana ilginç geldi.Özel günlerde ailenizin tüm kadınları saçını makyajını bu kuzene yaptırmak ister ...herkesten "sen bu işi yapmalısın" yönünde geri bildirim alır o zaman anlarım ama böylede değilse hiç kusura bakmasın
Haa tamamCilt bakımı değil virüs tehlikeli :)
Aynen öyle işletme okuyan öğrenci yakınım var o bile yazılım bildiği için ayda 5000 civarı kazanıyor. Kısa yoldan hepimiz para istiyoruz keşke kolay olsa. Eşim de mühendis öyle kolay değil. İşinde çıraklık yapacak az paraya o arada kendini geliştirecekti. Ticaret için en yanlış zaman.Yazılımı bende dedim
KUrsa git öğren
Zaten mühendissin , yazılım öğren kendi işini yap dedim de kısa yoldan para kazanmak istiyorum diyor
Ne iş yapıyor öğrenciniz dışardan mı iş alıyor ?Aynen öyle işletme okuyan öğrenci yakınım var o bile yazılım bildiği için ayda 5000 civarı kazanıyor. Kısa yoldan hepimiz para istiyoruz keşke kolay olsa. Eşim de mühendis öyle kolay değil. İşinde çıraklık yapacak az paraya o arada kendini geliştirecekti. Ticaret için en yanlış zaman.
Aa bizim burda da tam tersi. Benim gittiğim bi yer var lazer, cilt bakımları, kaş, kirpik, botox gibi her türlü şeyi yapıyorlar. Pandemide daha çok müşterileri artmış. Ki ben de görüyorum yoğun çalışıyorlar. Çünkü evde kalınca insanlar daha çok kendine bakmaya başladı. Vakit oldu çünkü bu işlere.
Evet çevre edindi okulu sayesinde evden iş yapıyor öğrenci halaa zaten. Kendi şirketi bile var ortağıyla. Şimdiki gençler zamanını boşa harcamıyorlar. Eskiden mühendis diplomanı aldın mı iş hazırdı. Artık rekabet var maalesefNe iş yapıyor öğrenciniz dışardan mı iş alıyor ?
Geleceğin mesleği kesinlikle yazılım
Maalesef öyleEvet çevre edindi okulu sayesinde evden iş yapıyor öğrenci halaa zaten. Kendi şirketi bile var ortağıyla. Şimdiki gençler zamanını boşa harcamıyorlar. Eskiden mühendis diplomanı aldın mı iş hazırdı. Artık rekabet var maalesef
Aynen öyle geçinemiyoruz son 2 yıldırMaalesef öyle
Ve artık tek iş yetmiyor bu devirde
Bende böyle dedim de ...Vallahi mühendis olduğu halde kod yazmaya eriniyorsa hiç uğraşmasın derim.
Makinaları köşeye atacağım, teknisyenler işi yapacak ben de paraları yiyeceğim diye düşünüyor herhalde.
Hadi Türkiyede güzellik merkezleri az olsa yine bu şekilde para kazanırdı da her yer salon dolu.
Makina masrafı olmayan kuaförler bile güç bela ay sonunu getiriyor, kolay para istiyorsa kendini azıcık kasacak.
Görüntüde ucuz masrafı çok pahalı kötü makinaları alır, elinde kalır. Botoks yapar dava açılır vs vs.
Kursa gitmek istiyorsa gitsin ama kaliteyi de düşündün biraz. Birisi şikayet etse dükkanı kapatmak zorunda kalır malum sosyal medya.
Canım geçmiyor bizim aklımızdan da dışarıda victoria secret mankeni gibi dolaşanlar kim o zamanKuzum benim kiracım o şehirde 2 tane olan bir güzellik lazer merkezi eskiden beri bu işi yapıyor gene de battı.düğünler olmadı kapanmalar oldu yasaklar oldu . Gene olmayacağı ne malum bu kış? Cebimizde iyi kötü paramız var çok şükür ama dışarı çıkınca markete harcıyorum gratis vs yerlere harcıyorum paket yemek alıyorum ha bir de gerekli kıyafet alıyorum. aklımın köşesinden geçmiyor kirpik lifting kalıcı oje fön lazer. Kaş kirpik serumu aldım haftasonu onu kullanıyorum marketten
Su zamanda bu simariklik bence.. herkes bildigi isi yapsinBende böyle dedim de ...
En düşük makına maliyeti 100 binden başlıyormuş.
Mühendislik yapmak istemiyorum artık diyor.
Kendi işini yapmak istiyormuş bir şekilde.
Evet hepsi oyle.. ama ciltleri berbat.. yuz maskesi yaptiriyolar sonra ayni sikayetler icin krem tanitimi yapiyolar.. kisaca nerde para var oraya hepsi…guvenilir degil hic birinin egitimi yok bu konudaBu güzellik salonları son zamanlarda ınfluencer tayfanın işi olmuş. Açıkçası ben takip etmediğim için çok bilemiyorum ama geçenlerde arkadaşlarım ile muhabbeti döndü. Ala Tokel olması lazım yanılmıyorsam birkaç tane şubesi varmış, onun gibi Instagram üzerinden geniş kitlesi olan insanlar güzellik merkezi açıyorlar ve insanların çoğu da oraları tercih ediyor. En azından ben böyle biliyorum.
Krizden etkilenmeyenlerCanım geçmiyor bizim aklımızdan da dışarıda victoria secret mankeni gibi dolaşanlar kim o zaman
Biri beni aydınlatsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?