- Konu Sahibi fatosfirat
-
şimdiden hepinizin anneler gününü kutluyorum benimde annem yanımda ya pek giremedim sohbetlere.bodrumda hava cok güzel yarında inşallah annemle kadınlar matinesine gitmeyi düşünüyoz.bakalım artık sizin yarınki planlarınız neler anneler günü hediyelerimiz neler olacak bakalım çok merak ediyorum???burda hep birlikte paylaşalım olurmu ?ben anneme çok şık bir terlik aldım sabırsız davranıp verdim ama annem ne dese beğenirsiniz?bunu ben giyemem çok genç işi??bak bak bak aldığım hediyeyi birde alıp gelinime hediye ediym demezmi? ehh biraz geildim tabi ama bişey denmiyoki bakalım napcaz hepinizdenpaylaşımlar bekliyom öptüm hepinizi by
arkadaşlar hepinizin anneler gününü kutluyorum o güzel mübarek ellerinizden öpüyorum
kızlar hepinize merhaba... bu sayfayı daha şimdi keşfettim.. bizde eşimle 1 yıldır bodrumda yaşıyoruz... izmirden geldik alışmak karışmak zaman alıyo tabi buralara.... yavaş yavaş tanıyoruz buraları.. bodrumdan olanları tanımak isterim açıkçası.. umarım birileri bana ses verir... :))
kızlar hepinize merhaba... bu sayfayı daha şimdi keşfettim.. bizde eşimle 1 yıldır bodrumda yaşıyoruz... izmirden geldik alışmak karışmak zaman alıyo tabi buralara.... yavaş yavaş tanıyoruz buraları.. bodrumdan olanları tanımak isterim açıkçası.. umarım birileri bana ses verir... :))
hoşgeldin aramıza tabi insan alıştığı yerden memleketinden gelince zor oluyor yeni bir yere alışması yeni insanlarla kaynaşması ....derinciğim nasılsın anneler günün kutlu olsun kızın küçük kutlayamaz ama biz onun yerine kutlarız bu çiçek benden sana a.s. a.s.
zehracığım çok mutlu ettin beni canım teşekkür ederim!:1hug:Allah sana da nasip eder inşallah anne olmayı!...
merhaba kızlar.hepinizin annler günü kutlu olsun.bende hediye almayanlar gurubundanımkızım büyüyünce inşallah.henüz ne olduğunun farkında değil malesef.zehracığım çok teşekürler bende senin annenin anneler gününü kutluyorum.ellerinden öpüyorum canım.aqualotus2000 hoşgeldin aramıza.izminde pek bi zormuş canım.
selam kızlar büyük oğlanla (babamız) küçük oğlan uyudu.şimdi oturabildim ancak.geç oldu ama anneler gününüz kutlu olsun.bugün eşimin teyzesindeydik fethiyede.efe sabah bahçeden kökleyerek kopardığı papatyaları toplayıp bana verdi anneler günümü kutladı.tabi babası talimat vermiştir.daha anlamaz çünkü.eşimde güzel bir kolye almış.gönlümü alma çalışmaları bunlar ama çaktırmadım.şişşt aramızda kalsın.yoğun bir gündü ama papatyalar çok güzeldi.
kızlar büyüsün onlardan ümitliyim ben okyanuscuğum üzülme!:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?