Mula///48

günaydın kızlar.çokkk geçmiş olsun derinciğim.taş düşürmenin çok ağrılı olduğunu biliyorum inşallah kolay atlatırsın canım.benim temizlik bitmedi rkadaş gelecek bugün pazartesi devam edicem malum yarında pazar.
tuba mendosun arkasında canım benim ev.hep önünden geçiyosun çarşıya giderken.ben seni görüyorum dermişim.:jeyyar:
trambolin var sizin o tarafta.oraya yakınmı evin?ben kızı getiricem oraya birgün.buluşalım canım orda.

arkadaşlar sizede günaydın derincim geçmiş olsun hepimizde bir hastalık gidiyor hayırlısı sağlam olan varmı aramızda bilmiyorum........okyanuscum tuba geçiyormu bilmem ama arada ben geçiyorum ayda yılda bir olsada halama giderken geçiyorum tam senin evin önünden canım......

iyi pazarlarr kızlarrr!!opuyorumnanaktan
teşekkür ederimmm:1hug:
şimdi de grip gibiyiim!!
taşım duruyoo okyanuscuğumm düşmüyoo orda bekliyoo yaawww!!
kas ağrılarım varmışş çok ilaç kullanıyorummm olmazsa fizik tedaviye gidecekmişimmm!!!benneyaptımki
tubacığımm benim yerler kalebodur ya direk üstüne laminant yaptırsın ev sahibii ahşap döşeme çokkk uzun işş evin içinde ustaa bir sürü yaa uğraşamam bennn!!delikafadulden
perdelerii burda birine yaptırıyorumm ama burda dikilmiyoo inşallah iyi olur işçilikleri güzel buralı değil ustalar!!
buranın işçiliğii beni sinir ediyorrr!
tül perde mi de annem yollayacak daha ucuza geliyorrr!!
biz bugün o tarafa gelebiliriz kimsenin tel.i falan yok bende olsa arardım bir ara no.larımızı alalımm isterseniz!!a.s
öptümm şimdilikk çıkacakmışızz adam evde krize giriyooo!!!!kaydirigubbakcemile

slm kızlar.tekrar geçmiş olsun derinciğim dikkat et kendine.kolay gelsin evde inşaat ta hiç çekilmez.
bizde bugün sizin otaraflara geldik canım.ortaca dalyan falan gezdik.

bende gıcık gıcık evde oturdum bugünkaydirigubbakcemile3 doğru söylüyorsun zehracım neticede sanal alem diye geçiyor ailen haklı aslında bu konuda reelde karşımıza çıkan insanlara güvenemiyoruzki değil sanal alemdea.s ALLAH her yerde iyilerle karşılaştırsın inşallah.
okyanuscum ben mendosu bilemedim nerde olduğunu çarşıya geçerken bakınıcam artık:) benim ev trambolinin karşısında bakkal varya:roflol::roflol::roflol: heyy allam ya tarife bak bakkalın önünden tuba diye bağır ben balkona çıkarım:roflol::roflol: trambolin benim oğlanın ikinci adresi oldu:)) haberleşelim buluşuruz canım
derincim bende laminant parkeyi anlattım zaten sana altı kalebodursa şap filan atılmaz onun üstüne döşerler ama elektrik konusus dediğim gibi. geçmiş olsun canım bu arada ayyy bende koca karı gibi her konuda bi fikir var:roflol::roflol: böbrek taşına en güzel çözüm belki duymuşsundur yoğurt suyu birebir canım sancısı fenadır çekenlerden biliyorum:teselli:

günaydın kızlar.tamam tubacım ben de bakkala bakıcam geçersem ordan.gelince bağırırım.ya evde yoksann.:bbo:
güzel bir hafta diliyorum hepinize öpüyorum canlar sizi.

slm arkadaşlar iyi bir hafta diliyorum bende hepinize nasılsınız bakalım bugün.......

