Mula///48

günaydınnnn.ben nerde oturuyom.kendimden şüphe duymaya başladım.diş hastanesimi var fethiyedeeeeee?

günaydınnnn arkadaşlar nasılsınız?evet okyanuscum varmış.......pazarın ordaki hastane varya oraya ayrı bir diş bölümü açıldı başhekimi bile ayrı oldu.......randevu almadan gidiyormuşun 4-5 tane doktor varmış onlar bakıyormuş......dün şom ağzımın :1no2:açtım dişim ağrımıyor diye akşam yemek yerken dişimi ağrıttım ozamandan beri zaman zaman ağrıyor off ilaçta alamıyorum oruç olunca akşam nasıl olcak bilmiyorum çok kötü birşey diş ağrısı:a015:

derin kız hergün önünden geçiyom da hiç kafamı döndürüp bakmıyorum.kafamçokkarıştı.
zehra kıskandın beni.git hemen şu meşhur diş hastanesinede bakalım nasıl bir yermiş.bende arkandan giderim sen bi ön araştırma yap.öptüm hepinizi.

kesinlikle muğa konusunda aynı fikirdeyim zehracım orda tam 1 sene yaşadım ailem bana yetiyor insana komşuya ihtiyacım yok zaten vaktim olmuyor zihniyetinde olan beni bile delirtmişti muğlalılar-tatlicadiarzu- çünki dört duvar arasında yaşamıyorsun herşeyi boşver ekmek almak için bakkala gidiyorsun bakkal bön bön bakıyor niye geldin ben oturuyordum der gibi:1shok: ama temizliğine gelince evet temiz bi yer hırsızlık kapkaç gibi sorunlar yok aldığın eşyanı bi yere koy akşam almaya git hala ordadır yani o kadara.s elektrik kesintisi yaşamadık yok galiba su zannediyorum kesiliyormuş ama benim binada depo olduğu için ben o sorunuda yaşamadım. Bide Bideeeee çok soğukkkkkkkk yazları sabah karşı kışında eni konu donduk biz ordaa.s netice ben sevmedim muğlayı ama muğlayı muğla olduğu için değil muğlalıların yüzünden sevmedim muğlayı yoksa git akyaka gir denizine akşam eve dönmedende orda bi balık ekmek ye ve o lezzeti en güzel balık resturantında bile bulamazsın git akbük'e nefis bir deniz tertemiz (anaaa ben muğlayı özlemişmiyim neeee:roflol::roflol:) neyseeeeeee
dişeri ağrıyan tümmmm arkadaşlarıma geçmişler olsunnnnna.s.aynı şikayet bendede var ama hiç oralı olmuyorum şimdilik bide burayı çok iyi bilmiyorum şimdilik hangi hastaneye gidilir neresi iyidir nedir ne değildir askıya aldım şubat tatilinde Ankaraya gitmeyi düşünüyorum olmazsa orda baktırıcam artık.
zehracım senin bu dizinle ilgili olarak yanlış teşhis konumuştu ya hani okyanus sende bu tür haberleri bi kaç kişiden duymuştum demiştin hangi hastane bu :uhm:ALLAH lazım etmesin ama bişey olur gitmek gerekir filan öğreniyim istedim öptüm kızlar görüşürz.

okyanuscum aşkolsun seni kıskanmadım:teselli:arkadaşım hasta hasta geziyor ben niye sağlam geziyorum diye oldu yani seni yalnız bırakmayayım dedim canın......tubacım sağol canım geçmiş olsun dileğin için ömrümden ömür giti bugün ağrıdan dolayı akşam nasıl olcak bakalım.......fethide benim dizime yanlış tedavi yapanlar devlet hastanesindeydi ama özel hastanedede tedavi olan ve memnun kalmayan tanıdıklarımız var.........sen ankaralımıydın ne güzel :dance:etrafımda bir ankaralı daha oldu benim tanıdıklarımın çoğu ankaralı birtane arkadaşım var 2 sene oluyor ankaradan gelin geldi bir türlü fethiyeyi beğenemedi laf atar her zaman tatlı tatlı atışırız çoğu zamn ankarada koca yokmuyduda geldin memleketime diye:mymeka:burası ona çok küçük geliyor ...........neyse kaçtım ben başım çok ağrıdı dişten dolayı:teytey:

tubacım seni görmek ne güzel.bir giriyorsun birkaç gün yoksun.özletme kendini.bak laflar birikiyo sonra.benim duyduklarımda devlet hastanesiydi.ayrıca özel doktorda teşhis koyamamıştı.birisi hala çekiyor.diğeride istanbulda buldu çareyi.ama ben devlet hasanesindeki bakım ve düzenden memnunum ne kadar gitmesemde.letona gidiyorduk genelde ama dişim konusunda memnun kalmadım.bundan sonra nasıl olur bilmiyorum.
zehracım can yoldaşımı oldun sen bana.kıyamam.

