- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
Bence rahatsiz bunun farkindayim ama destek almayi asla kabul etmez cunku o en iyisini biliyo
Sozledigimde bide benle dalga gecer bosuna para mi vercez ne biliyolar ki(
eşinizin çocukluğuna inelim...
küçükken ezikti asosyaldi yine yakışıklı değildi olsa bile fakir ve parasız olduğundan kız arkdşlryla takılamadı. kmse umursmadı bunu. kalabalıklarda silikti farkedilmiyordu. ama hırslıydı bu eziklik zoruna gidiyordu. hırs yaptı zekilikten değil bişey olayım bnde diye hırslanmaktan çalıştı derece yaptı bişey oldum sandı etrafındakilerde yavaş yavaş farketti bunu.
hepten ne oldum delisi oldu odtüye gtti orada da pohpohladı öğrenciler brbrlerni biz odtülüyz zekiyiz on numarayız yeaaa dediler buda sinsi sinsi dinledi onları bilinçaltına yerleşti tbi zekiymişim ben yeaa dedi.
hayatta bişi oldukça daha da hırslandı bigün bni beğenmyenler göreck gnünü dedi daha çok okudu desinler ki herşeyi biliyor.
bu yönleri gelişti ama insanlığı geride kaldı o kısmında hırs yapacağı durumlar yoktu çnkü asosyaldi insan içinde bulunamayan ezikti insanlar içinde nasıl davranılır bilemedi gelişemedi.
şimdi onun bu söylediklerini çok görmeyin siz normaldr böyle brnden başka ne bklenr. takmayın kafanıza kndnz istediğnz şekilde geliştrn kndnzi onun için değil. onun yanında çok konuşmayın konuşmadan önce bi durun düşünün. açığını bulun bol bol ezikleyin onu. çocukluğuna inin o zmanları tanıyın ozmanlarıyla dalga geçin bn emnim ki yukarıda anlattığm gbidir.
eşin de insanlık yok bi kere canım. Bi çok insan onun gibi ineklese odtüyü kazanır. Hem yemişim odtüsünü hayat sadece bundan mı ibaret. İnsanlar Allah katında yanlızca takvalarıyla üstünsün. Sen odtülüsün geç cennete demicekler. Kalbinde zerre kadar kibir olan cennete giremez buyuruluyor. Eşinin böyle kalbini kırsın ahirette böle odtülü odtülü cızbız olur:) Bizim oraların güzel bi sözü vAR öyele konustumu Fazla ZIRLAMA DEEE ONA HAKETMİŞ:)
Bide sana çok kızdım sıradan ögretmen ne ya öğretmenlik ne demek bence haberin yok sen insan yetiştiriyosun bunun farkında deilsen bırak o mesleği kıymet bil emek ver hizmet et
ESİMİN HAYATİNİN TİPATİP AYNİSİ..
Ne diyebilirim tebrikler...
Kizlar o kadar sinirliyim ki nasil baslayim nasil anlatiyim bilmiyorum
Onceki konularimda esimle iletisim kuramadigimizi falan anlatmistim
Once esimi anlatiyim,esim odtu mezunu odtuyede turkiye derecesi ile girmisti.
cok zeki hersey hakkinda bilgi sahibi ama hicte sosyal olmayan
herseyi cok ince ayrintisiyla dusunen,
dolayisiylada karsisindakindenden mukemmel olmasini bekleyen bir insan
Bende siradan bi universiteyi zar zor bitirip ogretmen oldum
Bu aksamki tartismamizda ;
Senin hafizanin o kadar iyi oldugunu dusunmuyorum,
Ben oyle ima etmis olsam bile senin bunu anlayabilecegini sanmiyorum dedi(
Biseyide senden ögreniyim ,hafiza problemin oldugunu dusunuyorum dedi
Kabul ediyorum bazi seyleri unutabiliyorum cunku aklimda ondan cok sey var
Ama hazmademiyorum onun dedigi kadar bos bi insan degilim(
NE YAPABİLİRİM !KENDİMİ VE HAFİZAMİ NASİL GELİSTİREBİLİRİM
Onun karsisinda ezik durumda olmaktan ,surekli mukemmel olmaya calismaktan YORULDUM(
PAYLASMAK İSTEDİM
Ya niye seninle evlenmiş o zaman afedersin deeOdtülü diye illa ki çok zeki anlamına gelmiyor.Evet belli bir seviye gerekiyor ama sonrası azim diğer üniversitede pek çok onlardan zeki insan daha az çalıştığı için odtülü değil sadece. Bunu çevremde çok fazla odtülü tıptan iyi üniversitelerden insan olduğu için gözü kapalı rahatlıkla söyleyebiliyorum emin ol. Ayrıca şunu söyleyeyim her zeki insanın da hafızası iyidir diye bir de şey yok Hem dahi olup hem de öğrenme güçlüğü olan bir sürü ünlü bilim adamı bile var(dı) Böyle bir şeyi söylemek istemezdim hatta yazdıktan sonra silcem bu kısmını yanlış anlaşılsın istemiyorum çünkü. Ben de üstün zekalı olduğu testlerle kanıtlanmış birisiyim ve emin olabilirsin ki berbat ötesi bir hafızam var. Psikologla görüştüğümde bana aşırı temkinli olduğumu bu sebepten böyle olduğumu söyledi.Yani zeka = hafıza demek değil kesinlikle Başka etkenler de var. Ama kendimi nasıl geliştiririm diyorsan kitap oku, filmler kısa filmler izle.Sanatsal yönünden bakmayı öğrenebilirsin olaylara.Arkadaşlar daha güzel önerilerde de bulunacaktır eminim. Ama hayatını ona endeksleme lütfen bu seni ittirici bir güç olsun evet ama sen o istedi ya da seni zorluyor diye değil kendin için yap bunu.
Tüm yorumları okudum, ben sana sen suçlusun/eşin suçlu, şöyle davran demek istemiyorum
Herşey her zaman olmasını istediğimiz gibi mükemmel değil ki sen de zaten bu durumdan yorulmuş, yıpranmışsın. Bazen akışında yaşamak isteriz hayatı...
Ben farklı bir seçenek sunmak isterim, naçizane; bir psikologa görüşsen, hem içinde bulunduğun durumdan çıkman için sana faydası olur hem de eşini de psikoloğa götürmek için bahane... Diyebilirsin ki o gitmez, söz konusu sensen elbette ki gider. " Psikoloğa gittim, benimle ilgili sana sormak istedikleri varmış, bir de senden dinlemek istiyormuş beni, sorunlarım neymiş daha doğru çözebilmek için" falan dersin, psikologla da konuşursun, o zaten böyle kişilerle nasıl konuşulması gerektiğini bilir ve eşinin bu durumu düzeltmesine yardımcı olur. Eşine terapiste gitmeyi önersen yapmaz büyük ihtimal, ama böyle bir durumda sözde senin düzelmene vesile olacak ya, herşeyi de biliyor ya (!) koşa koşa gider
Destegin ve cevabin icin cok tesekkur ederim
Boyle bir durum yasamistik esim hangi durum olursa olsun asla gitmez
Hatta gidenleride kucumser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?