Mula///48

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?ben bugünü zor geçirdim hiç zaman geçmedi sanki aslında acıkmadım am biraz susadım suyu çok içmeme rahmen...neyse allah kabul etsin oruç tutan herkesin orucunu

ee okadar gezmeye bideevde otur.

günaydın kızlar.hayırlı ramazanlar.....

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?ben bugünü zor geçirdim hiç zaman geçmedi sanki aslında acıkmadım am biraz susadım suyu çok içmeme rahmen...neyse allah kabul etsin oruç tutan herkesin orucunu

iyi akşamlarr!opuyorumnanaktan
hayırlı ramazanlarr kızlarr!
okyanuss oturuyozz artıkkk!!!kaydirigubbakcemile2
zehracığımm allah kabul etsinn canımm!!:1hug:

günaydınnn.zehracım Allah kabul etsin.dün bende aynı şeyleri yaşadım.ne kadar içersen iç susuyorsun .Allah çalışıp oruç tutanlara kolaylık versin.zorr.

günaydınnnn kızlar.nerelerdesiniz?derincim benim haftam kötü başladı canım.dişim çok ağrıyor.dün gittim dişciye.kanal tedavisi yapıldı ama ağrım geçmedi.geçici dolguda hemen düştü.ayrıca diğer dişimde çekildi.bugün yine gidicem mecburen.

günaydın kızlarr!opuyorumnanaktan
okyanusum çok geçmiş olsun canım yaa!!!:teselli:
benim de bir dişim varr gitmem gerek bakalımm nasıl olcakk???a.s
diğerlerii napıyor aceppp???:sm_confused:

merhaba kızlar
size bi sorum olucak cevaplarsanız sevinirim
muğla merkez nasıl bi yer, yaşanabilir bi yer mi, alt yapısı nasıl mesela su sorunu var mı yada elektrik
yaşamak güzel mi nasıl?
kiralar ne kadar?
nelerinden şikayetçisiniz, neleri kötü
ay bi soru dedim bi sürü sordum dimi
kaydirigubbakcemile3

küçükk bir yer!
öncelerii kıl oluyosun muğlaya!!
daha sonra alışıyosun ve gidemiyosun!!
garip bir yer!
su sorunu falan yok!
birçok şehre göre düzenli ve temiz bir şehir!
kirealar çok pahalıydı ama şimdi toki çok ev yaptı ve eskisi gibi değil!
öğrenci çok ve giderek de çoğalıyor!
kampüs büyüyor çünkü!
fazla sosoyal etkinlik ve alışveriş merkezi yok!
esnafı iyi değil!
sanki esnaf bize değil de biz esnafa gebeymişiz gibi davranıyolarr!!
fazlacana da maddiyatçılar!!!
kadınlar için güzel bir memelekett birçok ile göre çok daha rahat kadınlar!
akşamları sokakta rahatça yürünebiliyorr!!!!

günaydınnnnn arkadaşlar nasılsınız?okyanuscum geçmiş olsun canım diş çok önemli bendede var çürükler şimdi ağrımıyor diye idare ediyorumda ağrıyınca ne yapcam bilmiyorum....derincim sen nasılsın ne güzelde anlatmışın muğlayı öyle çok doğru hepsi muğlada ölüyorum desen sana su vermezler ben sevmiyorum muğlayı hiç.........muğlanın adını duyuran ilçeleri yoksa tek başına pek birşey değil..........tabi benim fikrim.......

aman derinciğim ihmal etme git hemen.ilerledikçe çürük sonu daha kötü oluyor.

ben çok ihmal ettim diş için muğlaya gidecem!
diş hastanesi açılmış!çok ihtiyaç vardı...
zehracığımm evet muğlayı duyuran ilçeleri ama birçok yerden daha güvenli ve temiz bir şehirr yine de!
insanları çok fazla maddiyatçıı ama şimdi herkes öyle oldu çok da dost canlısı değillerr açıkçası ama bizim kendimize göre çevremiz işimiz gücümüz var o yüzden de alıştıkk canım ya birkaç sene sonra tekraar döneceğiz kısmetse ve ben alıştım artık!!

teşekür ederim zehracım.aman kızlar hemen gidin dişçiye.ilerlemiş işte benim çürükler.tedavisi daha zor.
muğlalıları ayağa kaldırcanız kızlar.şiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşştttttttttttt

derincim fethiyede artık var ayrı bir diş hastanesi eski sigorta hastanesi varya oradada diş hastanesi açıldı..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…