- 4 Kasım 2017
- 355
- 520
- 18
- Konu Sahibi Maviminval
Herkese merhaba arkadaslar konuya şöyle gireyim ciddi anlamda görüştüğüm bi insan var ben merkezdeyim o ilçede oturuyor herneyse ikimizin aile durumuda belli çok zengin lüks bi yaşantımz yok bugun ben evlerine gittim kız kardesi ve ablası vardı annesiyle babası bi akrabalarına gitmiş sehir dısına kız kardesleri vardı evde onlarla tanısmak için gittim tüm aile ilede onlar döndükten sonra tanışcam sorunum şu bizim evimizde cok lüks degildir Orta derece bugun evde gördüğüm daha çok köy evi gibi zaten müstakil bir ev esyalar falanda eski tip hiç böyle hayal etmemiştim bi hayal kırıklığına uğramış gbi hissediyorum sacma sekilde sonucta herkesin bi düzeni yasayıs sekli var evden ziyade birazda dagınık geldi bana oyuzden bukdar taktım bence sanırım biraz gelişigüzel umursamaz insanlar sizce insanları bu sekilde degerlendirmek dogrumu? Yani daha annesi ile tanısmadım karakter yapılarını bilmiyorum kız kardesleri oldukca sıcak davrandılar kişilikleri ile ilgili bi skıntı yasamadım sdc ortam ev beni biraz hayal kırıklığına uğrattı şimdi diyeceksiniz ki ne alaka bu seni niye rahatsız etti benim garip garip huylarım var bilmediğim yerde bişey yiyemem rahat rahat oturup kalkmam sonucta bi aile olucaz tiksimirmiyim rahat hareket edemezmiyim diye tedirgin oldum anlatmaya calıstıgım sey bi lüks düşkünlüğü degil temizlik düzen ferahlık ev çok boğuk geldi bana lütfen fikir verin ben hiç böyle düşünmemiştim dagınık geldi bana ben mi abartıyorum yanlıs düşünüyorum nebilim cocukla bi skıntım yok gayette iyi anlasıyoruz ama ailede önemli evli olanlar bilir tesekkürler şimdiden