Mühendislikten güzellik uzmanlığına

Kesinlikle öyle

Bunu göstereceğim kuzene

Yok iş yapacak kendi de
Belge alacak sonrasında iş yapacak

Nasıl işler ?

O daha çok kaş tasarım ve kalıcı oje düşünüyor

Ama tek onlarla da tutunamaz ki

Orasına katılıyorum da

Temizlik dışında kazancı bol bir iş Öneriniz varsa beklerim

Kirpik lifting nasıl yapıyorsun?
Bende düşündüm ona gitmeyi de güzel yer arıyorum

Hep öyle diyorlar
Benim kardeşime de ( doğal sarışın )
Gel seni siyah saçlı yapalım diyordu

hollywood ünlüleri kadınlar bile günlük hayatlarında parmak arası terlik fönsüz saç makyajsız dolanıyorlar.biz niye full makyaj gezelim?düzgün giyinmekle bir iki takıyla gayet şık ve fresh olabiliriz.saç boyamayı ve kesmeyi çok severler .sayelerinde hiç uzamazdı saçlarımm.

Annem de kendi kesiyor pandemiye sebep, geçende bayağı kısa kesmiş sıcaktan sıkılıp. Tüm iş arkadaşları sormuş nerde yaptırdın diye Ben de çok beğendm çok modern bir kesim olmuş.

Bence bu pandeminin getirilerinden biri oldu insanlar doğal saçlarıyla, ciltleriyle barıştı. Ben zaten sürekli fön yaptırmam kuaför çok iyi olsa da saçın canına okuyor, çok kurutuyor. Onun yerine saç yağıyla şekillendiririm, saçımın doğal şekli güzelce zaten. Boyamayı herkese teklif ediyorlar, gencecik saçında beyaz olmayan kızlar bile dertsiz başlarına bela alıyor, her gittiğimde bakım yapalım onu sürelim bunu sürelim diyorlar pfffffff. Kuaförü cidden azalttım mutluyum.

onların tek seferde bakıma aldıkları ücretle 3 ay gidecek bakım ürünü alınabiliyor en iyisinden.aramızda kuaför ya da güzellik salonu sahibi varsa yolacaklar bizi miss.görmesinler yazdıklarımızı

Kısacak saçıma iki sene önce düz boyamaya 300 aldı
Kaş bıyık güzel kesim hatrına gidiyordum
saçma sapan muhabbeti yüzünden onu da kaybetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…