- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.221
günaydınn kızlarr!!opuyorumnanaktangünaydınnnn.ben nerde oturuyom.kendimden şüphe duymaya başladım.diş hastanesimi var fethiyedeeeeee?
günaydınnnn.ben nerde oturuyom.kendimden şüphe duymaya başladım.diş hastanesimi var fethiyedeeeeee?
günaydınnnnn arkadaşlar nasılsınız?okyanuscum geçmiş olsun canım diş çok önemli bendede var çürükler şimdi ağrımıyor diye idare ediyorumda ağrıyınca ne yapcam bilmiyorum....derincim sen nasılsın ne güzelde anlatmışın muğlayı öyle çok doğru hepsi muğlada ölüyorum desen sana su vermezler ben sevmiyorum muğlayı hiç.........muğlanın adını duyuran ilçeleri yoksa tek başına pek birşey değil..........tabi benim fikrim.......
kolay gelsin zehracığımm!!opuyorumnanaktangünayınnnnnnnnn nasılsınız?ben çok yoğunum bugün iftara misafirlerimiz var babamın akrabaları yani kardeşleri kuzenleri gelecekler onların hazırlığını yapıyoruz...pazar günüde köydeki evimizde komşularımıza vermiştik iftar yemeği bugünde akrabalara hepsini toptan halletcez inşlh........siz neler yapıyorsunuz
okyanuscum aşkolsun seni kıskanmadım:teselli:arkadaşım hasta hasta geziyor ben niye sağlam geziyorum diye oldu yani seni yalnız bırakmayayım dedim canın......tubacım sağol canım geçmiş olsun dileğin için ömrümden ömür giti bugün ağrıdan dolayı akşam nasıl olcak bakalım.......fethide benim dizime yanlış tedavi yapanlar devlet hastanesindeydi ama özel hastanedede tedavi olan ve memnun kalmayan tanıdıklarımız var.........sen ankaralımıydın ne güzel :dance:etrafımda bir ankaralı daha oldu benim tanıdıklarımın çoğu ankaralı birtane arkadaşım var 2 sene oluyor ankaradan gelin geldi bir türlü fethiyeyi beğenemedi laf atar her zaman tatlı tatlı atışırız çoğu zamn ankarada koca yokmuyduda geldin memleketime diye:mymeka:burası ona çok küçük geliyor ...........neyse kaçtım ben başım çok ağrıdı dişten dolayı:teytey:
tubacım seni görmek ne güzel.bir giriyorsun birkaç gün yoksun.özletme kendini.bak laflar birikiyo sonra.benim duyduklarımda devlet hastanesiydi.ayrıca özel doktorda teşhis koyamamıştı.birisi hala çekiyor.diğeride istanbulda buldu çareyi.ama ben devlet hasanesindeki bakım ve düzenden memnunum ne kadar gitmesemde.letona gidiyorduk genelde ama dişim konusunda memnun kalmadım.bundan sonra nasıl olur bilmiyorum.
zehracım can yoldaşımı oldun sen bana.kıyamam.
selam kızlarrr!zemuszemus
zehracığımm çookkk geçmiş olsun canımmm!!:teselli:
tuba alıştın mı fethiyeye???:sm_confused:
okyanus sen de benimm gibii körr körr gezipduruunnn dalgınsın anlaşılann!!!:1hug:
tuba ben perde yaptıracaktım ya çıkcaktımm kalcaktım derken ev sahibi salonun yerleri
ni yaptırmaya ikna oldu ben çıkıyorum deyince!yerimseniben
neyse bugün storlar için ölçü alacaklar umarım yanlışş yapmamışım dır ama çok daral gelmişti bana!!!benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?