Mula///48

günaydın arkaşlar nasılsınız?:çok üzgünüm:ben kötüyüm dişimi çektirdim geldim daha yeni geldim daha uyuşukluğu geçmedi geçince ne olcak bakalım ama biraz kanıyor....haftaya gidip bir tane daha çektircemsenağlama siz neler yapıyorsunuz?

günaydın zehracım çok geçmiş olsun
tubacım az önce doktordan geldim herşey çok iyi dedi 15 gün sonra tekrar gidicem bigün ayarlayında akşam tekrar gelin geçenlerde çok ayıp oldu valla tekrar bekliyorum a.s.

slm kızlar ne var ne yok zehracım geçmiş olsun hergün çekmektense kurtulmuşsun yarına bişeyciğin kalmaz inşallah.:teselli:
sevindim herşeyin yolunda olmasına yazgülüm. hastalığın ayıbımı olur rica ederim siz geldiğinizde ben hastalansam alıp doktora götürmiyceksiniz yanisengözlerimebaksanab
okyanuscum snden ne haber canım derin geldi yethiyeye havalandı bi şimdi evle uğraşıyordur garibimdelikafadulden
eşim bugün çalışıyo bizde oğluşla sıkıldık bi havalanalım dedik kahvemi içeyim bi salı pazarının altını üstüne getirelim diyoruz bakalım ne var ne yokmuş:))
görüşürüz kendinize cici bakınŞeniz

sağolun arkadaşalr okyanuscum yaş 26 da dişler gidik daha önce dişlerin kıymeti bilememişim tatlıları yemiş yemiş oturmuşum herhalde küçükken sonrada olan olmuş çürümeye başlayınca tedavi olsaydım belki yine kurtulurdu ama ağrımayınca önemsememişim sonunda olacağı bu

tubacım ayıp ediyosun şekercim götürmezmiyiz aşk olsun ama mutlaka bekliyorum bu hafta bak ben iyiyken gelin karışmam sonra :dance:

merhaba kızlarrrrr!!!opuyorumnanaktan
nasılsınız?
zehracığım geçmiş olsun canım!:teselli:
tuba nasıl da biliyosunn hafta sonu havalandım şimdi iş güç bugün de ütülerimi yapayım diyorumm!
az sonra da eşim gelecek arkadaşlarlaa işim bitmezz benimm!!!!kafamçokkarıştı

iyiyiz zehracım sen nasılsın?neler yapıyorsun?
derinciğim kolay gelsin canım.bende bugün kolukları yıkadım makinayla.iş hiç bitmiyo ya.

iyiyiz zehracım sen nasılsın?neler yapıyorsun?
derinciğim kolay gelsin canım.bende bugün kolukları yıkadım makinayla.iş hiç bitmiyo ya.

iyiyim canım bende sağol vakit geçirmeye çalışıyorum işte..biraz uyudum tv-pc işte aradada elişi yapıyorum kurdeleden mutfak takımı yapıyorum sipariş onu bitirmeye çalışıyorum işte böyle...bizimkilerde yıkanacak bakalım ne zaman olur bizim makina dükkanda anneme getir diyoa tamam diyor ama daha getirdiği yok çok olmuştu makinayı alalı hiç kullanmamıştık bakalım kullanabilirsek yıkayacağız

slm hamarat hatunlar:)) erken değilmi bayram temizliğine dahaCADIARZU neyse şekeler kolay gelsin eşim bugün evde olduğu için bizim gezme günümüzdü (sanki dün evde oturdumda:)))) geç geldik biz geldik peşimizden misafir geldi baya geç saate kadar oturunca buraya ancak yetişebildim derincim şimdi yorulda sonra rahat et içine sindiği gibi olsunda kahveni alıp oturdunmu bütün yorgunluğun çıkar inşallah gönlüne göre arkadaşım.
zehra resimlerini yüklesen el işlerininde marifetlerini görsek (belki banada şevk gelir):))
Okyanuscum mendosu gördüm dünkaydirigubbakcemile3 onun arkasında sarı bi dubleks var satılıkmı kiralıkmı trafik yoğundu giremedim sokağa fikrin varmı?
hadi ben öper kaçar grşrz.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.zehra makinayla yıkadım ama çıkmayan yerler oldu orlarıda elimle temizledim napayım.çocuk olunca eş gibi oluyor heryer.tubacım benim kayınvalidemler gelecek onun için bu temizlik canım.biraz titizdirler sağolsunlar.
o evde kiralık yada satılık yazmıyo canım.bi sormak lazım.

günaydın arkadaşlar..nasılsınız? .tubacım elişlerimi paslamıştım ama uzun zaman oldu eğer yapabilirsem sana o sayfaları yollayayım.....okyanuscum kayınvaldeler titiz olur tabi sen gelinsin acaba temizmi değilmi diye çaktırmadan incelerler......kolay gelsin canım sana derin sen nerlerdesin...........

merhabalarrrr!!opuyorumnanaktan
işlerim bitti yemek kaldı tek onu da hallederim biraz dinleneyim dedimm!!!:bbo:
sizler nerelerdesiniz???:sm_confused:

slm kızlar zehracım gördüm cicilerini yorumumu yaptım topiğine:) seni gidi becerikli hatun seniiii:) nefis şeyler yapmışsın bravo yani:hooray:
Aman iyi olsunlarda gelsinler okyanuscum kolay gelsin sanada canım.
Derin bittimi evin tadilatı geldimi perdelirin anlatsana anacım nasıl oldu:uhm:
bende bu gün ıvır zıvır ortalık balkonlar mutfak çamaşır filanla uğraştım fena gribim bide yarın okuldan çağırmışlar sabahçı öğlenci ayarlaması yapılacakmış sabahtan ona gidicez bakalım ne olcak hadi kaçtım kendinize cici bakına.s.

iyi gecelerr kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
tubacığım perdeler de gelmedi ustalar da :1no2:bekliyoruz bakalım olunca anlatmam mııı???
anlatacamm tabii!!kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun sana:teselli: ben de geçen hafta grip oldum ama hemen atlattım!!!
okul işleri var değil mi senin bir de kolay gelsin canım!!:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…