- Konu Sahibi fatosfirat
-
iyi iyi sevindim derin55 şimdilik buralardasın yani.bi buluşma ayarlayalım görüşelim biraz çok uzak değilmiş gideceğin yer ama olsun.
merhaba arkadaşlar:teytey: nasılsınız?yine pek tenha buralar kimsecikler yok hayırdır arkadaşlar nereye kayboldunuz...
iyiyim derincim sağol bugün koltukları yıkadık makinayla birde birkaç gündür bahçede çalışıyoruz patlıcan,fasülye,salatalık buna benzer sebzeler diktik anlayacağın yorgunum biraz...buraya bakıp duruyorum birileri varmı sohbet edeyim diye ama pek uğrayan yok okyanusta gitti tam sessizleşti brası...ufaklık nasıl iyimi bayrama götürdünmü bugün onu
merhaba arkadaşlar.aanızda fethiye li olan varmı_?
balım hoşgeldin ben fethiyedeyim..derincim fasülye dedim ama biz burda ona metre fasülye diyoruz bir metreyi buluyor bilirmisin bilmem..birde pılıngır....çiçekleri bende çok seviyorum hatta hastayım diyebilirim..geçen gün menekşe almıştım kendime tamizlik yaparken kuzenim düşürmüş yaprakları gitti çok üzüldüm oturdum ağladım...şimdi dışardadi çiçeklerimin arasındaki otlarıda temizliyorum mevsimlik çiçek dikmek için...ya pardon sen nerde oturuyordun kusura bakma unuttum
aaa zehra fethiyelimisin.ben kaş tayım canım ama sürekli gelir giderim fethiyeye.nerde oturuyorsun
merhaba arkadaşlar.aanızda fethiye li olan varmı_?
a.s. iyi geceler arkadaşlar nasılsınız...ben yarın antalya gezisine gidiyorum kursla beraber günübirlik gezip gelecem inşlh...yarın yokum yani haberiniz olsun ...dönünce görüşürüz
ne kursuna gidiyorsun zehra?ben buralara geldiğimden beri iyice uzaklaştım kendimi geliştirmekten.izmirde olsaydım diksiyon kursuna yazılacaktım.nasip işte.burada yapacak bişey yokki.halk eğitimin aerobik kursuna gidiyordum oda katılım az olduğu için iptal oldu.belki seneye halk oyunları açılacakmış ona gitmek istiyorum.
bende bodrumdan arkadaslar
hosbulduk derincim yeni fark ettım burayı walla
ben bodrumdan canım ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?