Mula///48

slm arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum sağolun kaç gündür perişan olduk çok şükür bugün iyi sizler nasılsınız. Zehracım sizede çok geçmiş olsun canım.

slm arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum sağolun kaç gündür perişan olduk çok şükür bugün iyi sizler nasılsınız. Zehracım sizede çok geçmiş olsun canım.
tubacığımm nihayett iyi olmuş canım yaaa!!!
zor oluyoo çocuğun hasta olmasıı içimizz gidiyooo vallaa!!

slm arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorum.............nasılsınız?hafta sonunuz nasıl geçti......ben üzgünüm miray(kuzenim yani) gitti 15 gündür bizdeydi çok alışmışız birbirimize oda zor gitti ben yine gelcem diyerek....birde tv izliyorumda kayıp çocuklar gün gittikçe artıyor nasıl güvensiz bir ülke oldu şu türkiye artık çocuklar rahat rahat evinin önüne çıkıp oynayamıyorlar bile bizim çocukluğumuzdaki gibi.......inşlh hepisi sağ sağlim bulunur.....

selam arkadaşlar. ben Muğlalı değilim ama nişanlım Fethiyedde görev yapıyor. seneye bende orada olacağım..

slm arkadaşlar nasılsınız?artık kimseler uğramıyor buraya niye sıkıldınızmı burdan arada bir slm bari yazın

slm kızlar nasılsınız
ayy ewet yaa burası çok sakin kimseler uğramıyor arkadaşlar bi buluşup tanışalım belki topiğimiz biraz daha canlanır zemuszemus

bennn gelldimmmmm!!!!!
herkeslerr nasıll bakalımm!!
benimm bu aralarr sinirimm tepemde de ondannn uğramayıı unuttumm sanırsamm!!:a015:
yazgülümm buluşalımm da nerde nasıll???
en güzelii fethiyeeyee gwlincee ben haber verecemmm herkesee belediyenin çay bahçesinde toplaşırızz!!

günaydın kızlar...geldim zehracım buralardayım ama yazan olmayınca bakıp çıkıyorum canım.derinciğim hayırdı neyin var?takma kafana diyeceğim ama olmuyor biliyorum.Allah kolaylık versin canım.

günaydınnnnn gerçi öğle oldu ama ben yeni kalktım.....yürüyüşe başladık sabah 7 de kalkıp 1saat yürüyoruz...akşamda 1 saat yürüyoruz bakalım nekadar devam edecek......derincim kurs ayın 19 da başlayacak....geçensene bedavaymış bu sene onlarında gözü açılmış paralı yapmışlar.....okyanusa çok yakın olcak kurs yerim....

ben iyiyim derinciğim.uğraşıp gidiyoruz işte.bende kızımı jimlastiğe yazdırmak istiyorum.uğraş olsun banada getirip götürürüm bakalım artık.zehra nerde kursun şekerim?

ben iyiyim derinciğim.uğraşıp gidiyoruz işte.bende kızımı jimlastiğe yazdırmak istiyorum.uğraş olsun banada getirip götürürüm bakalım artık.zehra nerde kursun şekerim?
iyii olurrr vallaaa!!!a.s
benimkinin yaşıı küçükkk spor içinn bale için bilee tutmuyoo!!:1no2:

muğla makasında final dersanesinin hemen yanında canım....ne güzel çocukları ufak yaşta birşeyler yapmaya alıştırmak lazım onun içinde güzel olur.....

yürüyünn iyii olurr!
ben de stadda fırsat buldukça koşuyorumm!
eşimde hafta sonları kpss için ders vermeye gelebilir fethiyeye daha kesin değill ama!!!!a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…