selam kızlarrr!zemuszemus
zehracığımm çookkk geçmiş olsun canımmm!!:teselli:
tuba alıştın mı fethiyeye???:sm_confused:
okyanus sen de benimm gibii körr körr gezipduruunnn dalgınsın anlaşılann!!!:1hug:
tuba ben perde yaptıracaktım ya çıkcaktımm kalcaktım derken ev sahibi salonun yerleri
ni yaptırmaya ikna oldu ben çıkıyorum deyince!yerimseniben
neyse bugün storlar için ölçü alacaklar umarım yanlışş yapmamışım dır ama çok daral gelmişti bana!!!benneyaptımki

günayınnnnnnnnn nasılsınız?ben çok yoğunum bugün iftara misafirlerimiz var babamın akrabaları yani kardeşleri kuzenleri gelecekler onların hazırlığını yapıyoruz...pazar günüde köydeki evimizde komşularımıza vermiştik iftar yemeği bugünde akrabalara hepsini toptan halletcez inşlh........siz neler yapıyorsunuz

kolay gelsin zehracığımm!!opuyorumnanaktan
evdeyim ben işte herzamanki gibi!zemuszemus
akşama doğru pazara bakacamm domates ve salçalık biber varsa alalım da salça ve konserve yapalım!!!a.s

kolay gelsin kızlar çok yoğunsunuz maşallah.bende temizlik yapıyorum.kayınvalidemler gelecek.on güne kadar.ben başladım temizliğe anca biter.:roflol:

doğru derinciğim.kör kör gezerim ben.yol sorsan bilemem.bi gittiğim evi ikinci seferde bulamam.biraz tatlık var senin anlayacağın.

iyi akşamlarr kızlarrr!!opuyorumnanaktan
okyanusumm gittikk geldikk muğlaya böbreğimde malum taşımm varrr!!benneyaptımki
ağrılarımm ondan değilmişş kass ağrılarım varmışş ilaçç verdii geçmezse fizik tedaviye gidecekmişmm bakalımm!!!:1rolleyes:
senin temizlik bitti mii??
zehra tubaaa ve diğerleriii sizlerr ne yaptınız???:sm_confused:

şekercim devlet hastanesi fos özel hastane fos netcez hastalanıncaaaa:1shok: bajalım ben sevcemmi fethiyeyi:1rolleyes: ama ben ALLAH'tan koca durumundan değil iş durumundan burdayım:roflol: baktım alışamadım olmadı giderim memleketime ama biz burayı seveceğimizi düşünerek geldik burdan emekli oluruz burayada yerleşiriz diye düşünüyorduk ama ne olacağını zaman göstercek artık şimdiden bişey demek için çok erken hayırlısı diyelim. umarım biraz olsun düzelmişsindir sende senin oturduğun yerde çalıca demiştin yanlış hatırlamıyorsam o nerde:uhm:

canım benim sağol sizlerde olmakda güzel ama zannetmeki ben yalnız girdiğimde sizlerle oluyorum o kadar alıştımki sizlere nete girmesemde gün içindede ben sizlerle sohbet ediyorum kendi kendime deli gibi:roflol::roflol::roflol: ya benim eşim bi gün çalışıyor bigün evde onun evde olduğu gün dışarı çıkıyoruz işde olduğu günde yemekti temizlikti ıvır zıvır işlerdi bi türlü fırsat bulamıyorum bazen çok geç saatlere kalıyorum ondada bi pc'ye bakıyorum bi yatağa bakıyorum ne kadar paralıyorsam kendimi yatak çekiyor artık.
Şekerim msn de de bi denk gelemdik evimi tarif edemedim senin ev nerde onu öğrenemedim ben tutamıyorum ama sen oruçlu oluyorsun sanırım yakınızda dedin akşam çocukları parka filan çıkarırdıkgamyoncuiremsu bide anladımki burda kendimize iyi bakıp hastalanmıycaz:roflol: olaki oldu bacım nereye gitcez hastaneler olmuyosa bi üfürükçü filan bulalım bari:roflol::roflol::roflol: hadi öptüm grşrz

canım alışmak için daha erken ama şükür bi şikayetimde yok şimdilik çok zor bi iş içinde eşya varken yerleri yaptırmak muğlada aynı şeyi bende yaşadım ben evi internetten resimlerini görerek tumuştum ne bileyim parkelerinin arasının otoban gibi açık olduğunu:roflol::roflol: görür görmez ev sahibini çağırıp konuştum ya yaptır yada ben hiç eşyalarımı açmadan çıkayım dedim oda kabul edip yaptırdı 1 haftada bitti ama evin içinde resmen inşaat oldu:jeyyar: dehşet bi rezillikdi yaşadığımız tahtaların hepsini söküp yerlere şap filan attılar dediğim gibi resmen inşaattı yani laminant parke döşenecek dimi sizede? bak arkadaşım eğer öyleyse bunlar parkeleri kesmek için elektrikli testere getiriyorlar eve dehşet toz çıkartıyor eşyalarını ondan korumaya bak bide sana söyleyeceğim şu dehşet elektrik harcayan bi makina bu sayaç numarasını okuyun iş bitikten sonra tekrar sayaç numarasını okuyup aradaki kilowat'ı ev sahibinden alırsınız yoksa faturandelikafadulden umarım yardımcı olur tecrübelerim şekercim stor perdeye gelince ulalılardanmı yaptırıyorsan eğer onlar yapıyorsa sorun çıkmaz işçilikleri güzel gerçekten umarım içine siner arkadaşım güle güle kullanırsın sanada geçmişler olsun bu aradaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…