- Konu Sahibi fatosfirat
-
bende bodrumdan arkadaslar
hayır canım oralıyım calısmıyorum dersanye gıdıyorum
a.s.merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben çok yorgunum akşam antalyadan on buçukta geldim sabahta 6 da gitmiştim çok yoruldum..şelaleler çok güzeldi insanın ayrılası gelmiyor ordan...ama çok az durduk oralarda 1 saatte ne gezebilirsinki bizim hocalar oralara 1saat alışveriş merkezlerine 3 er saat ayırdı..bizde bir kaç arkadaş sinirlenip karşı çıktık biz buraya alışverişe değil doğal güzellikleri görmeye geldik diye ve onlardan ayrılıp ayrı gezdik...kaleye gittik çok güzeldi..işte benim bir günlük gezim böyle keşke fırsat olsada heryeri gezebilsek ne güzel olur..yine kimseler yok galiba :roflol:
aaaa kimse olmazmı ben varım.en sonunda bir psikolog buldum çok sevinçliyim.ortacada rehabilitasyon merkezi varmış orda bi bayan var onunla konuştum herhalde ona gidecek gibiyim.gerçi oda ancak hafta içi görüşebiliriz dedi ama biz eşimle nasıl dükkanı bırakıp gideriz bilmiyorum.belki eşimin yeğenine bırakırız.hemen yarın bir randevu almam lazım.
hoşgeldin,sefalar getirdin...bodrum deyince dilime takıldı...
Nasıl anlatsam,nerden başlasam
Kaç kişiydik o zaman bak,
Kaç kişi kaldı şimdi
Bodrum Bodrum...
ahhh bodrum dımı ınsan ne anılar bırakıyor tekrar össye gırcem 2 kez ondan cicim hayatım okuyarak gecıyor
izmirli sen ne için gidiyosun psikoloğa :sm_confusedrtacadakinin adı neymiş merak ettim! ben soracaktım senin için valla görüşemedim kimseyle
derincim izmirde elimin altındayken niye gitmedim diye çok pişmanım.ama şimdi kesin kararlıyım.eşimin öfke kontrol problemi var.kızılması gereken şeylere kızmaz,olmayacak şeylerede aşırı tepki veriyor,bi yeri yumrukluyor,yada elindeki bir şeyi fırlatıyor.yıllardır bu böyle.ilk zamanlar çok sık oluyordu.şimdi 4-5 ayda bir oluyor.ama artık ben çok yoruldum.birbirimizi çok seviyoruz,kıyamıyorum.en sonunda ikna ettim tedavi olmaya.ortacada paşaoğlu rehabilitasyon merkezinde semra diye bir bayan buldum,yıllarca evlilik terapistliği yapmış.bilmiyorum bide bunu deneyeceğim.
bide kumsalda gitarla dinleyeksin bu parçayı..ayy çok romantik demi yaa..
bu yaz gelmek istiyorum,köyceğizden 2 saat falanmış bodrum.ben aso bar fatih ürek'e gitmek istiyorum,eşimde ben seni kapıda beklerim diyo..yılan dansı falan diyorum da bana uymaz diyo..şaka tabi bunlar.gülüp geçiyoruz işte.
izmirli sen ne için gidiyosun psikoloğa :sm_confusedrtacadakinin adı neymiş merak ettim! ben soracaktım senin için valla görüşemedim kimseyle
derincim izmirde elimin altındayken niye gitmedim diye çok pişmanım.ama şimdi kesin kararlıyım.eşimin öfke kontrol problemi var.kızılması gereken şeylere kızmaz,olmayacak şeylerede aşırı tepki veriyor,bi yeri yumrukluyor,yada elindeki bir şeyi fırlatıyor.yıllardır bu böyle.ilk zamanlar çok sık oluyordu.şimdi 4-5 ayda bir oluyor.ama artık ben çok yoruldum.birbirimizi çok seviyoruz,kıyamıyorum.en sonunda ikna ettim tedavi olmaya.ortacada paşaoğlu rehabilitasyon merkezinde semra diye bir bayan buldum,yıllarca evlilik terapistliği yapmış.bilmiyorum bide bunu deneyeceğim.
ahhh bodrum dımı ınsan ne anılar bırakıyor tekrar össye gırcem 2 kez ondan cicim hayatım okuyarak gecıyor
günaydın kızlarrr!a.s.izmirli geçmiş olsun canıma.s evliliğin için gerçekten iyi bir adım atmışsın eşin de bunu aşmak
istiyorsa başaracağınızdan eminim!bu arada ben marmarisi daha çok seviyorum:1rolleyes: sahil boyu deniz kenarı daha güzel geliyora.s belki de memleketimi hatırlattığı için!
