Muhteşem Yüzyıl Kösem'den ilk fragman yayınlandı!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
'Muhteşem Yüzyıl Kösem'den ilk fragman yayınlandı!
İşte, Star'da ekrana gelmeye hazırlanan diziden ilk fragman!

http://www.medyatava.com/haber/muhtesem-yuzyil-kosemden-ilk-fragman-yayinlandi_129446
Star'da Ekim ayında izleyiciyle buluşaya hazırlaanan 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' isimli diziden ilk fragman yayınlandı.

Star, NTV, Cnbc-e ve Kral'da saat 21.45'te ekrana gelen fragman sosyal medyada gündem yarattı.

'Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yapımını Tims Productions üstlenirken, dizinin oyuncu kadrosunda Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Berk Cankat, Eylem Yıldız, Alma Terzic, Gülcan Arslan, Kadir Doğulu ve Nadir Sarıbacak gibi isimler bulunuyor.

Hadi bakalim bekliyoruz
Turk halki hurremin dizisinden tarihi ogrendiydi bundan ne ogrenir tartisma konusu

Beren Saat ve Hülya Avşara uyuz olsam da

diğer oyuncular için izlemeye değer fragmanı bayağı etkileyici

Fragman güzel olmuş hollywood dizileri gibi.Ama hülya'dan sultan mı olur ya,dizi hiç inandırıcı gelmeyecek onun yüzünden.

muhteşem yüz yılı izlememiştim.bunu izlemeyi düşünüyorum.

İzlemedim izlemicem
Belgesel tadında olsun demiyor kimse ama bu kadarı da fazla yani
Hem o Beren midir nedir hiç hazzetmiyorum

Pii yine harem vs. ecdadımız at üstündeydi tartışmaları hortlayacak.
Noluur hortlamasın ya.
"Ecdadımız öpüşme nedir bilmezdi"ye dönmeyelim ne olur.
Hayır Süleyman'ın 6 çocuğu var. Daha anne karnında, doğumda, bebek yaşta ölenleri saymıyorum.
6 çocuklu öpüşmeyi bilmeyen adam Bi yerde bi gönderme var da ben mi kaçırıyorum
Not: Hülya Avşar olmayaydı iyiydi

Şekerim ecdadımız sevişmeden ürüyordu.
Şimdi öpüşmüyor olabilir, sonuçta önsevişme yapmayabilir koca padişah ama bu adam sevişiyordu yani, hem de haremdeki cariyelerle. Bunu inkar etmenin ne gereği var bilmiyorum.

İyi güzel de ecdad milletin önünde mi öpüşüp ürüyordu bu dizilerde meme öpüşme kadın yarışından başka mesaj yok.
Ki bunların çoğu dindar maneviyatı olan şahsiyetler resmen hatıraları tarihi kirletiyor yok ediyorlar.
Hepsi maksatlı bilerek yapılan ajan diziler.

Belki reyting düşer, hani Beren Saat bu ara çok taşlandı ya, tepkilileri çok olur.
Ayrıca muhteşem yüzyılla birlikte bir sürü saçmasapan osmanlı dizileri türettiler artık böğ geldi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…