Mula///48

evet burası alışkanlık yapıyor!a.sben iyiyim zehra rahatsızdı biraz ama umarım düzelmiştir!a.ssen nasılsın herşey yolunda mı?eşin hala inat ediyor mu doktor konusunda?..benneyaptımki

evet okyanus seni anlıyorum ama işte ne yapacaksın?:1hug:evlenerek kabullenmişiz bir kere bu şekilde yaşamayı!...

selam arkadaşlar nasılsınız?okyanuscuğum hoşgeldin nasıl geçti gezmen...yokluğun belli oldu...arkadaşlar kış gerimi geldi bilmem geceden buyana öyle güzel yağıyor yağmur sakin sakin...bu yağmurda gezmemden de kalmadım arkadaşlarımla oturdum geldim...buraya alışmışız dünden giremedikçe sinir oldum inşlh düzelmiştir....

günaydın kızlar.evet haklısın derin evlenerek kabul etmiş olduk bu yaşamı.Allah sağlık versinde hepimize en önemlisi o.sağol zehracım hoşbulduk.burası alışkanlık yapıyor gerçekten.sende rahatsızmışsın galiba nasıl oldun?

sağol okyanucum iyi sayılırım....ayağımın ağrısı devam ediyordu birde bunun üstüne halsizlikle beraber tansiyonum düşmeye başladı...aslında tansiyonum düştüğünü hiç bilmezdim ama son günlerde düşüyor...buna şükür yine allah daha fazla hastalık vermesin kimseye...

merhaba kızlar!a.s.nasılsınız? zehra kendine dikkat et canımcım!okyanus izmirli nerelerdsiniz?:1rolleyes:

merhaba arkadaşlar nasılsınız dünden beri....yine pek kimse uğramamış galiba..

neden gelmiyorlar acaba sıkıldılar herhalde..sen nasılsın kızın nasıl iyimi bugün hava çok güzeldi 2 gün yağmurdan sonra iyi oldu herkez sokaktaydı...

sğol canım iyiyiz ikimizde.evet ben uşaktan geldim zaten ayrılık acısı birde hava kapalı olunca çok bunaldım iki gün.bugün çıktık kızımla iraz dışarı iyi oldu.sen nasılsın?tansiyonun düzeldimi?

ben aynıyım yine önceki kadar değil ama......insan sevdiklriden ayrılınca çok üzülüyor demi ama ne yapcan kader canım

öyle canım napalım.tüm sevdiklerimiz sağlıklı olsunda katlanıcaz.aman dikkat et kendine .tansiyon ihmale elmez canım doktora çıksaydın.

doktara çıkmayı hiç sevmiyorum allah düşürmesin eksikliklerinide gösternesin ama oraya gidince ben daha çok hasta oluyorum

iyi geceler kızlar!a.s.ben uğrayamadım yoğun bir gündü a.sokulda bahar şenliği vardı biraz takıldık ,eğlendik, sohbet ettik. akşam da arkadaşlara gittik kaydirigubbakcemileyeni döndük!bırakmadım ben buraları yani öpüyorum sizleri görüşürüz!....Şeniz

günaydın kızlar.oh ne güzel eğlenmişsin derinciğim.bırakma tabii buraları.bir gün girmeyince merak ediyoruz birbirimizi.görüşüürüz.öptüm hepinizi.

günaydın kızlar.oh ne güzel eğlenmişsin derinciğim.bırakma tabii buraları.bir gün girmeyince merak ediyoruz birbirimizi.görüşüürüz.öptüm hepinizi.

merhaba kızlar!a.s.bugün de hava çok güzela.s bir arkadaşım var çoktandır ihmal ediyorum bugün onu arayayım. birazda kızımı gezdiririm kaydirigubbakcemilesizlere de bakmadan geçmeyeyim dedim öpüyorum hepinizi!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…