- 6 Şubat 2009
- 660
- 0
- 96
- 43
- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.301
günaydın kızlarrrr.tubacım dün sizin evin önünden geçtim.araba vardı 06 plaka sizin diye tahmin ettim bilemiyorum artık doğru tahminmi?
derincim bir ara benim eşimde balık tutuma sevdasına kapılmıştı.ayy çok sıkılıyordum bende.birde sabırsızdır.bir yere olta atar baktı balık tutamıyo başka yere gideriz.üç dört yere giderdik bir günde bende çıldırırdım.tam yayılıyosun.hadi toplan başka yer..siz tutubildinizmi?
günaydın kızlar nasılsınız
tubaaaaaaaaaaa nerelerdesin özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyi haftalar kızlarrr!!!opuyorumnanaktanslm kızlarrr evet okyanuscum doğru tespit:)) bizim araba niye uğramadınyazgülüm valla uğraşıp duruyoruz içeri dışarı misafir derken bi boş vakit ayarlayamıyoruz yaa şimdi birazdan yine çıkıcam öğretmen bugün belli olucaktı bi okula bakıcam yarında zehranın dediği diş hastanesine gidip bi bakayım iyi gibiyse orda halledeyim diye düşündük Ankarada yaptırırsam ve sonrasında bi sorun çıkarsa tekrar Ankaraya gitmek filan sorun olur iyiyse bakalım yarın ona göre ne yapılacaksa başlayalım diyoruz. Haftaya okulumuz açılıyor dahada yoğun zor günler geliyo napcazz bilmiyom valla-tatlicadiarzu-
bu arada günlerdir temizlik yapıyorum sözde kayınvalidemler bugün geliyo.hatta birazdan evde olurlar sabahtan koşuşturma ya başladım yeni oturdum.iş bitmiyo yaaaaa
okyanuss anacımm ne yaptınn kızz kırkladın eviii!!!CADIARZUslm kızlar.tuba ölüdenize gittik akşamüstü o zaman baktım canım.aman okul koşuşturmaları başladı demek.Allah kolaylık versin.
derincim benim koca bi vazgeçiyo bi hevesleniyo.öyle araştırma falan yapmıyo Allaha şükür.zıpkınlada dalıyo ama henüz hiç yiyebileceğimiz cinsten bi balık vuramadı.duymasın.kaydirigubbakcemile3.
merhabaaa kızlarrrr!!opuyorumnanaktangünaydınn arkadaşlar nasılsınız?okyanuscum gözün aydın kaynanan geldimiştir herhalde...kolay gelsin sana tuba, derin sizleer ne yapıyorsunuz...ben çarşıdan geldim hem pazara uğradık amcamın oğluna okul ihtiyacı alıverdik..hemde yine dişimi çektirdim ah ah genç yaşta dişsiz kalcam herhalde....bunu çok zor çekti doktor onun içinde çok kanıyor kaç saat oldu dahada arttı kanama inşlh geçer hemen
merhaba hoşgeldin iyiyim ben sen nasılsın görüşmeyeli kayboldun uzun zamandır yoktun a.sevet ...bir geliyonuz sonra kayboluyorsunuz..insan arada yazar ben burdayım iyyim diye ama yok öyle bir şey...sengözlerimebaksanab
slm.geldi derinciğim.geziyoruz evde oturduğumuz yok.haftayada marmarise gidicez.askeri kampa.gezicez inşallah.kızım çok mutlu.yalnız sıkılıyorduk.iyi oldu.
selaammmmmlarrr!!!opuyorumnanaktangünaydınnn arkadaşlatr nasılsınız?dünden beri kimseler uğramamış...neler yapıyorsunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?