Mula///48

derincim burda sosyal aktiviteler var örneğin ben 1 ay önce yüzme kursuna yazıldım çocuklarla birlikte. biraz teknik yüzme öğrenmek istiyodum bana ii geldi ama biliyomusun arkadaş olmayınca o da bi süreden sonra sıkıyo şimdi bırakmayı düşünüyorum zaten kızım da korktu yüzmek istemiyo işte evdeyiz yine oğlumun okulunun bitmesini teskere gibi sayıyorum bitsin de biran önce bende alıym çocukları antalyaya gidiym die bakalım bugün itibarı ile tatilleri saymazsak 31 gün kaldı özgürlüğe!!!!!!

derincim şimdilik yine caydı fikrinden sinir oluyorum ikizler burcu değilmi çift karekterli işte.onada söylüyorumda inanmıyor burçlara falan.ekonomik kriz var şimdi bi kerede olacak iş değil diyor kaç terapiye gitmemiz gerekecek biliyormusun diyor..
bende bişey diyemiyorum çıkartıp al buda benim kazandığım para demek isterdim ama oda olmuyor.bu erkekleri anlayamıyorum,anlayanınız varmı?

bu arada inanabiliyormusunuz bugün köyceğizde halk oyunları kursu açılıyor....çok sevindim,akşam 7 ile 9 arası.çarş.-perş.-cuma sadece.tam yemek saati ama kimseyi dinlemiyeceğim valla gideceğim..yemeğimi bir gece önceden yapar bırakır giderim.
kızlar bakmayın bana isyanlardayım bugün...

günaydın herkese.neydi dünkü yağmur?23 nisandan beri yağamadı bir türlü.nisan yağmuru işte bugünde hava güneşli..saçı başı toparlayıp,gülümsemek için güzel birgün.

a.s.merhaba arkadaşlar nasılsınız?:teytey:bende kurstan geldim şimdi kendimi çok yorgun hissediyorum bugünlerde halsiz uykusuz bıraksalar hep uyumak istiyorum neden bilmem sanırım havalardan.....yarında resmi tatil oldu çok üzüldüm kursta tatil olunca evde canım sıkılıyor...:teyteykyanus gelemedi daha herhalde memleketinden ayrılıp yokluğu belli oluyor...

günaydınnnnnnnnnnn kızlar kimsecikler yok yine neyse ben uğrayayımda burası sahipsiz kalmasın bari:teytey::teytey:

merhaba kızlar şimdi girebildim neyseki annemler geldi biraz evimiz hareketlendi zehra kurs hayırlı olsun.. nasıl gitti?neler öğrendiniz ?bende bu arada yüzme kursumun jübilesini yaptım:) Yaz geldi ya artık inşallah seneye eşim ile birlikte başlıycaz..izmirli neydi canım senin problemin cok özel deilse paylaşsana bizimle hepinizi öptüm ..Şimdi annemi gezmeye çıkaracağım...biraz olsun neşem yerine geldi.görüşürüz

selam bayanlar misafir misafir giremedim dünden beri olsun sevilen insana gelinirmiş demi ama!ceylincim saol canım benim öyle sürekli bir sorunum yok ara ara oluyor olduğu zaman ise tüm güzel anlarım,tüm güzel düşüncelerim silinip gidiyor.sonra bir iki gün kendimle başbaşa kalıyorum,düzeliyorum.ama artık yoruldum.eşimde öfke kontrol bozukluğu var,tedaviden cayıp duruyor,sinir oluyorum.şu çocuk olmasa ben bilirdim yapacağımıda çocuk engelliyor yapacaklarımı...bilmiyorum yada erteliyor.

çok sıkmıyorum demi sizi?genelde çevremde hep ben dert babası olurum...yazdıklarımı okuyorumda şimdi kendi aklım kendime yetmiyor.

merhaba kızlar!a.s.izmirli burada hepimiz bir şekilde içimizi döküp rahatlıyoruz!:teselli:ceylinciğim senin adına sevindim canım hoşgelmiş annen!zehra sen nasılsın?okyanus ve tuba ortalarda yok hala!....:sm_confused:

merhaba derincim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?biraz halsizlik var neden bilmiyorum hep uyumak istiyorum bıraksalar hiç kalkmayacağım yataktan birde benim tansiyonum yükselirdi hep ama şimdi düşüyor devamlı başım dönüyor inşlh geçer...kızın nasıl iyimi yaz geldi çocuklara gün doğdu artık içeri girmezler dışarıdan......iyi geceler canım

zehracığım geçmiş olsun!:teselli:bahar yorgunluğudur belki de!tansiyonun yükselmesi çok daha kötüdür bildiğim kadarıyla yediklerine dikkat et!a.skızım dediğin gibi sokaktan eve gelmek istemiyor :1no2:yoldan geçeni de ve çağırıyor çok yoruyor beni ama ne yapalım canı sağolsun:asigim:!çocuk hiç yerindehihoyyyt duramıyor!sana da iyi geceler kendine dikkat et öpüyorum!....a.s.

günaydın ben geldim kızlar.herkes iyidir umarım.birkaç gündür uğrayan olmamış ama nerlerdesiniz?

okyanus hoşgeldin canıma.s.!kk.da sorun vardı sanırım benim hafta sonu işlerim vardı çok bakamadım.nasıl geçti tatil?...:sm_confused:
bu arada herkese iyi haftalar kızlar!a.s.öpüyorum hepinizi....

selam kızlar çok şükür kavuşturana...2 gündür giremiyorum siteye.cevap yaz moduna dahil 3-4 dk. da girdi şimdi.herkes iyi değilimi ? alıştım sizden haber almaya merak ettim 2 gündür.
okyanus hoşgelmişsin sefalar getirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…