Mula///48

selam kızlar.evet derin çocuklara gezme olsun.doyamıyolar.ayrıca hep benim peşimdeydi birkaçgündür rahatım.perdelerin takılınca fotolarını koy merak ettim.
zehra bende iyiyim.sen nasılsın?nasıl oldu çekilen dişinin yeri.çok zor diş çektirmek ya.

:sağolun arkadaşlar ben biraz önceye kadar iyyiydim şimdi çok canm sıkıldı...birisine iş yapıyorum dedimya masa örtüsünü kesiyordum elimde tam ölçü yoktu kız dedi köşem mutfak masasından 2 karış aşağı saarksın dedi bende ölçerken tek tarafını ölçmüşüm haliyle yanlış oldu yani 1 karı sallanmış oldu sabah kenarı yapıp gelmiştim...kızı aradım şimdi öyle olsunmu kumaşın devamını bulmak zor diye pek gönlü olmadı devamını bulamassan öyle olsun falan dedi cnm çok sıkılıdı...ipimde bitti mecbur yarın çarşıya gitcem kumaş bakmaya......:çok üzgünüm:....dişime gelince okyanuscum bu sefer doktor çok zor çekti dişimi beni bayağı zorladı onun için ağrı yapıyor ve ilk gün aşırı kanadı ama yine de allahıma şükür iyiyim....sanada iyi gezmeler...derincim zaten bütün esnaf işini zamanında yapmıyor hep bir geçikme oluyor sanada kolay gelsin cnm:teytey:

zehracığımm olur arada öyle aksilikler canını sıkma!:teselli:
okyanus resim eklemeyi bilmiyorum denerim canım!!

mrb arkadaşlar nasılsınz?hayırlı cumalar....nerlerdesiniz...bgn neşem yerinde aradığım kumaşın aynısı buldum çok düşük bir olasılıktı bulmam ama allaha şükürler olsunki buldum...sonra çook sevdiğim bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim daha 2aylık evliydi ama hemen olmuş.....bu arada gitmişken ayağımın röntgeninide çektirdim bayramda ancamlar gelcek onlarla doktora yollayacağım..inşlh bnm için herşeyin hayırlısı olur........

slm arkadaşlar benim pc'nin canı sıkılmış gezmek istemiş kaç gündür çarşıya gidip geliyodu anacım ben geziyorum bu kadar masraf etmiyorum zilli 2 gün gezdi geldi dünya masraf çıkardıkaydirigubbakcemile3
Okyanuscum gözün aydın canım bu bayram sana geliyor ne güzel sevdiklerin yanındaZehracım salı günü gitmişsin herhalde dişe bende salı günü ordaydımkaydirigubbakcemile3 karşılatıkmıki bacımkaydirigubbakcemile3 geçmişer olsun sanada banada dolgu yaptı ama iyi dolduramadı sanırım tatlı ve soğukta sızlama yapıyor tekrar gitmem gerekicek:jeyyar: Derincim sende iyisin inşallah ustaların işleri bittikten sonraki temizliği değilde bu ustaları beklemek öldürüyor adamı neyse geç olsunda güç olmasın canımcım.

evet cnm salı günü sabah erkenden gittim sen hangi doktora gittin....bilmem belki yanyana oturduk ama birbirimiz tanımadığımız için...benim diş daha geçmedi çok zor çekmişti doktor...

günaydın arkadaşlar mutlu,sağlıklı bir hafta sonu diliyorum hepinize...bugün çok yağış var gibi görünüyor gök gürültülü ondan pc yi fazla açmayı düşünmüyoz bozulmasın diye.......sizin nasıl yağmurla aranız...

slm kızlar.tuba kaybolmuştun yine ortalardan.tel nonu gönderecektin msn den yollamamışsın.
diş hastanesinden memnunmusunuz kızlar?temizlik ilgi falan nasıl?pazartesi eşimle gidicez bizde.

slm okyanus hastane iyiye benziyor temiz görünüyor tabi herkezin bakış açısı farklı....ama dene derim ben doktorlara okadar para verinceye kadar demi yani orası daha iyi.........

günaydınnnlarrr iyi pazarlar kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
bugün hastayım üşütmüşüm sanırımmm!!:bbo:
ben de yarın muğlaya doktora gideceğimmm!!
dermatolog gelmiş kampüse saçlarım dökülüyo ya benimm bi gidemm bakamm bu sefer ne diyeceklerrr!!
tuğba zehra size de geçmiş olsun!
okyanus sen nasılsın??
tuba vallaaa ustalar yok meydanda!!!!
perdeler geldi tekrar gitti boncuklarını unutmuşlarrr!!!:a015:

günaydın çok geçmiş olsun derinciğim.havalar biraz farklılaşınca bünyede sapıtıyo.benim kız da gece biraz ateşlendi.ama Allah şükür şimdi birşey yok.
zehracım haklısın dışarda o kadar para verene kadar hastane daha iyi.
bu arada benim fındığın bugün doğum günü teyzeleri.küçük etaplı bi kutlama yapıcaz.öpüyorum hepinizi.

teşekkürler okyanuscuğum size de geçmiş olsun!opuyorumnanaktan
nice yıllara Allahım uzun ve güzel bir ömür nasip etsin!:1hug:

canım uzun, sağlıklı, mutlu, başarılı ve ailesiyle bir ömür diliyorum fındığaŞeniz ben telefonumu yazmıştım ama CADIARZU neyse bi daha yazarım.
derincim sanada geçmiş olsun canım
zehra ben akşama doğru gitmiştim Hülya hanımdı doktorumdu ama dolgumdan memnun kalmadım gerçi hala dolgum varmı bilmiyorum ama düştü sanırım çok sızlıyor. Bu arada doktor çarşamba perşembe günleri daha sakin oluyor o günleri tercih et demişti geleceğin zaman. Oğluşda okula başlıycak nasıl yapcam bilmem ama çarşamba benimde gitmem lazım.

tubacığımm sen niye muğlada gitmedin ki dişe?:sm_confused:
orda da diş hastanesi açılmış!
ben de şu saçıma baktırayım diş için de randevu alacağım!:a015:
Allahım bu aralar doktorluk işimiz ne çokk??
ayy tubaa ben de sana mesaj atacaktım tel.den hep araya bişeyler girdi!
dur atam şinci!!a.s

canım ben muğlada gittim ama izmire sevk edelim dediler bide çok kalabalıktı orası yaa izmire sevk etse ne olcak muayene ol gel gibi değilki diş bu zırt bırt nası gidip gelcem dimi:)

canım ben muğlada gittim ama izmire sevk edelim dediler bide çok kalabalıktı orası yaa izmire sevk etse ne olcak muayene ol gel gibi değilki diş bu zırt bırt nası gidip gelcem dimi:)

hadi yaaaa!!:1shok:
bizim hoca gitmişş çok memnun kalmış da o yüzden dedim!
izmire niye sevk ediyo kii anlamadımm şinciii!!!fisfisfis
diş hastanesi değil mii orası da???

evet diş hastanesi ama yeterli ekipmanları yokmuş orda:1no2:hatta ben eczacım tavsiye etmişti orayı onun adıyla gitmiştim doktorun ismini tam anımsamıyorum şimdi öyle olmuştu yani

haydaaaa buyur burdan yakk şimdii!akannehir
yani şu muğlada seneledrr bu sorun var halledilemedii pesss!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…