Mula///48

hadi canım ben şimdi kaçar şu evi süpüreyim malum yarın okul başlıyor dua edin zor bi gün olucak öptüm sizi

kolay gelsin tubacığımm!opuyorumnanaktan
ben de çamaşırlarımı asayım yıkandı!
hadi öptüm çokkkk!!!

slm kızlar.çok teşekürler güzel dilekleriniz için.yaşımız kaç daha ne çabuk döküldük kızlar ya.hepimiz günlerdir doktor kapısı aşındırıyoruz.neyse Allah beterinden saklasın.tuba kaydettim şimdi telini.umarım oğluşun için kolay ve güzel geçer ilk gün.okul hayatı hep başarılı olur inşallah.öpüyorum hepinizi görüşürüz.

günaydınnnn arkadaşlar nasılsınız?okyanuscum bir gün geçikmeli oldu ama şimdi gördüm...kızının doğum günü kutlu olsun rabbim ona sağlıklı,mutlu,uzun bir ömür varsin inşlh...nice senelere...tubacım oğluşunun okuluda hayırlı olsun ünüversite gittiği günleri gör inşl.....derincim sanada geçmiş olsun cnm........tuba bu arada diş hastanesinde en iyi 2 doktoru...bayram söğüt-volkan duran diyorlar ben orda çalışan birinden duydum birde onları dene bakalım...

iyi akşamlar arkadaşlarrr!!opuyorumnanaktan
muğlaya gittik geldik yorulmuşummm çokkkkk!!!kafamçokkarıştı
tubacığımmm nasıldı okulun ilk günü???:sm_confused:

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ettim sağolun oğluşum için ilk gün süperdi ama benim için biraz duygusal geçtisenağlama bi süre veliler olarak bizde sınıfta yanlarındaydık sonra öğretmen bizi dışarı çıkardı çocuklar içerde ve kapıyı kapattılar senağlama o kadar fena oldumki ALLAH kimseyi evladından ayırmasın ayrı olanlarada sabır versin o kapının kapanışını herhalde hiç unutmıycamsenağlama yazarken bile kötü oldum yaaaamafoldumben. Öğretmenimizle konuştum ilk intibanız nedir diye maşallah süper bi çocuk dedi inşallah sonuna kadar öyle gider.
Zehracım bende melih bey diye duydum ama dişe ilk müdehaleyi hülya hanım yaptığı için artık o dişin onda sonuçlanması gerekiyor yani onun başladığı işi başkasına bitirtemiyosun. Dayanamadım dün öğleden sonra gittim film filan çekti dolgu duruyor niye bukadar hassasiyet veriyor köküde sağlam anlamadım çarşamba günü gel dolguyu söküp tekrar yapalım dedi:1shok: bu dişi halletsin bundan sonrakiler için melihe gidicem bakalım.
derincim bende derdim onları bacım hemide 10 sene okumadan:roflol::roflol:hatta bu doktorların benden öğreneceği çok şey var arkadaşım:roflol: dip boyan geldiyse yaptır, 2 cm kadar kestir, saç kremi kullanıyorsan kesinlikle diplere değdirmemeye çalış ve bir süreliğine şampuanını ve saç kremini değiştir, ayrıca mevsim geçişlerinde normalden fazla dökülmeleri normal ( normali zaten günde 100 tel, sağlıklı saçlar bile günde 100 tel dökülür zaten)DıPLOMAA ıSTıYORUMMMMMMM:roflol::roflol:

merhaba arkadaşlar nasılsınız?birkaçgündür uğrayan yok herhalde....bende biraz temizlik yapayım dedim dün birkaç halı yıkadım kendime güvenerek gece ayaklarımın ağrısından yatamadım şimdide zor basıyorum üstüne iş yapmayıpta sonra birden üstüne olunca fena oldu.............arkadaşlar biraz erken ama hepinizin bayramını kutluyorum :1hug:ellerinizden öperim :dance: nede olsa benden büyüksünüz hepiniz birkaç yaşta olsa demi tanışıyor olsaydık harçlık almayada gelirdim yanınıza ama neyse başka bayrama....biz köyde geçirecez bayramı yarın akşam gitcez bayramın 3. günü gelcez sanırım geri izmirden,antalyadan amcamlar halamlar gelcek gezmeye......tekrar bayramınız mübarek olsun öpüyorum hepinizi....

geçmiş olsun zehracım keşke zorlamasaydın ama insan duramıyor dimiyerimseniben Sağol canım bende senin ve ailenin bayramını kutluyorum daha nice güzel bayramlar diliyorum. yok sana harçlık filan sen bana yaşlımı dedin bakıyımmmmklava: şaka bi tarafa bende seni öpüyorum canım misafirlere dalıp dahada fazla zorlama dizini emia.s.

nerdesinizzzzzzz hatunlarrrrrrrrrr herkez harıl harıl iş yapıyor herhalde:hulya: bende bugün okuldan gedlikten sonra biraz çamaşır ve mutfakla uğraştım yarın yine tam gün koşuşturma ne kadar olursa artık cumartesi de ben girişicem artık herkezlere mutlu bayramlar diliyorumkaydirigubbakcemile3 öpüyorumma.s.

slm bayanlarrr nasılsınızz ben allaha şükür önceki günlere göre çok iyiyim
ohhh ne güzel herkes temizliğini yapmış darısı başıma inşallah böyle giderse biraz zor da artık bayramdan sonra yaptırcam koltuklarımda sorun çıktı geriye gitcek o da 1 aydan önce gelmez dediler bende sallıyorum temizliği:çok üzgünüm:
tubacım mertcan okula başladı tabii hayırlı olsun canım inşallah üniversiteye gittiği günleride görürüz sen beni ziyarete niye gelmiyon bakim klava:ben hasta yaşlı hamile bi bayanım :sm_cool:

slm kızlar.bayramınız kutlu olsun.nice bayramlara sevdiklerinizle inşallah.geç kaldım bayram msjı yazmaya.tatilimiz biitti bizim bugün döndük.herkes nerelerde?

slm arkadaşlar nasılsınız?nasıl geçiyor bayram bugün son gün buda geldi geçti demi....biz daha dün gece geldik eve çok yoğun bir bayram geçirdim gelen giden gümbür cemat şimdide vardı amcamları uğrattık izmire babamın yiğenleri gelecekmiş onları bekliyoruz....ama ben ayağımın üzerine basamaz duruma geldim gece yatamadım hiç....sizi nasıl geçiyor

slm zehracım ben iyiyim.bitirdik geldik bizde tatili.yine aynı yaşama döndük canım.sen niye o kadar zorladın ayağını.bile bile niye yükleniyorsun?dikkat etsene.

günaydın kızlar.çok kötüyüm dünden beri.dün kızımı parka götürmüştüm.sular kesikti ben gideerken çeşme açık kalmış.bir geldim eve ev göl.bir saatte zor boşalttık.bütün halılar ıslak.kendi eşyalarıma üzülmüyorum.kurur hallolur.aşağıdakiler yok uzun zamandır geldiklerinde nolucak bilmem artık.inşallah etkilenmemiştir onların tavan.içim içimi yiyiyo.çok huysuz insanlar insanlık hali demezler eminim.dua edin kızlar inşallah geçmemiştir.

günaydın kızlarrr!opuyorumnanaktan
okyanuscuğum geçmiş olsun canım ya!:teselli:
alt kattakilere ulkaşabileceğin telefon falan yok mu?
inşallah bişey olmamıştır!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…