Muhteşem Yüzyıl Kösem'den ilk fragman yayınlandı!

bi sizden bi bizden hülya avşardı. unutmadım!!! şimdi bu kadına osmanlı sultanını oynatıyorlar.

beren saat sacını sarıya boyatacak.

Bu arada Beren Saat'e siyasi konularda cok kızgınım diziyi büyük ihtimalle izlemeyeceğim.
sadece berene mi? hülya da zamanında terör olaylarında bir sizden bir bizden demişti...

sadece berene mi? hülya da zamanında terör olaylarında bir sizden bir bizden demişti...
Hülya Avşar'ı artık ciddiye bile almıyorım malesef. Onun oldugu hiçbir yarısmayı vs de izlemedim. Timur Savcı nasıl böyle bir hata yapıp o kadına rol verdi zaten anlamıyorum. O kadar iyi oyuncular varken.

Allah'ım ne günlere kaldık Türk tarihini oynayacak oyunculara bak Hülya Avşar, Beren Saat hiç mi yoktu arkadaş daha yetenekli ulusuna saygılı insanlar yazık ki bunlar oyunculukta sınır açıp kukla olmuşlar.

Hülya Avşar'ı artık ciddiye bile almıyorım malesef. Onun oldugu hiçbir yarısmayı vs de izlemedim. Timur Savcı nasıl böyle bir hata yapıp o kadına rol verdi zaten anlamıyorum. O kadar iyi oyuncular varken.
yaşından, tipinden oturu muhtemelen.. yoksa yetenekten degildir ask-i memnu'da firdevs rolunde olmaliydi diye dusunurdum onceden, nebahat bihter icin yaşliydi.. kismet bu diziyeymis; ama olmamis

Ben de çok şaşırdım. Hele beren saate nasıl başrol verirler. Birde sürekli tims ı arayıp bereni oynatmayın diye tepki gösterenlerin sayısı çığ gibi büyüyormuş. Buna rağmen bu kadını bir Osmanlı sultanı olarak nasıl oynatıyorlar aklım ermiyor.

kız çok güzel de Beren Saatin bu kızla bir ilgisi yok ki çok sarı bu kız ne tipi benziyor ne bir şey

Ben yapimci berenin sacini sariya boyatcak kameralardanda gizlencek diye duymsmtm

merak etme bizim milletimiz meraklıdır..
böyle sosyal medyada orda burda öterler, konu oy vermeye
gelincede ne olduğunu hepimiz görüyoruz..

diziyide meraklarından izlerler.

Onca Şeyden sonra bu iki başrol vatan hainin filmini izleyiceğiz yani bu kadar mı gurursuzuz izlenmemeli bu dizi ben bunu gayet açık ve net desteklemiyorum.

Bende izlemicem gerek yok ihanetlik yapanlarin ekmegine yag mi surcem kazandklari paranin haddi hesabi yok

Onca Şeyden sonra bu iki başrol vatan hainin filmini izleyiceğiz yani bu kadar mı gurursuzuz izlenmemeli bu dizi ben bunu gayet açık ve net desteklemiyorum.
reyting rekorları da kırar, merak etmehatta bi kaç sezon da sürer; rezalet diziler, korkunc kadrolar..

O muhteşem osmanlı kadınını beren saatin canlandıracak olması hüzün verici

bu kıza berenin benzemsi imkansz beren çok vasat ufak defek ondan ancak fatmagül olur

sırf siyasi nedenlerle yaptığınız bu yorumlara hayretle baktım.

Yani insanlar istediklerine oy verebilir ve destekleyebilir sanıyordum, çok ilginç doğrusu.

Diziye belki bakarım, Muhteşem Yüzyıl kadar olabileceğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…