- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.906
- 83
Canım Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah çabucak kuvezden çıkar.canim hatırlatmak istemiyorum ama 20.haftada ölen bebeğin neden öldügünü biliyor musunuz ?sperm DNA hasarı var mıydı?3.deneme 5yıldır evliyiz. 2.deneme tutu ama 20haftaliken bebegim ölü doğdu. 3.deneme tutu ve şu an bebeğim kuvezde 28haftalik doğdu 28gün oldu.
Allahim yardimcin olsun canim bebegini hayirlisyla evine götür insallahh benimde basimdan cok sey gecti 3 deneme 4transfer 2negatif 1kimyasal gebelik 1kurtaj3.deneme 5yıldır evliyiz. 2.deneme tutu ama 20haftaliken bebegim ölü doğdu. 3.deneme tutu ve şu an bebeğim kuvezde 28haftalik doğdu 28gün oldu.
Canım Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah çabucak kuvezden çıkar.canim hatırlatmak istemiyorum ama 20.haftada ölen bebeğin neden öldügünü biliyor musunuz ?sperm DNA hasarı var mıydı?
Canım sonra tedavi mi oldunuz hasar düştü mü,öyle mi bebeğin oldu canim?Sperm dna hasarı %48 di. Kalbi durmuştu canım.
Canım sonra tedavi mi oldunuz hasar düştü mü,öyle mi bebeğin oldu canim?
Canim peki bebegini almadan once duzelttiniz mi hasari yoksa yine mi duzelmeden olduYok hayır tedaviye başlarken dna başarımız 22 di gitikce yükseldi en son 48 oldu ve kestik tedaviyi. Tüp bebek yaptık sayımızda 1mil altındaydı
Canim peki bebegini almadan once duzelttiniz mi hasari yoksa yine mi duzelmeden oldu
Ozel bi yontem kullandilar mi peki spermi secmek icin?Düzeltmede n oldu bu arada varioksel de var bizde.
Ozel bi yontem kullandilar mi peki spermi secmek icin?
Kac yumurta olustu kaci dollendi kaci genetikten saglam geldi? Cok soruyorum ama cok merak ediyorum kusura bakmaEvet ama inan işlemin adını bilmiyorum ayrıca embriyolara da bakıldı
Kac yumurta olustu kaci dollendi kaci genetikten saglam geldi? Cok soruyorum ama cok merak ediyorum kusura bakma
Cok sagol canim. Senle tup bebek topiginden tanisiyoruz aslinda mart nisan gibi konusuyoduk belki unutmussundur. Adina cok sevindim. Peki 3. Gun mu genetige gitti embriyolar? Peki genetikte kemik gelisimi falan da mi goruluyor? Kaan hoca bana sperm dna hasari her zaman pgt yle incelenebilecek hastaliklara yol acmaz demisti. Baska bozukluklara da yol aciyor sanirim acaba kemik gelisimini falan mi kastettiSeni en iyi anlayan sadece bu süreçleri geçiren olur. Seve seve cevap veririm canim. 7 yumurtam oldu 3tanesi dolendi ve 3.gün donduruldu. Transfer zamanı gelince 3tanesi de çözüldü ama kaliteleri iyi diye sadece 2 tanesi transfer edildi. Kalan embriyo da 5.güne geldi ve öyle donduruldu. Spermler de seçilip yumurtalarla buluştu
inşallah anlamış sindir biraz karışık oldu
Cok sagol canim. Senle tup bebek topiginden tanisiyoruz aslinda mart nisan gibi konusuyoduk belki unutmussundur. Adina cok sevindim. Peki 3. Gun mu genetige gitti embriyolar? Peki genetikte kemik gelisimi falan da mi goruluyor? Kaan hoca bana sperm dna hasari her zaman pgt yle incelenebilecek hastaliklara yol acmaz demisti. Baska bozukluklara da yol aciyor sanirim acaba kemik gelisimini falan mi kastetti
Yok dusunmuyorum o da dustu. Simdi hasari tedavi ettirip normal denemeyi dusunuyorum. Hasardan dolayi dusuk yaptiysam bu defa dusmez diye umuyorumBilemicem onu. Tüp bebek mi düşünüyorsun ? Nick tanıdık geldi
Yok dusunmuyorum o da dustu. Simdi hasari tedavi ettirip normal denemeyi dusunuyorum. Hasardan dolayi dusuk yaptiysam bu defa dusmez diye umuyorum
Sagol canim amin.İnşallah en kısa zamanda sende kavuşursun. Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?