buweke sana başarılar dilerim:hooray: hangi bölümü istiyorsun?....
günaydın kızlarrr!a.s.izmirli geçmiş olsun canıma.s evliliğin için gerçekten iyi bir adım atmışsın eşin de bunu aşmak
istiyorsa başaracağınızdan eminim!bu arada ben marmarisi daha çok seviyorum:1rolleyes: sahil boyu deniz kenarı daha güzel geliyora.s belki de memleketimi hatırlattığı için!
buweke sana başarılar dilerim:hooray: hangi bölümü istiyorsun?....
türkçe ögretmenliği canım onu istiyorum
selam kızlar izmirli eeski bir antalyalı olarak yerinde olmayı isterdim Antalyaya doyum olamaz..1gün deil 1 ay bile gezmeye yetmez .ben şu an bodrumda oturuyorum ama içim hep antalyada kaldı hep gitmek istiyorum ama yerleştik artık buraya ama burası da cooook güzelkeşke sihirli güçlerimiz olsada sevdiğimiz her yerde yaşayabilsek (istediğimiz şekilde) değilmi bu arada buwekw hoşgeldin aramıza ben de bodrum gümbetteyim sen nerdesin canım??
selam kızlar izmirli eeski bir antalyalı olarak yerinde olmayı isterdim Antalyaya doyum olamaz..1gün deil 1 ay bile gezmeye yetmez .ben şu an bodrumda oturuyorum ama içim hep antalyada kaldı hep gitmek istiyorum ama yerleştik artık buraya ama burası da cooook güzelkeşke sihirli güçlerimiz olsada sevdiğimiz her yerde yaşayabilsek (istediğimiz şekilde) değilmi bu arada buwekw hoşgeldin aramıza ben de bodrum gümbetteyim sen nerdesin canım??
türkçe ögretmenliği canım onu istiyorum
herkese slm arkadaşlar nasılsınız? ceylin canım antalyaya ben gittim izmirli değil..daha önce gitmiştim akrabalarım oturuyor orda ama arkadaşlarla farklı olur diye tekrar gittim şelaleleri görmeye gittim gerçekten çok güzellerdi..merkezi çok sevmiyorum bayağı karışık bir şehir ama güzel....bodruma iş içinmi gitmiştiniz..antalyadan sonra orası çok zor olmuştur senin için...:teytey:
merhaba kızlar!a.s.ceylinciğim keşke!a.sbuweke güzel bölüm umarım kazanırsın canım!zehracığım büyük şehirler sana göre değil sanırım!
okyanus dönmedi hala galiba!tuba sen nerelerdesin?:uhm:
izmirli gittiniz mi ortacaya?...:sm_confused:
bende gittim bende...kaş ,kalkan,kemer,antalya turu yaptım çok kez..patara ya bayıldım mesela.....çok güzel yerler gerçekten.ama ben aslen ayvalıklıyım,bütün akrabalarım izmir ve ayvalık ta.bilirmisiniz ayvalığı?buraların denizi çok güzel ama yazın sıcakta nefes alamıyorsun,ayvalığında denizi soğuk ama havası çok ferah manzarası mükemmel oda buralarda yok.
her yerin bi güzelliği var işte..yeterki insanın keyfi güzel olsun..nasıldı o espri (havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun)
Antalya yı duyunca kimin gittiğini şaşırıverdim işte napıym o kadar aşığım antalyaya ewt zehracım iş için burdayız ,burayı seviyorum ama malesef bir türlü yerleşik hayata ve insanlarına alışamadım hiç arkadaşım yok diyebilirim kızlar o yüzden cok bunalıyorum dertleşebileceğim oturup kahve içebileceğim kimsem yok sayılır.yakında kafayı sıyıracam yada antalyaya taşıncam bilmiyom artık ama eşim hiç oralı deil. çünkü o çalışıyo bi sürü arkadaşı var ben akşama kadar evdeyim patlıycam stresten..ama sizle biraz olsun dertleşmek ii geliyo umarım sizi şişirmemişimdir .biliyorum ki hepinizin çok ii bi kalbi var hepinizi öpüyom...
merhaba kızlar!a.s.ceylinciğim keşke!a.sbuweke güzel bölüm umarım kazanırsın canım!zehracığım büyük şehirler sana göre değil sanırım!
okyanus dönmedi hala galiba!tuba sen nerelerdesin?:uhm:
izmirli gittiniz mi ortacaya?...:sm_confused:
insallah canım yaaaaahihoyyyt:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?