- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.381
tubacığımm nihayett iyi olmuş canım yaaa!!!slm arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum sağolun kaç gündür perişan olduk çok şükür bugün iyi sizler nasılsınız. Zehracım sizede çok geçmiş olsun canım.
selam arkadaşlar. ben Muğlalı değilim ama nişanlım Fethiyedde görev yapıyor. seneye bende orada olacağım..
bennn gelldimmmmm!!!!!
herkeslerr nasıll bakalımm!!
benimm bu aralarr sinirimm tepemde de ondannn uğramayıı unuttumm sanırsamm!!:a015:
yazgülümm buluşalımm da nerde nasıll???
en güzelii fethiyeeyee gwlincee ben haber verecemmm herkesee belediyenin çay bahçesinde toplaşırızz!![/QU
biz iyiyiz derincimde hayırdır senin neyin var....moralini bozma boşver :teselli:
buluşma işi güzel olur çok isterimde bizimkilerde nasıl söyler izin alırım bilmiyorum...ama sizlerle tanışmayı çok isterim.....bu arada bende ingilizce kursuna kayıt oldum...haftada 3 gün ticaret odasının üyeleri için düzenlediği bir kur amerikan kültür derneğinde verilecek......evde sıkılmamak için yeni insanlar tanımak için inşlh karşıma hayırlı insanlar çıkar............okyanusssssss nerdesin bugün hiç uğramadın:teytey:
bennn gelldimmmmm!!!!!
herkeslerr nasıll bakalımm!!
benimm bu aralarr sinirimm tepemde de ondannn uğramayıı unuttumm sanırsamm!!:a015:
yazgülümm buluşalımm da nerde nasıll???
en güzelii fethiyeeyee gwlincee ben haber verecemmm herkesee belediyenin çay bahçesinde toplaşırızz!![/QU
biz iyiyiz derincimde hayırdır senin neyin var....moralini bozma boşver :teselli:
buluşma işi güzel olur çok isterimde bizimkilerde nasıl söyler izin alırım bilmiyorum...ama sizlerle tanışmayı çok isterim.....bu arada bende ingilizce kursuna kayıt oldum...haftada 3 gün ticaret odasının üyeleri için düzenlediği bir kur amerikan kültür derneğinde verilecek......evde sıkılmamak için yeni insanlar tanımak için inşlh karşıma hayırlı insanlar çıkar............okyanusssssss nerdesin bugün hiç uğramadın:teytey:
günaydın kızlarrr!!!opuyorumnanaktangünaydın kızlar...geldim zehracım buralardayım ama yazan olmayınca bakıp çıkıyorum canım.derinciğim hayırdı neyin var?takma kafana diyeceğim ama olmuyor biliyorum.Allah kolaylık versin canım.
ben eşime kızıyorum bu aralarr gelip geçiyoo işte!:mymeka:
Allahh yardımcımız olsunn evlilikk zor zanaattt!!
zehracığımm fethiyede güzel faaliyetler oluyoooa.s valla çok iyi bu kurs ne zaman??
sizler nasılsınızz?herşey yolunda mıı??:sm_confused:
iyii olurrr vallaaa!!!a.sben iyiyim derinciğim.uğraşıp gidiyoruz işte.bende kızımı jimlastiğe yazdırmak istiyorum.uğraş olsun banada getirip götürürüm bakalım artık.zehra nerde kursun şekerim?
ben iyiyim derinciğim.uğraşıp gidiyoruz işte.bende kızımı jimlastiğe yazdırmak istiyorum.uğraş olsun banada getirip götürürüm bakalım artık.zehra nerde kursun şekerim?
yürüyünn iyii olurr!günaydınnnnn gerçi öğle oldu ama ben yeni kalktım.....yürüyüşe başladık sabah 7 de kalkıp 1saat yürüyoruz...akşamda 1 saat yürüyoruz bakalım nekadar devam edecek......derincim kurs ayın 19 da başlayacak....geçensene bedavaymış bu sene onlarında gözü açılmış paralı yapmışlar.....okyanusa çok yakın olcak kurs yerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?