slm zehracım valla haftaya pek iyi başladık diyemiycem bizim sıpa kendini keşfe başladı 2 gündür onla boğuşuyoruz biraz gergin ve sıkkınım açıkcası uzmanlar normal olması gerekende bu diyor ama ebeveyn olmak güç iş davranışın çok önemli ne kadar doğru davranıyoruz bu süreçte ona ne kadar yardımcı olabiliyoruz bilemiyorum offf yaaaa ne zor şey çocuk yetiştirmekdelikafadulden

slm şekerlerrr nasılsınız ben malum bigün iyi bigün kötü 3-5 gündür annemlerdeydim yeni döndüm eve :enbuyukkk:

sen hastaneden döndünmüklava: çok kızdım sana haber ver dedim dimi eşim eşinden almış iyi haberini o söyledi iyi diye bende onun için dur bakalım bu hatundan ne zaman ses çıkacak diye oralı olmadım bravo yani sanaklava:

slm zehracım iyiyim ben.sen nasılsın?yaylalandınız oh serin serin.
tamam tuba temizlik yapıyorum birkaç güne inşallah getircem kızımı tramboline.ararım seni.
derin yine nerelere gittin.gezentiii

şekercim valla sorma yaaa hastaneyi gittimi duyanlar duymayanlara haber veriyor bende bi misafir yoğunluğu bilgisayarın başına bile oturamadım birde doktor sadece yatak istirahati verdi nerdeyse 24 saat yatıyorum cuma da anneme gittim yine akşam döndüm evime yarın sabah tekrar doktora gidicem hayırlı haberleri önce sana vercem tamam mı tatlım a.s.

iyi akşamlarrr kızlarrrr!!!opuyorumnanaktan
ben dün fethiyedeydim akşamüstü gezmeye geldik!!
çarşıda dolaştık biraz!!
tubacığın eşin akşam görevde miydi??
göztepeliler haşata çevirmişler heryeri!!lmaz:
polis konvoyuyla döndük gece valla!
çok da sinir oldum yazık yaaa!!
bu kadar fanatiklik herkese zarar veriyorr sankii ekmekleri geliyor onlardann!!
otobüss camlarını kırmışlarr yoll kırıklardan parıl parıl parlıyordu!
polis jandarma hepsi ayaklanmışş!!lmaz:
resmen vatana millete zarar!!
yazıklarr olsun diyorumm hepsinee!!!
neyse biz güzel bir gün geçirdikk!!
okyanuscuğum siz de bu tarafa geldin demek valla işte yollarımız düşüyor ama görüşemiyoruz bir türlü!!
yazgülüm sana da çok geçmiş olsun canım:teselli: hayırlısıyla bi doğursan sende!!

iyi akşamlar derinciğim.ne olaylar olmuş burdada haberimiz yok.manyaklıktan başka birşey değil bunlarınki.neyin kiniyse?
şu anda haberler gösteriyor neler olduğunu tam olarakk boş beyinli,yapacak işi olmayan cehalettt temsili kişilerin yaptığı manyaklıklarr!!
yanii bunlarra ne desek boşşş!!
ordaki vatandaş,polis herkes madurrrr!!
verdiklerii zararlar da cabası devlet düşmanıı gibi kaldırım taşlarını sökmüşlerr yaaaa!! yazık valla senin benim cebimden gidiyorrr!!
konvoy için hele yine devletin cebinden gidiyorrr!
polisin çektiğii eziyete ne demeli gecenin bir yarısı bunlarıı çıkarmak için takiptelerr kaç arabaydıı sayamadım bilee!!

fethiyeyi dün savaş alanına çevirmiş caniler sanki maça değil savaşa gelmişler birde kendilerini savunuyorlar camları kırılmışta kendi yaptıkları hasar ne olcak düşüne yok çok sinir oldum

günaydın kızlar.göztepeliler öyle malesef.silahlarını kuşanıp gidiyorlar her maça.uşak tada onların maçı olduğunda hep olaylar çıkardı.Allah ıslah etsin bunları.ee herkes nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…