Mükemmelliyetçimiyim?

Maviminval

Çaresiz'seniz çare'sizsiniz
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
355
520
18
Herkese merhaba arkadaslar konuya şöyle gireyim ciddi anlamda görüştüğüm bi insan var ben merkezdeyim o ilçede oturuyor herneyse ikimizin aile durumuda belli çok zengin lüks bi yaşantımz yok bugun ben evlerine gittim kız kardesi ve ablası vardı annesiyle babası bi akrabalarına gitmiş sehir dısına kız kardesleri vardı evde onlarla tanısmak için gittim tüm aile ilede onlar döndükten sonra tanışcam sorunum şu bizim evimizde cok lüks degildir Orta derece bugun evde gördüğüm daha çok köy evi gibi zaten müstakil bir ev esyalar falanda eski tip hiç böyle hayal etmemiştim bi hayal kırıklığına uğramış gbi hissediyorum sacma sekilde sonucta herkesin bi düzeni yasayıs sekli var evden ziyade birazda dagınık geldi bana oyuzden bukdar taktım bence sanırım biraz gelişigüzel umursamaz insanlar sizce insanları bu sekilde degerlendirmek dogrumu? Yani daha annesi ile tanısmadım karakter yapılarını bilmiyorum kız kardesleri oldukca sıcak davrandılar kişilikleri ile ilgili bi skıntı yasamadım sdc ortam ev beni biraz hayal kırıklığına uğrattı şimdi diyeceksiniz ki ne alaka bu seni niye rahatsız etti benim garip garip huylarım var bilmediğim yerde bişey yiyemem rahat rahat oturup kalkmam sonucta bi aile olucaz tiksimirmiyim rahat hareket edemezmiyim diye tedirgin oldum anlatmaya calıstıgım sey bi lüks düşkünlüğü degil temizlik düzen ferahlık ev çok boğuk geldi bana lütfen fikir verin ben hiç böyle düşünmemiştim dagınık geldi bana ben mi abartıyorum yanlıs düşünüyorum nebilim cocukla bi skıntım yok gayette iyi anlasıyoruz ama ailede önemli evli olanlar bilir tesekkürler şimdiden

Herkese merhaba arkadaslar konuya şöyle gireyim ciddi anlamda görüştüğüm bi insan var ben merkezdeyim o ilçede oturuyor herneyse ikimizin aile durumuda belli çok zengin lüks bi yaşantımz yok bugun ben evlerine gittim kız kardesi ve ablası vardı annesiyle babası bi akrabalarına gitmiş sehir dısına kız kardesleri vardı evde onlarla tanısmak için gittim tüm aile ilede onlar döndükten sonra tanışcam sorunum şu bizim evimizde cok lüks degildir Orta derece bugun evde gördüğüm daha çok köy evi gibi zaten müstakil bir ev esyalar falanda eski tip hiç böyle hayal etmemiştim bi hayal kırıklığına uğramış gbi hissediyorum sacma sekilde sonucta herkesin bi düzeni yasayıs sekli var evden ziyade birazda dagınık geldi bana oyuzden bukdar taktım bence sanırım biraz gelişigüzel umursamaz insanlar sizce insanları bu sekilde degerlendirmek dogrumu? Yani daha annesi ile tanısmadım karakter yapılarını bilmiyorum kız kardesleri oldukca sıcak davrandılar kişilikleri ile ilgili bi skıntı yasamadım sdc ortam ev beni biraz hayal kırıklığına uğrattı şimdi diyeceksiniz ki ne alaka bu seni niye rahatsız etti benim garip garip huylarım var bilmediğim yerde bişey yiyemem rahat rahat oturup kalkmam sonucta bi aile olucaz tiksimirmiyim rahat hareket edemezmiyim diye tedirgin oldum anlatmaya calıstıgım sey bi lüks düşkünlüğü degil temizlik düzen ferahlık ev çok boğuk geldi bana lütfen fikir verin ben hiç böyle düşünmemiştim dagınık geldi bana ben mi abartıyorum yanlıs düşünüyorum nebilim cocukla bi skıntım yok gayette iyi anlasıyoruz ama ailede önemli evli olanlar bilir tesekkürler şimdiden

e napabilirsin ki?
düzenlerini değiştiremeyeceğine göre?
beraber mi yaşayacaksınız

Haklısın dağınıklığı bende sevmem
Eşyalar eski olabilir ama dağınıklık bende de sıkıntı olurdu hele bide pisse :olamaz:
Çocukla iyiyseniz ileride ev ayrı olur kendi düzenin yasantin olur

Dediğimi anlamadınız heralde tam olarak ayrılmak aklımın ucundan gecmedi böyle bişey için bide benim için hayal kırıklığı oldu sadece herkes güzel karsılanmak ister demi isterse iki sandalye olsun ama yerli yerinde toplu olsun düzenli dursun

Haklısın dağınıklığı bende sevmem
Eşyalar eski olabilir ama dağınıklık bende de sıkıntı olurdu hele bide pisse :olamaz:
Çocukla iyiyseniz ileride ev ayrı olur kendi düzenin yasantin olur
Dagınıklık benimde hiç sevmediğim bişey hani ilk görüşmeler insan heycanlı oluyor ya böyle hayal etmemiştim hiç ilerde zaten kendi düzenimiz olucak tesekkür ederim :)

İki seçenek var ya hepten dağınık bir aile . Ya da sizin gelişinizi pek önemsemeyen bir aile o halde .
Aslında önceden haberleri yoktu gelecegimden bi yarım saat öncesinde gitmeden haber verdi anne yok zaten evde kız kardesler vardı belki önemsemediler olabilir

Aslında önceden haberleri yoktu gelecegimden bi yarım saat öncesinde gitmeden haber verdi anne yok zaten evde kız kardesler vardı belki önemsemediler olabilir

Önceden haberleri yoksa çoook doğaldır o halde ya dağınık olması . Kimsenin evi 7 24 instagramdaki gelin evleri gibi bal dök yala olamaz yani . E onlarda işin şov kısmında oldukları için öyleler . Sıkma canını

Valla ben biraz zorluk çektim. O da öyle aşırı takıntılı değilimdir. Bazen bunalıyorum 1 hafta falan kalsam artık daral geliyor. Ama iyi insanlar, bu yüzden bunları hiç takmıyorum. Beni sevip, sayıp, değer vermeleri benim için en önemlisi. Sonuçta öyle bir yaşam tarzları var. Ben de ilk başlara göre daha çok alıştım. Düzenlerine müdehale etmem, kalplerini kırmam, elimden gelen yardımı yaparım. Onlar geldiklerinde de benim düzenime uymaya çalışırlar. Derli toplu tutarlar.

Kalan her şey güzelse bence bunu sorun yapma, sonuçta mühim olan insanlık :))))))

Sana sormayı unuttum kusura bakma :KK70: sevgilim zaten yanımdaydı beraber gittik ve kendisi istedi kızlarla tanış diye divanı harpa cıkmıyorum ki neyini haber edeyim ?
Valla ben istemezdim pat diye evime misafir. Doğal ev ortamıma kimseyi maruz bırakıpta arkamdan konuşulmasını filan

Back
X