- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.241
şekercim devlet hastanesi fos özel hastane fos netcez hastalanıncaaaa:1shok: bajalım ben sevcemmi fethiyeyi:1rolleyes: ama ben ALLAH'tan koca durumundan değil iş durumundan burdayım:roflol: baktım alışamadım olmadı giderim memleketime ama biz burayı seveceğimizi düşünerek geldik burdan emekli oluruz burayada yerleşiriz diye düşünüyorduk ama ne olacağını zaman göstercek artık şimdiden bişey demek için çok erken hayırlısı diyelim. umarım biraz olsun düzelmişsindir sende senin oturduğun yerde çalıca demiştin yanlış hatırlamıyorsam o nerde
günaydın tubacım fethiyede mecbur kalmadıkça doktora gitmiyecen gerçi şans işi akşam tv deizledim büyük şehrin birinde kadın doğuma girdim biliyormuş kadın haır ameliyata girmişken kalın bağırsaklarınıda ameliyat etmişler kadının haberi olmadan.......işte böyle iyi doktoru bulmak şans işi...........fethiyeyi seversin diye umuyorum biraz da etrafındaki insanlara bağlı karşına düzgün insanlar çıkarsa yaşadığın yerde güzel olur.........calıca merkeze 5-10 dakika uzaklıkta antalya yolunda canım ......inşlh tanışırız bir gün gelirsiniz.......bizmkiler net arkadaşlığına pek sıcak bakmıyor aslında karşına nasıl insan çıkcak diye birde tv de son günlerde çıkan haberlerden sonra ama benim bu topikte kanımın ısındığı diyeyim en kısa tabirle bir kaç kişi var biri sen öbürleride kendilerini tahmin eder herhalde........
canım alışmak için daha erken ama şükür bi şikayetimde yok şimdilik çok zor bi iş içinde eşya varken yerleri yaptırmak muğlada aynı şeyi bende yaşadım ben evi internetten resimlerini görerek tumuştum ne bileyim parkelerinin arasının otoban gibi açık olduğunu:roflol::roflol: görür görmez ev sahibini çağırıp konuştum ya yaptır yada ben hiç eşyalarımı açmadan çıkayım dedim oda kabul edip yaptırdı 1 haftada bitti ama evin içinde resmen inşaat oldu:jeyyar: dehşet bi rezillikdi yaşadığımız tahtaların hepsini söküp yerlere şap filan attılar dediğim gibi resmen inşaattı yani laminant parke döşenecek dimi sizede? bak arkadaşım eğer öyleyse bunlar parkeleri kesmek için elektrikli testere getiriyorlar eve dehşet toz çıkartıyor eşyalarını ondan korumaya bak bide sana söyleyeceğim şu dehşet elektrik harcayan bi makina bu sayaç numarasını okuyun iş bitikten sonra tekrar sayaç numarasını okuyup aradaki kilowat'ı ev sahibinden alırsınız yoksa faturandelikafadulden umarım yardımcı olur tecrübelerim şekercimstor perdeye gelince ulalılardanmı yaptırıyorsan eğer onlar yapıyorsa sorun çıkmaz işçilikleri güzel gerçekten umarım içine siner arkadaşım güle güle kullanırsın sanada geçmişler olsun bu aradaa.s.
günaydın kızlar.çokkk geçmiş olsun derinciğim.taş düşürmenin çok ağrılı olduğunu biliyorum inşallah kolay atlatırsın canım.benim temizlik bitmedi rkadaş gelecek bugün pazartesi devam edicem malum yarında pazar.
tuba mendosun arkasında canım benim ev.hep önünden geçiyosun çarşıya giderken.ben seni görüyorum dermişim.:jeyyar:
trambolin var sizin o tarafta.oraya yakınmı evin?ben kızı getiricem oraya birgün.buluşalım canım orda.
iyi pazarlarr kızlarrr!!opuyorumnanaktanarkadaşlar sizede günaydın derincim geçmiş olsun hepimizde bir hastalık gidiyor hayırlısı sağlam olan varmı aramızda bilmiyorum........okyanuscum tuba geçiyormu bilmem ama arada ben geçiyorum ayda yılda bir olsada halama giderken geçiyorum tam senin evin önünden canım......
günaydın kızlar.tamam tubacım ben de bakkala bakıcam geçersem ordan.gelince bağırırım.ya evde yoksann.:bbo:
güzel bir hafta diliyorum hepinize öpüyorum canlar sizi.
slm arkadaşlar iyi bir hafta diliyorum bende hepinize nasılsınız bakalım bugün.......
slm şekerlerrr nasılsınız ben malum bigün iyi bigün kötü 3-5 gündür annemlerdeydim yeni döndüm eve :enbuyukkk:
sen hastaneden döndünmüklava: çok kızdım sana haber ver dedim dimi eşim eşinden almış iyi haberini o söyledi iyi diye bende onun için dur bakalım bu hatundan ne zaman ses çıkacak diye oralı olmadım bravo yani sana klava:
şu anda haberler gösteriyor neler olduğunu tam olarakk boş beyinli,yapacak işi olmayan cehalettt temsili kişilerin yaptığı manyaklıklarr!!iyi akşamlar derinciğim.ne olaylar olmuş burdada haberimiz yok.manyaklıktan başka birşey değil bunlarınki.neyin kiniyse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?