Mula///48

günaydınnnn arkadaşlar nasılsınız?güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...derincim ne güzel eşinle sende gelirsin arada buralara......ben yürüyüşün sabah olan kısmını iptal ettim çünkü rahatsız oldum....yürüyüp gelince midem çok bulanıyor ve gastrit oluşuyor midemden ilaç kullanıyordum sanırım onun yan etkisi benim rahat yürümemi engelliyor.....

slm arkadaşlar nasılsınız?yine benden sonra giren olmamış sanırım ben yine kendi kendime konuşayım bari.....bu arada elişi bölümünde işlerimi paylaştım sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum

slm zehracım ben allaha şükür iyiyim sen nasılsın valla yaa burası çok sessiz sakin azcık burayı şenlendirelim zemuszemus

valla bende iyiyim yazgülüm ne yaparsan yap şenlenmiyor burası tam geldiler diyorum sonra yine kayboluyorlar....bu arada bebişinin cinsiyeti belli oldumu merak ettim

slm kızlar.derincim maşallah koşuyosun ha?ne güzell.gel canım sen arasıra fethiyeye burda kimseden hayır yok sen bari gelde bi buluşma düzenleyelim.zehracım zaman la alışırsın zaten birden kendimni bu kadar yorma.

günaydınn arkadaşlar nasılsınız?derinnnn nerdesin neler yapıyorsun?

günaydın kızlarrr!opuyorumnanaktan
burdayımm zehracığımm kızla uğraşıpdurummm!!gamyoncuiremsu
valla eşim görüşecekti hocayla bakalımm anlaşırlarsa gelcekmiş derse!!a.s
ben de gezmeyye gelirimm ohhh nee güzell!!kaydirigubbakcemile2
okyanuscuğumm koşuyorumm hihoyyytvalla fırsat buldukça süper oluyoo rahatlatıyoo beni!

gelsin gelsin sende gelirsin ama hafta sonu olcak demi...yaaa ben yine kötüyüm hiç iyi olduğun yok diyeceksiniz ama gerçekten bende anlamıyorum kendimi hiç iyi olduğum yok......2 gündür ayağım ağrıyordu hafif kalçadan itibaren dün akşam yürüyüşe gittim ilk defa rahat yürüdüm yorulmadan akşam iyiydim babam geldi arabadan poşet almaya indim oda alttaki evi tamir etmek için kum getirmiş el arabasında onu indirdik yere biraz kum döküldü ona kenara çekeyim dedim...babam dursun dedi olmaz dedim ben kenara çekerim dedim küreğidde aldım tam eğildim birşey belimden cız dedi vekaldım öyle yukarı zor çıktım ve şuan zor yazıyorum oturamıyorum tutuldum......yatıyorum devamlı ilaç sürüyorum...ah ah .benim bu halim ne olcak

evet zehracığım hafta sonu olacak olursa1
çok geçmiş olsun demek ki aniden eğilmişsin!:teselli:kas gevşetici yok muu içsen iyi gelirdi!!

valla bende iyiyim yazgülüm ne yaparsan yap şenlenmiyor burası tam geldiler diyorum sonra yine kayboluyorlar....bu arada bebişinin cinsiyeti belli oldumu merak ettim

ayyy ewet yaa en sakin topik bu olmalı uğrayan eden yok valla
güzelim en son gittiğim zaman doktorum kıza benziyor demişti bakalım artık hayırlısı kız olursa çok sevincem ama erkek olursa da üzülmem allah sağ salim kucağıma aldığım günleri göstersin başka bişey istemiyorum
bu arada sana da çok geçmiş olsun a.s.

günaydınnn kızlarrrrr!!opuyorumnanaktan
zehra nasıl oldunn?:sm_confused:
yazgülü Allah hayırlısını versin canım!

sağolun arkadaşlar iyiyim birazz allaha şükür korse giydim dün onun sayesinde çok acı hissetmiyorum...derincim hava burda sabah çok yağdı saat 6 da şimşekler çaktı şimdide sağnak yağmur yağcakmış gibi hava bulutlu.....yağsa hava güzel olur ben kışı seviyorumda ama fırtınadan çok korkuyorum...inşlh çok olmaz bu kış....

günaydınnnnnnn kızlar.....

günayydınn kızlarrr!opuyorumnanaktan
zehracığımm ben kışıı sevmeemm hiççç yaaa!!:1no2:
burda da fırtına çok oluyoo ama neyse ki dğer yerlere göre çok soğuk olmuyoo!!!

günaydın kızlarrrr.nasılısınız?bende çok severdim kışı ama burda hava günlerce kapalı oluyo.uşakta bi kar yağar sonra hep güneş ama çok soğuk tabiii.neyse fazla geyik yapmayayım öpüyorum siziii.

burdan bi komşunun çocuğu uşağa gitti fen lisesinee demekk soğukk oluyooo!!benneyaptımki
ben iyiyimm okyanussumm sen nasılsınn??:1hug:!
tubadan haberr yokk hiç uğramıyoo??:sm_confused:

sağol derinciğim bende iyiyim. soğuk olur tabii uşak canım burlarda kışmı yaşıyoruz.o çocuk çok yadırgar yazık.
evet tuba hiç uğramaz oldu bende sana soracaktım haberin varmı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…