- 13 Ağustos 2015
- 746
- 1.257
- 113
- 37
Muhteşem Yüzyıl: Kösem'in YoluDaha dizinin adını okudum ve karar verdim, seyretmem
Rahmetli Meral Okay'ın Muhteşem Yüzyıl dizisinin devamı ve taklidi gibi olmuş, Kösem Sultan diyeydiniz ya dizinin adına
Muhteşem Yüzyıl'ı seyretmiştim ama bu ı-ıh, açar 2 yabancı dizi seyrederim
Valla süper isim bulmuşsun shotMuhteşem Yüzyıl: Kösem'in Yolu
Haklısınız ama. Muhteşem Yüzyıl dediğiniz Meral Okay projesiydi, Kanuni ve Hürrem'i anlattı ve bitti.Valla süper isim bulmuşsun shot
Aynen, o bir projeydi bitti, bu başka bir proje, Özgün olmalıydı, diğeri tutmuştu, onun üzerinden seyirci kitlesini yakalarız mantığı var sanki.Haklısınız ama. Muhteşem Yüzyıl dediğiniz Meral Okay projesiydi, Kanuni ve Hürrem'i anlattı ve bitti.
Bu bambaşka bir dönem, bambaşka oyuncular bambaşka insanlar. Kurtlar Vadisi gibi aynı ekibin farklı olayları değil ki. Başka bir ismi olmalıydı.
Ama yine de meraktan bir bakarım ilk bölüme. Hülya Avşar da cazip değil, bence Muhteşem Yüzyıl'ın daha baştan tutmasının en büyük sebeplerinden biri belli başlı oyuncuların bilinen oyuncular olsa da çok magazinel isimler olmaması, oyunculuğuyla bilinen kişiler olmasıydı. Nebahat Çehre, Halit Ergenç, Okan Yalabık gibi. Hülya Avşar fazla büyük, fazla magazinel bir isim tarihi bir dizi için.Aynen, o bir projeydi bitti, bu başka bir proje, Özgün olmalıydı, diğeri tutmuştu, onun üzerinden seyirci kitlesini yakalarız mantığı var sanki.
Taklitleri seyretmiyorum, bu benim fikrimdir tabii, herkes farklı düşünür algılar fakat ben seyretmem doğrusu, başlı başına farklı bir isim kullanılıp fragman dahi benzeşmeseydi ve tabii kullanılan müzikler, o zaman belki birkaç bölüm şans verebilirdim.
Dizi ben seyretmeyince ekrandan kaldırılacak değil tabiibiz kendimizce yorumluyoruz burada.
Şans vermem diyemiyorum ablacım, mutlaka bi yolum düşer bakarım.Aynen, o bir projeydi bitti, bu başka bir proje, Özgün olmalıydı, diğeri tutmuştu, onun üzerinden seyirci kitlesini yakalarız mantığı var sanki.
Taklitleri seyretmiyorum, bu benim fikrimdir tabii, herkes farklı düşünür algılar fakat ben seyretmem doğrusu, başlı başına farklı bir isim kullanılıp fragman dahi benzeşmeseydi ve tabii kullanılan müzikler, o zaman belki birkaç bölüm şans verebilirdim.
Dizi ben seyretmeyince ekrandan kaldırılacak değil tabiibiz kendimizce yorumluyoruz burada.
Neresinden tutsan elinde kalan bir yorum olmuş.İyi güzel de ecdad milletin önünde mi öpüşüp ürüyordu bu dizilerde meme öpüşme kadın yarışından başka mesaj yok.
Ki bunların çoğu dindar maneviyatı olan şahsiyetler resmen hatıraları tarihi kirletiyor yok ediyorlar.
Hepsi maksatlı bilerek yapılan ajan diziler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?