Mula///48

günaydın arkadaşlar nasılsınız
tubacım çok geçmiş olsun canım sanada sen güçlüsündür hemen atlatırsın çok öptüm seni a.s.

günaydın arkadşlar okyanuscum iyiyim canım sen nasılsın?ben bugün sersem gibiyim hiç uyumadım sabah 7 de uyudum şimdi kalktım ama hala uykum var normalde sahurdan sonra uyuyordum bugün ablam muglaya sınav için gitti onun gürültüsünden uyuyamadım...........

hayırlı cumalar kızlarr!opuyorumnanaktan
bende evdeyim iş başvurusu yapacamm bekliyorumm!!!
hayırlısı olsunn!!!:Saruboceq:

inşallah okyanuscuğumm yaa!!a.s
tubayla görüşmediniz mi daha siz??:sm_confused:
ben belki haftaya yine uğrayabilirim o taraflara!

slm kızlar diğer iller de daha çok faaliyet var bizde tık yok valla hep aynı kişiler görüşmüş hadi bakalım muğlalılar bi toplanıvesin gari bakalım ne olcek bir de marmaris lileri özele beklerim hadi gari

sağol zehracım iyiyim bende.ne sınavına gitti ablan?
hayırlısı olsun erincim inşallah istediğin işe girersin.

anım ablam açıköğretim sınavına gitti 2 yıllık önlisans mezunu maliye açıköğretimden onu 4 yıllık yapmaya çalışıyor ama zor son sınıv birkaç dersi kaldı artık..................derincim sen daha öncede iş başvurusu yapmıştın sanırım onların sonuçları ne oldu

slm hoşgeldiniz ...gelen bir iki defa gelip yazıp gidiyor bir daha görünmüyor...gelen herkese kapımız açık biz burdaki arkadaşlarla devamlı girenleriz

gürüşemedik tubayla malesef.sıcak hava ya dışarı çıkıyorum ama ihtiyaçtan.
nermine bizim topiğmizde gayet güzel.buluşamasakta.seviyeli bir ilişkimiz var değilmi kızlarrrrr.

haklısın okyanuscum seviyeli bir arkadaşlığımız var çok insan olup karışık olacağına böyle sakin sakin daha güzel bence.........tabiki geln herkeze açık burası......hem ben öyle buluşma yapıpta resimlerini yayınlamaya sıcak bakmıyorum tabi bu benim şahsi fikrim...

iyi akşamlarr kızlarrr!opuyorumnanaktan
nermin hoşgeldinn!!vereliniortak
evet burda birkaç kişi de olsak sağlam adımlarla ilerliyoruzzz!!!kaydirigubbakcemile5

slm hoşgeldiniz ...gelen bir iki defa gelip yazıp gidiyor bir daha görünmüyor...gelen herkese kapımız açık biz burdaki arkadaşlarla devamlı girenleriz

ben oo dedğinizden oluyom ...ben biliyorum kendimi.neyse yine ben nasılsınız..kızlar..iyi hafta sonları..

ben oo dedğinizden oluyom ...ben biliyorum kendimi.neyse yine ben nasılsınız..kızlar..iyi hafta sonları..

merhaba hoşgeldin iyiyim ben sen nasılsın görüşmeyeli kayboldun uzun zamandır yoktun a.sevet ...bir geliyonuz sonra kayboluyorsunuz..insan arada yazar ben burdayım iyyim diye ama yok öyle bir şey...sengözlerimebaksanab

slm kızlar hepinize teşekkür ederim dün okula gittik bi son dakka golü olmazsa oğluş öğlenci olucak bakalım hayırlısı olsun. Anacım benim bu koca bi gezenti oldu sormayın gitsin:roflol::roflol: (gerçi adamcağız gezmez kabahat gezer kabahat gariban ) akşama kadar dört döndürdü bizi asıl gezenti olan oğlanla ben isyan ettik artık eve gitmek istiyoruzzzzzzzzzzzzz diye :roflol::roflol: neyse eve geldik hem yorgunluk hemde gribim arttı erkenden yattım çok şükür sabah daha iyi uyandım ama. şükür sizlerdede bi yaramazlık yok derincim hayırlısı olsun senin başvurunda umarım dilediğin şekilde neticelenir. hadi öpeyim sizide gribi satayımkaydirigubbakcemile3 şimdilik hoşçakalına.s.

slm kızlar.hayırlı olsun tubacım oğlanın okul.sen bu sene dene bakalım memnun kalırsın inşallah.bizim kızda seneye o okula gidecek.ona göre yataşınıcaz ya o okulagidecek bakalım artık nasip.

hayırlı olsun tubacım senin oğlan anasınıfınamı gidecek....orda birtane çok iyi bir öğretmen vardı bu sene emekli oldu....bakalım eğer ana sınıfıysa bizim komşunun kızıda oraya gidecek büyük bir ihtimalle oda öğlenci.....benim 4 tane kuzen var o okulda .....müdürünüz nasıl çok alem demi geçen sene yeni geldi o eşiyle beraber bir gösteride görmüştük ailesinin davranışlarına bayağı gülmüştük.......neyse ben yine çok konuştum yalnız olunca ne yapcağımı bilemiyom.....

zehra şu diş hastanesini senden duyunca araştırım.boşu boşuna dişçilere birçok para dökmüşüm canım.orda para almıyorlarmış.her türlü diş de yapılıyormuş.tabii bir ağustosta bu uygulamaya geçilmiş.o yüzden pek kimse bilmiyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…