Mula///48

slm arkadaşlar nasılsınız?ben çok fazla giremiyorum yoğunuz bayağı artık haftaya rahat girerim inşlh............okyanuscum geçmiş olsun cnm yaa çok üzüldüm allah sana kolaylık versin...inşlh alttakilerde anlayış gösterirler göstermeleride lazım bence....sen kendini üzme boşver herşey olacağına varır....

günaydın kızlar.derin hoşgeldin nerelerdeydin?telefon varda canım evsahibi aramayalım dedi.gelince görsünler.apartmandakilerde öyle diyo.gelince bakıcaz artık.varsa birşey damlarlar zaten hemen benim kapıya.çok huysuz insanlar ya bi görseniz.bu evi tuttuğumuza bin pişmanız yani.kattakilere diyorum en yakın zamanda kaçıcam diye bakalım nasip.

slm kızlar geçmiş olsun okyanuscum bişi olmamıştır yaa en azından öyle düşünmeye çalış. Eğer bişi olmadıysa şimdi boşuna üzülmüş olacaksın olduysada olan olmuş yapıcak bişey yok eziyet etme kendine biz baya yoğunuz okuldu evdi dışarı işleriydi pek girme fırsatı bulamıyorum. Ülkercim yaşlı hatunun bayramda ablası gitsin elini öpsün diye düşünmüştümlmaz: ama kısmet olmadı görüşürüz canımcım.a.s

günaydın kızlar.tubacım tekrar hayırlı olsun oğlunun okul hayatı.inşallah çok başarılı olur.doğru diyorsun canım şimdi rahatladım artık takmıyorum kafama.birşey derlersede gerekeni söylerim artık napayım.ben istermiydim evim su dolsun eşyalar içinde yüzsün.olayın sıcaklığıyla çok sitres yapmıştım ama şimdi iyiyim.

iyi geceler kızlarrrr!!opuyorumnanaktan
herkes çok yoğunn bu ara sanırım!
benim de misafirim çok oldu bu ara!
yoruluyorum!
bugün denizdeydik inliceye gittik balık tuttuk yüzdükk geldikkk!!!!

mrb kızlarrrrrr
ben bayramdan bu yana anca evimin yolunu bulabildim kızkardeşim geldi alanyadan sürekli annemlerdeydik bayramdan sonra diğer kızkardeşim taşındı sürekli onun yanındaydım anlayacağınız yoğun bi haftaydı

slm arkadaşlar bi kpşuşturmadır gidiyor işte tam düzeni oturttuk derken şimdi de oğluşum üşütmüş ishal bi tarafdan 2 gündür okulada göndermiyorum bakalım yarınki durumuna göre düzelme olmazsa hastaneye gidicez artık. görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın.

çookkk geçmiş olsun tubacığımmm!!:teselli:
inşallahh çabucak iyileşirrr!
zor oluyoo ya biz de geçenlerde atlattık ishailii!

günaydın ....çok geçmiş olsun tubacım.iinşallah tez zamanda iyi olsun yavrunnn.sen bi rahatlada bri buluşma düzenleyelim artıkkk.

slm arkadaşlar nasılsınız?tubacım geçmiş olsun şu sıra hastalık salgın herlezde bizde ailecek ayakta geçirenlerdeniz......neler yapıyorsunuz görmeyeli....

günaydın arkadaşlar?cumanız mübarek olsun.....nasılsınız?benim canım sıkkın biraz benim şu avatardaki kız varya onun abisi dün köyde zehirli mantar yemiş hemde çiğ...gece acile kaldırdık şimdi hastanede 72 saat gözetim altında kalcakçış sanırım salıya kadar burda demş doktor......

hayırlı cumalarr kızlarrrr!!!!opuyorumnanaktan
zehracığımm çokkk geçmiş olsun canım:teselli: nerden bulmuşş mantarı da yemişş yaa???
tubacığımm senin oğlan nasıl oldu??
okyanuss sen nasılsınn canım??
ses çıkmıyoo kimseden!!!:sm_confused:

hayırlı cumalarrr.telefon hattımız yoktu yeni düzeltildi.şükür.zehracım çok geçmiş olsun ya.kaç yaşında?neden böyle bişey yapmış.çok üzüldüm.iyi haberlerini bekliyoruz canım.
tuubacım oğlun nasıl oldu?salgın varmış.eşimin iş yerinde üç kişide hasta.serum yemiş bi tanesi.aman dikkat edelim kızlar.
derincim ben iyiyim.sen nasılsın?

sağolun arkadaşlar okyanuscum 9 yaşında çocuk ama çok yaramaz yazın bizde kalmıştı biraz uslandı demiştik ama yine aynı oldu....annesi o kadar uyarmış bak oğlum bunları yame diye allahtan çok yememiş bir lokma yedim dermiş.........kız bizm yanımızdaydı allahtan oda olsa kesin onada yedirirdi...........çok çıkarmış babamgıl almaya gitmişlerdi onlar varıncaya kadar eve doktor çıkarmasa kesin ölürdü demiş en tehlikeli zehirleme mantar zehirlemesiymiş........allaha şükür şimdi iyi ama 72 saatin dolmasını bekliyoruz ama sıkıldım diye durmak istemiyormuş bakalım ne olacak........

iyi gecelerr kızlarr!!opuyorumnanaktan
okyanuscuğumm iyiyimm iştee nee olsun???a.s
uğraşıyorumm evde!!kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…