- 6 Şubat 2009
- 660
- 0
- 96
- 43
- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.401
günaydınn arkadaşlar nasılsınız?derinnnn nerdesin neler yapıyorsun?
günaydın kızlarrr!opuyorumnanaktanslm kızlar.derincim maşallah koşuyosun ha?ne güzell.gel canım sen arasıra fethiyeye burda kimseden hayır yok sen bari gelde bi buluşma düzenleyelim.zehracım zaman la alışırsın zaten birden kendimni bu kadar yorma.
evet zehracığım hafta sonu olacak olursa1gelsin gelsin sende gelirsin ama hafta sonu olcak demi...yaaa ben yine kötüyüm hiç iyi olduğun yok diyeceksiniz ama gerçekten bende anlamıyorum kendimi hiç iyi olduğum yok......2 gündür ayağım ağrıyordu hafif kalçadan itibaren dün akşam yürüyüşe gittim ilk defa rahat yürüdüm yorulmadan akşam iyiydim babam geldi arabadan poşet almaya indim oda alttaki evi tamir etmek için kum getirmiş el arabasında onu indirdik yere biraz kum döküldü ona kenara çekeyim dedim...babam dursun dedi olmaz dedim ben kenara çekerim dedim küreğidde aldım tam eğildim birşey belimden cız dedi vekaldım öyle yukarı zor çıktım ve şuan zor yazıyorum oturamıyorum tutuldum......yatıyorum devamlı ilaç sürüyorum...ah ah .benim bu halim ne olcak
valla bende iyiyim yazgülüm ne yaparsan yap şenlenmiyor burası tam geldiler diyorum sonra yine kayboluyorlar....bu arada bebişinin cinsiyeti belli oldumu merak ettim
okyanuss fethiye nasıll??günaydın kızlar.inşallah anlaşır eşin canım bekliyoruz.zehracım çok geçmiş olsun.
günaydınnnnnnn kızlar.....
günayydınn kızlarrr!opuyorumnanaktansağolun arkadaşlar iyiyim birazz allaha şükür korse giydim dün onun sayesinde çok acı hissetmiyorum...derincim hava burda sabah çok yağdı saat 6 da şimşekler çaktı şimdide sağnak yağmur yağcakmış gibi hava bulutlu.....yağsa hava güzel olur ben kışı seviyorumda ama fırtınadan çok korkuyorum...inşlh çok olmaz bu kış....
burdan bi komşunun çocuğu uşağa gitti fen lisesinee demekk soğukk oluyooo!!benneyaptımkigünaydın kızlarrrr.nasılısınız?bende çok severdim kışı ama burda hava günlerce kapalı oluyo.uşakta bi kar yağar sonra hep güneş ama çok soğuk tabiii.neyse fazla geyik yapmayayım öpüyorum siziii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?