üzüldüm tanıdığınıza ve çok sinir oldum evlenirken bilmiyo mu karısının ne iş yaptığını
adamın iş arkadaşlarının eşleri doktor filansa kompleks yapmıştır kesin
karakter meselesi demek ki saygılı düzgün bi insan olsa böyle yapmazdı zaten
aslında erkekler çok takmaz böyle şeyleri diye biliyodum
kadınlar yüksek statüde olunca sorun oluyo ama çevremdeki çoğu erkek eşinden yüksek bi mevkide çok sorun yaşayan görmedim burayı okudukça evlilikten soğuyorum
bence sizin tek sorununuz ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİ.ne demek sıradan bi ünv. yi zar zor bitirdim kendini böyle bir aşağılama biçimi olamaz. kendinize güvenin sadece herşey ardından gelir..
Banada eşim hafızamın cok zAyif olduğunu söyleyip duruyordu.Okumakla adam olunmuyor belliki.
Bu mesaji veren filmler mutlaka vardir,
film izleyelim adi altinda laf sokabilirsin..
Hafizani guclendirmek icinde disiplinli bir hayat sart.
Bu konuda bir cok kitap var.
ne yani ODTU bitirdi diye her konuda senden üstün olacağını mı sanıyo
sende onun eksik yönlerini bulup dalga geç
ben eşiniz de pek bir zeka kırıntısı göremedim tam tersi aşağılık kompleksinin vermiş olduğu hezeyanları gördüm ve üzüldüm onun için..
her iyi üniversite bitiren çok zeki değildir,çalışmış ve kazanmıştır..ben o iyi dediğiniz ünv.telerden birinden mezunum ama hafızam sıfırdır..bugün okuduğumu yarın unutabilirim..eşim ise sizin deyiminizle sıradan bir ünv.te mezunu ama şu anda doktorasını yapmak üzere,başlayacak yakında..o yüzden önce kendinizi değersiz görmekten vaz geçin..
eşiniz sizi o kadar sindirmiş ki basit bir öğretmen olduğunuzu vurguluyorsunuz.en kutsal mesleği icra ediyorsunuz oysa ki.
kusura bakmayın ben eşiniz de hiç suç bulmadım,asıl suçlu kendinize değer vermeyip ezilmeyi seçtiğiniz için sizsiniz bence.
Kizlar o kadar sinirliyim ki nasil baslayim nasil anlatiyim bilmiyorum
Onceki konularimda esimle iletisim kuramadigimizi falan anlatmistim
Once esimi anlatiyim,esim odtu mezunu odtuyede turkiye derecesi ile girmisti.
cok zeki hersey hakkinda bilgi sahibi ama hicte sosyal olmayan
herseyi cok ince ayrintisiyla dusunen,
dolayisiylada karsisindakindenden mukemmel olmasini bekleyen bir insan
Bende siradan bi universiteyi zar zor bitirip ogretmen oldum
Bu aksamki tartismamizda ;
Senin hafizanin o kadar iyi oldugunu dusunmuyorum,
Ben oyle ima etmis olsam bile senin bunu anlayabilecegini sanmiyorum dedi(
Biseyide senden ögreniyim ,hafiza problemin oldugunu dusunuyorum dedi
Kabul ediyorum bazi seyleri unutabiliyorum cunku aklimda ondan cok sey var
Ama hazmademiyorum onun dedigi kadar bos bi insan degilim(
NE YAPABİLİRİM !KENDİMİ VE HAFİZAMİ NASİL GELİSTİREBİLİRİM
Onun karsisinda ezik durumda olmaktan ,surekli mukemmel olmaya calismaktan YORULDUM(
PAYLASMAK İSTEDİM
Ahmet Kaya' nın Entel Maganda şarkısını armağan et kendisine. '' piposu ağız kenarında, bodrumun entel barında, herkesi yargılamaktan kimse kalmamış yanında,dikilmiş barın ortasında tanınsın diye bekliyor sanırsın dev aynasında ''
'' başkalarına hümanist, karısına karşı dayı, nasıl beceriyor bilmem ikisi birden olmayı '2
bu sözler kocanı tanımlıyor resmen
Cincikk bu yoruma bayildim :):)
Sevgili konu sahibi, kendini kücük görmeyi direk birak, benim esim de hicbir sey hatirlamaz dogru düzgün. Alzheimer`im benim diye severim hatta onu böylesi durumlarda, katila katila güleriz :) Bazen sinir bozucu olabiliyor evet, heyecanla bir sey anlatiyorsunuz, reaksiyon yok cünkü baglantilari hatirlamiyor. O zaman da biraz sinirleniyorum ama durumu bildigim icin bastan anlatiyorum. En fazla, uf hayatim yaa, diyorum. Karsisindaki insani ezme hakkini kim vermis esinize acaba?
Bu cok okumus cok bilmisler hep böyleler, yapacak bir sey yok. Üniversitedeki proflari hatirlarsiniz, hepsi ayni. Hele benim su an bir hocam var, dünyanin her yerine gitmis. Bir havalar bir havalar, insanin agzina tikiyor lafi. Söyledigin kelimeyi 3 kez tartiyor. Diken üzerindesin sürekli.
Esinle konus bu durumu acik acik. Ya da bir iletisim kitabi ver eline. Okusun. Okumayi cok seviyor madem
ama yalan mı yani o şarkıyı hakediyor bu adam :) hatta ben armağan edeyim buradan kendisine akıllı olsun akıllıııı
Ahmet Kaya - Entel Maganda - YouTube
Bu cok okumus cok bilmisler hep böyleler, yapacak bir sey yok. Üniversitedeki proflari hatirlarsiniz, hepsi ayni. Hele benim su an bir hocam var, dünyanin her yerine gitmis. Bir havalar bir havalar, insanin agzina tikiyor lafi. Söyledigin kelimeyi 3 kez tartiyor. Diken
Bu cok okumus cok bilmisler hep böyleler, yapacak bir sey yok. Üniversitedeki proflari hatirlarsiniz, hepsi ayni. Hele benim su an bir hocam var, dünyanin her yerine gitmis. Bir havalar bir havalar, insanin agzina tikiyor lafi. Söyledigin kelimeyi 3 kez tartiyor. Diken üzerindesin sürekli.
Zaten esimle flort donemimizde bu kadar kendini begenmis degildi
Okul doneminde calismak icin yurtdisina cikti
Sonra calistigi yerde cesitli ulkelere gonderdiler
ondan sonra basladi iyice kendini begenmeye
2 lafindan biri turkler biseyi beceremiyo
Yabanci takintisi,
Marka takintisi basladi,
onceden uzerine biseyler al pdiye yalvarirdim
Simdi aldiklari gardroba sigmiyo
Maddi acidan ne kadar harcadigini yazmiyorum bile
Anlatabiliyor muyum ??
Cok kotu zamanlar gecirdim
Psikolog psikiyatriye gittim
Cunku daha once esimin huylarina benzeyen 1 kisiyle bile tanismamistim
Arkadas cevrem genistir
Hertur insanla karsilasmisimdir
Cok agir geldi bu karakterde bi insanla bir omur boyu yasamak
Kendimi suclamalar falan filan
Ama suan iyiyim
Esimin durumu ise her gecen gun kotuye gidiyo
Aciyorum artik haline(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?