- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.341
stress yapmaaa didiiii!!!:a015:slm kızlar.ee derin ne dedi doktor?
tuba nasıldı okul inşallah sorun yaşamamışsınızdır
merhaba arkadaşlar nasılsınız?birkaçgündür uğrayan yok herhalde....bende biraz temizlik yapayım dedim dün birkaç halı yıkadım kendime güvenerek gece ayaklarımın ağrısından yatamadım şimdide zor basıyorum üstüne iş yapmayıpta sonra birden üstüne olunca fena oldu.............arkadaşlar biraz erken ama hepinizin bayramını kutluyorum :1hug:ellerinizden öperim :dance: nede olsa benden büyüksünüz hepiniz birkaç yaşta olsa demi tanışıyor olsaydık harçlık almayada gelirdim yanınıza ama neyse başka bayrama....biz köyde geçirecez bayramı yarın akşam gitcez bayramın 3. günü gelcez sanırım geri izmirden,antalyadan amcamlar halamlar gelcek gezmeye......tekrar bayramınız mübarek olsun öpüyorum hepinizi....
nerdesinizzzzzzz hatunlarrrrrrrrrr herkez harıl harıl iş yapıyor herhalde:hulya: bende bugün okuldan gedlikten sonra biraz çamaşır ve mutfakla uğraştım yarın yine tam gün koşuşturma ne kadar olursa artık cumartesi de ben girişicem artık herkezlere mutlu bayramlar diliyorumkaydirigubbakcemile3 öpüyorumma.s.
günaydın kızlarrr!opuyorumnanaktangünaydın kızlar.çok kötüyüm dünden beri.dün kızımı parka götürmüştüm.sular kesikti ben gideerken çeşme açık kalmış.bir geldim eve ev göl.bir saatte zor boşalttık.bütün halılar ıslak.kendi eşyalarıma üzülmüyorum.kurur hallolur.aşağıdakiler yok uzun zamandır geldiklerinde nolucak bilmem artık.inşallah etkilenmemiştir onların tavan.içim içimi yiyiyo.çok huysuz insanlar insanlık hali demezler eminim.dua edin kızlar inşallah geçmemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?